Říjen 9, 200816 r Pěkně, pěkně. Mno tu výplň seženeš např. z passata a potom ten původní kolem musíš jenom ořezat. Nevím jestli se dělá i s přípravou na klimatronik.
Listopad 3, 200816 r zdravim vsechny je mozne fotodokumentaci jak predelat tu klimu pokud mam octu ale nemam klimu mam jen jinej motor z kompresorem na klimu ale nic jineho ,moc dekuji
Listopad 9, 200816 r Zdravim,nevim jestli to tu je,ale chci se zeptat,jak je to s dodelanim z nic na manualni klimatizaci (A/C)?? mam 1.6 74Kw r.v.1999 nova palubka dik
Listopad 29, 200816 r Je tu všechno popsané i s obrázky. Ale myslím, že když dodělávat - tak rovnou klimatronik, není tam už prakticky rozdíl... je pravda, že na 1.6 je jinej jako asi všechno... Upraveno Listopad 29, 200816 r od lukash
Prosinec 1, 200816 r Na 1,6/74 by měl být klasickej, navíc odpadá shánění držáku komresoru, tato motorizace ho totiž má z výroby.
Prosinec 15, 200816 r Zdravím všechny, na mý Oktě 99 mám místo voliče manuální teploty dodatečně dodělávaný kulatý digi přístroj s tlačítky < a > pro volbu určité teploty a tlačítko s ikonou teploměru pro zobrazení venkovní a vnitřní teploty, při přepnutí na venkovní teplotu se zobrazí ale hodnota 43°C takže mám podezření na venkovní teplotní čidlo-logicky, vnitřní teplota sedí, zbývá ho ale najít a zkontrolovat, jenže nevím kde hledat, poradíte? V tomhle topicu jsem nic nenašel a nebo jsem blbě koukal, díky za radu nováčkovi Upraveno Prosinec 15, 200816 r od Tomáš Sýkora
Prosinec 18, 200816 r Prave dodelavam A/C do sve OCty a mam dojem, ze mne brzo jebne ... Předelávam AC na climatronik delam to za 8000 mam jednu sadu kdyby nekdo mel zajem
Prosinec 26, 200816 r vše co je pořeba komplet topení,panel klimatroniku,rámeček,sensor sluneč svitu,kryt kolem neho,elektroinstalace, a naplnění a práce
Leden 10, 200916 r a kdyz nema nekde klimu a chtel by rovnou climatronic ???na kolik to vyjde to by me taky zajimalo
Leden 13, 200916 r Material cca 10t Kc plus praca (rataj tak 5tKc), treba rozhadzat skoro cele auto. kdyz to reknem takhle kolik ty by si za to chtel pokud to delas
Leden 13, 200916 r Ja nie, to su ceny tuto z fora... Skus sa obratit na uzivatelov garny, alebo MartinRS, oni take robili a mozno by boli ochotni.
Leden 23, 200916 r Ahok chtel bych se zeptat mam manual klimatizaci a kdyz ji zapnu tak po chvilve cca asi 7 sekund zacne padat hrozny rany z kompresoru az to mlati s celym motorem.. Asi kopresor ko co?
Leden 30, 200916 r Tak mam asi divny dotaz,slo by prerobit samotne kurenie -topeni- A/C na topeni climatroniku?myslim iba to samotne topeni,zbavit sa tych bohdenou a inych veci co tam nepatria a dat tam patricne cidla a otatne veci co tam maju byt?defakto konstrukcia je rovnaka?alebo sa mylim?
Leden 30, 200916 r No konstrukce vlastního obalu je stejná ,ale pro climatrnik musíš pozhánět servomotorky a čidla a svazek topení. Mám dojem že je levnější zajistit origo.
Leden 30, 200916 r No konstrukce vlastního obalu je stejná ,ale pro climatrnik musíš pozhánět servomotorky a čidla a svazek topení. Mám dojem že je levnější zajistit origo. no lacnejsie asi tazko,nikdo mi to neprivezie do skotska alebo to neposle,ide i o to ci je to mozne vymenit tie vnutornosti,prehodit ich Topenie climatroniku mozem mat zadara,len je z ang.verzii,preto ta ot
Květen 20, 200916 r Ake je ETKA cislo konektora a pinov na konektor pripajajuci snimac oslnenia (hore v strede palubovky)? Aky dlhy je cca ten kablik a na ktore piny je pripojeny? Predpokladam, ze ide priamo na RJ climatronic.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.