Přejít na obsah

Žádám o povolení zabíjet!

Luke288

Doporučené příspěvky

Podobnej škrábanec mi na autě svítí od minulého týdne, parkoviště u obchodního centra a to jsem se snažil zaparkovat tam, kde je nejméně aut, tedy dost daleko od vchodu.. Nepomohlo! Jinak k té vizitce, v pondělí jsem šel v Plzni po ulici, najednou rána a po zádech mě vzalo zpětné zrcátko. Tedy předcházela tomu značná rána. Nechapal jsem, až když jsem se podíval na tu A6 co stála u chodníku.. Kolem jel autobus, vyhybal se protijedoucímu kamionu a místo aby trocha polevil a přibrzdil, raději sejmul zrcátko a blatník. Autobusák zastavil, prohlížel autobus, říkám že támhle urval zrcátko. Šel se tam podívat, jak jen jsem byl naivni když jsem si myslel že tam nechal telefon, nenechal tam nic a v klidu odjel. Lidi jsou dobytek! :angry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podobnej škrábanec mi na autě svítí od minulého týdne, parkoviště u obchodního centra a to jsem se snažil zaparkovat tam, kde je nejméně aut, tedy dost daleko od vchodu.. Nepomohlo! Jinak k té vizitce, v pondělí jsem šel v Plzni po ulici, najednou rána a po zádech mě vzalo zpětné zrcátko. Tedy předcházela tomu značná rána. Nechapal jsem, až když jsem se podíval na tu A6 co stála u chodníku.. Kolem jel autobus, vyhybal se protijedoucímu kamionu a místo aby trocha polevil a přibrzdil, raději sejmul zrcátko a blatník. Autobusák zastavil, prohlížel autobus, říkám že támhle urval zrcátko. Šel se tam podívat, jak jen jsem byl naivni když jsem si myslel že tam nechal telefon, nenechal tam nic a v klidu odjel. Lidi jsou dobytek! :angry:

Hned bych ho naprášil, že ujel z místa dopravní nehody. zmetek. Měl by to za moooc tučnou pokutu a pár bodíků k dobru.

Odkaz ke komentáři

Docela to máte hustý.

Mně sere nějakej kokot s Unem, kterej parkuje u popelnic tak, že se k nim skoro nedá dostat, když tam chceš vyhodit odpadky. Doufám, že mu dnešní vichr narve ten kontejner na auto. Kdyby alespoň nechal otevřený okýnko, tak pochopím, že přistavili další kontejner :smich:

Ad vajgly. Dlouho marně čekám, až chytím toho šmejda, kterej kouří ve výtahu. Dokonce v něm odhazuje hořící vajgly. Až ho chytím, tak mu to retko narvu do prdele. A to jsem taky fest kuřák. Ale jezdí tam taky nekuřáci, děcka, moje těhotná manželka,...

poradím ti jak ho v tom výtahu zablokovat a půlhodiny mu bude stačit

to bych nejdřív musel vůbec vědět, kdo to je

Odkaz ke komentáři

já se tedy jezdit se špinavým autem rozhodně nestydím... Mně se naopak špinavý auto líbí daleko víc než čistý. Možná to bude tím, že jsem chtěl černou barvu a mám stříbrnou... a taky se mi líbí, když není čitelná SPZ. ve vnitř, tam musím mít čisto, ale zvenku nevidím důvod. To když pak jednou za půl roku to auto umeješ, tak máš hned dojem, že máš nový auto a nemůžeš se na něj vynadívat a hned je důvod k radosti.:

Odkaz ke komentáři

já se tedy jezdit se špinavým autem rozhodně nestydím... Mně se naopak špinavý auto líbí daleko víc než čistý. Možná to bude tím, že jsem chtěl černou barvu a mám stříbrnou... a taky se mi líbí, když není čitelná SPZ. ve vnitř, tam musím mít čisto, ale zvenku nevidím důvod. To když pak jednou za půl roku to auto umeješ, tak máš hned dojem, že máš nový auto a nemůžeš se na něj vynadívat a  hned je důvod k radosti.:

Tak až ti za tu zas.anou značku dají na ulici litr pokutu, tak se rozhodně netvař překvapěně :p:p

Jen teoreticky..a proč sis tedy černou nekoupil? :blbec:

Editováno: , autor: Jirik.DC
Odkaz ke komentáři

no pokutu bych za špinavou SPZ rozhodně neplatil. když jsem vyjížděl, byla čistá, nemůžu za to, že se během jízdy zašpinila a ani o tom nevím, že je špinavá protože na ní z místa řidiče nevidím. stejně tak nemusím vědět, že mi nesvítí svetlo, které samozřejmě před jízdou svítilo. stejný případ. pak já nesloužím autu, ale auto slouží mě, takže se o něj starám po stránce, aby sloužilo a ne aby vypadalo a přitahovalo zbytečnou pozornost. černou nemám proto, protože jsem neměl na výběr. měl jsem na výběr značku, typ, motor do x peněz...

Odkaz ke komentáři

no pokutu bych za špinavou SPZ rozhodně neplatil. když jsem vyjížděl, byla čistá, nemůžu za to, že se během jízdy zašpinila a ani o tom nevím, že je špinavá protože na ní z místa řidiče nevidím. stejně tak nemusím vědět, že mi nesvítí svetlo, které samozřejmě před jízdou svítilo. stejný případ. pak já nesloužím autu, ale auto slouží mě, takže se o něj starám po stránce, aby sloužilo a ne aby vypadalo a přitahovalo zbytečnou pozornost. černou nemám proto, protože jsem neměl na výběr. měl jsem na výběr značku, typ, motor do x peněz...

Věř tomu, že když přijde na lámání chleba,tak to neukecáš.. A když nezaplatíš, jen se ti to prodraží ve správním řízení :) A důvod? Tvojí povinností je udržovat ji při provozu čitelnou tak jak má být..A jestli jsou podmínky takové, tak si ji holt čisti cestou. Záleží samozřejmě,na koho na ulici natrefíš, ale za sluníčka bys asi těžko vysvětloval, že se ti to zas.alo cestou :p

Odkaz ke komentáři

v životě jsem nezaplatil na místě pokutu víc jak 200 kč a to jsem ještě nevěděl jak na to. takže zásada nikdy s policistou nesouhlasit, sepsat svojí verzi a k tomu ještě dopsat jednu kouzelnou větu. Jen jednou se stalo, že to policajti poslali ke správnímu řízení a tam mi chlapík řekl, že jsou to blbci, že tam není od toho aby řešil takový kraviny jako je naprasklý sklo, a že jestli chci jít za 5 min, tak mám souhlasit s přestupkem a bude to za 100,- Kč, nebo by se to taky mohlo vyhodnotit, že o přestupek nešlo, protože k závadě došlo během jízdy,a le to by se muselo zdlouhavě sepisovat atd. nechtěl jsem to řešit, dal jsem mu kilo, vzal si bloček a šel. Policajti tehdá chtěli litr. To jsem ale ještě neměl v rukávě eso, ale jen krále, takže i když jsem jim tam napsal, co jsem jim tam napsal, stačilo, aby zavolali lítačku a měli to vyřešený. dneska už jim zavolat lítačku nestačí... na botičku a nesprávný parkování mám taky postup, nikdy jsem neplatil za botu nebo špatný parkování.

Jinak já se policajtům vyhejbám a taky jsem jim většinou ani nestavěl, zvláště když u chodníku stáli frajeřu s plácačkou, který tam někdo vysadil, ani dopraváci to nebyli... pozdravil jsem je a jel jsem s klidem dál. měšťákům jsem nezastavil nikdy. Kritizujte si mě jak chcete, ale já prostě nemám náladu se nechat někým buzerovat aniž bych se dopustil přestupku. a když, tak platím tak vysoký daně, až je to hanebný a nemám v úmyslu stát sponzorovat o chlup víc.

Odkaz ke komentáři

uf. a někdo jako ty mi bude psát o vyčůranosti, když bych hlasil na pojišťovnu nivelaci. to tvoje eso v rukávu(na 99% je to o tom, jak máš pocit, že je hlídka pod vlivem alkoholu) je prasarna nejvetsiho kalibru. taky s policajtama umim vyjebat, taky umim potupovat tak, že žádný oznámení nepošlou, ale vždycky to bylo v lidský a důstojný úrovni.

a nezastavovat policajtum? i když třeba chtěji jenom silniční kontrolu? no, nevim jak je to s možností použít zbraň(jenom škoda, že měšťáci zaměstnávaj lidi, co neumí střílet). ale moc bych se nasmál, jak bys koukal, kdyby vytáh devítku a prostřelil ti gumu.(a že sám měšťáky nemusim)

jen víc lidí jak jsi ty a nebude dlouho trvat a budem žít v policejním státě, když si z nich každej druhej dělá dneska prdel. a hlavně, i policajt je jenom člověk a já razim zásadu, že ke každýmu člověku pokud ho neznám a nezačne zbytečně prudit, se chovám s úctou!

Odkaz ke komentáři

uf. a někdo jako ty mi bude psát o vyčůranosti, když bych hlasil na pojišťovnu nivelaci. to tvoje eso v rukávu(na 99% je to o tom, jak máš pocit, že je hlídka pod vlivem alkoholu) je prasarna nejvetsiho kalibru. taky s policajtama umim vyjebat, taky umim potupovat tak, že žádný oznámení nepošlou, ale vždycky to bylo v lidský a důstojný úrovni.

a nezastavovat policajtum? i když třeba chtěji jenom silniční kontrolu? no, nevim jak je to s možností použít zbraň(jenom škoda, že měšťáci zaměstnávaj lidi, co neumí střílet). ale moc bych se nasmál, jak bys koukal, kdyby vytáh devítku a prostřelil ti gumu.(a že sám měšťáky nemusim)

jen víc lidí jak jsi ty a nebude dlouho trvat a budem žít v policejním státě, když si z nich každej druhej dělá dneska prdel. a hlavně, i policajt je jenom člověk a já razim zásadu, že ke každýmu člověku pokud ho neznám a nezačne zbytečně prudit, se chovám s úctou!

Naprostý souhlas !!!! Nevidím důvod, proč nezastavit..navíc,to už si pěkně koleduje a možná měl štěstí na moc velké kliďasy. Ale jednou se sekne a dopadne to přesně jak říkáš..i s útokem na veřejného činitele, to pak dostane asi pořádně vyžrat..nejsem zlomyslný, ale přeju mu to :blbec:

Editováno: , autor: Jirik.DC
Odkaz ke komentáři

:palec2::palec::palec2::palec:

Odkaz ke komentáři

:palec2:  :palec:  :palec2:  :palec:

u tebe si nejsem jistej, jestli to je ironie nebo se mnou aspon ramcově souhlasíš. ted cekam, kdy se někdo ozve, co to jsem za magora, jako téměř pravidelně, kdykoliv narovinu napíšu svůj názor...

Luku co ses to za magora?!? Takhle to fakt nepujde... :D:D:D-_-:smich:

Odkaz ke komentáři

Luku co ses to za magora?!? Takhle to fakt nepujde... :D:D:D-_-:smich:

zrovna od tebe bych to nečekal B)

camron: taky čerstvý? ja fakt nevim, někoho u toho chytit, nevim co bych dělal. možná si zapálil cigáro(i když jsem odnaučenej kuřák), a pak bych střílel(i když ještě nemam zbraň)

Odkaz ke komentáři

camron: taky čerstvý? ja fakt nevim, někoho u toho chytit, nevim co bych dělal. možná si zapálil cigáro(i když jsem odnaučenej kuřák), a pak bych střílel(i když ještě nemam zbraň)

Ne, naštěstí už je to pryč. Auto je přelakované. Ale když jsem to takto jednoho dne našel, tak mi dobře fakt nebylo

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...