brasel Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 zdravim po dlouhem cteni sem nezjistil nic o tom ,jak to tedy predelate, je jasne ze musim vyndat topeni a dat jine to je vse v poho ale je mozne vysvetlit ,kam pripojit elekt vedeni ,myslim ze jsou taci kteri neumi cist dokonale ze schematu ,i presto se chteji pustit do teto prestavby ,hledal sem fotodokumentaci ,na toto tema ale nic sem nenasel ,jen nejake foto ale bohuzel z toho nejde poznat co kam pripojit ,take se snazim predelat klimu na climatronik ,pomalinku si davam veci do kupy,topeni mam ridici jednotku take ,cidlo deniho svitu take a ted se snazim nejak to dat dohromady jak pripojit dochlazovani a dalsi veci ,nema nekdo foto aby to bylo snadsi pro ostatni i pro mne dekuji za pochopeni , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_4 Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Zdravím všechny, chtěl bych požádat někoho,kdo bud v poslední době přestavoval,nebo zná orientačně ceny komponent na předělání z A/C na climatronic......popřípadě,zda je někdo kolem Brna,kdo by to zvládl přehodit?Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenicekk Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Čus chlapy, chtěl sem zeptat zda by někdo zvás dokázal předělat octu bez klimy (socka) na Climatronic a za kolik??? Scháním to pro kamaráda (zaplatí :-P). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 zdravim tak sem se snazil to nejak udelat ale bohuzel to nejde ,tak mi prijde jednodussi vymnenit komplet elektriku v aute cely svazek ,uz se tesim jak to zas rozeberu na sroubky a dam do kupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dano60 Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Zdravim, nechcem zakladat novu temu tak pisem sem, chcem kupit octaviu 1, ako sa da zistit ci auto ma manualnu klimu alebo je bez klimy ? pri manualnej je naviac tlacitko A/C ? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 pri manualnej je naviac tlacitko A/C ? ANO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansdob Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 tak jsem další kdo předělal na climatronik z manuální klimatizace. Mám dotaz ještě nemám nafouknuto takže nevím zda mi jde kompresor a sahary (měli by) jinak vše ostatní faschčí ale zbyl mi šedočernej drát který byl původně na manuální klimce a zůstal nezapojen což je mi divný nevíte někdo k čemu je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansdob Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 (editace) takže toto mám vyřešené, no a jak bude na podzim víc času dám sem kompletní soupis drátů a kam který vede aby to ostatní co na schémata naší škodovky koukají vyděšeně (když ostatní automobilky to mají lépe) to měli jednoušší. jinak ted řeším defekt s čidlem vnější teploty jelikož man klima má dvě a klimatronik jen jedno takže to bývalé pro man klimu se odstraní a dráty propojí (orig škoda to tak má přímo na jednotce chlazení) ale na přístrojích mi teplota jde normálně bez problémů a jak připojím klimatronik tak na přístrojích vše ok teplota dál jde ale climatronik ne ten si teplotu bere z čidla násávaného vzduchu hlásí furt chybu 00779 - cidlo vnejsi teploty (G17) 29-00 - zkrat na kostru a climatronik v měřených hodnotách má vnější 99,9 celsia a přístrojovka dál ukazuje hodnotu správnou ale v jejích měřenejch hodnotách vidím danou teplotu jak furt přeskakuje (bliká) 60celsia odpojím klimatronik v přístrojích vše ok. kabeláž měřena měněna stav stejný nevím si rady. EDIT: vyřešeno funguje skvěle. climatroník je climatronik. suuupééér Editováno: 8. Červenec 2011, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Zdravim pánové, potřebuju radu a nechci zakládat nové vlákno... Určitě tu budou lidi, co znají odpověď na moji otázku... Do ofuku čelního skla mi zapadla podělaná matka z držáku GPS Jde se tam nějak dostat vrchem aniž bych musel rozdělávat celou palubku ? Pokud ne, může tam ta matka nadělat nějakou škodu, když jí tam nechám ? Z fotek sem si snažil představit, jak ten rozvod vzduchu uvnitř vypadá a kam to mohlo zapadnout....ale stejně sem z toho dutej Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Zdravim pánové, potřebuju radu a nechci zakládat nové vlákno... Určitě tu budou lidi, co znají odpověď na moji otázku... Do ofuku čelního skla mi zapadla podělaná matka z držáku GPS Jde se tam nějak dostat vrchem aniž bych musel rozdělávat celou palubku ? Pokud ne, může tam ta matka nadělat nějakou škodu, když jí tam nechám ? Z fotek sem si snažil představit, jak ten rozvod vzduchu uvnitř vypadá a kam to mohlo zapadnout....ale stejně sem z toho dutej Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansdob Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 je ta matka kovová?? Pokud ano nastav topení na ofuk před okna vyndej mřížku ofuku předního okna na něco pružného dej silný magnet (na drát) a matku vylov. No pak by to mělo jít ještě spodem ale to by jsi musel rozdělat spodek to myslím magnet na drátu bude nejjednodušší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 Jj je kovová. Když mi tam zapadla, tak sem špekuloval, jak tu mřížku oddělat, ale tahal sem za ní dost a ani se nehla. Přišlo mi, že když zaberu ještě trochu víc, tak ten plast praskne :-( A taky se mi trochu odloupnul ten senzor z klimy uprostřed, tak sem toho raději nechal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochlajz Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 Zdarec, pasuje klima do jedničkové octavky z toleda myslím že je to r.v. 96? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
111majci111 Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 ahojte prosim vas kto mi poradi mam zlomenu lamelku na strednom vydichu na pristojovke ma octaviu 1.6 74 kw a rok 1998 moze mi niekto poradit ako by som ju mohol vymenit dakujem pekne za vase odpovede a mohli by ste mi napisat postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozefp Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 Ahoj, nasiel by sa tu niekto kto sa venuje montazam klimy do O1, motor AEE? Je to sice stare auto, ale klima by sa zisla... Par skalnym clenom som uz poslal SZ, ale mozno sa tomu venuje aj niekto iny, tak radsej hladam niekoho sikovneho aj tak verejne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 (editace) Čau koukám,že se chystáš dodělat klimu.Já mám 1.6 aee 55kw r.v.1998 a dodělával jsem zničeho na climatronic.Chladím!!!!!! Editováno: 18. Březen 2012, autor: Wojnar Necituj poslednípříspěvek!§ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hil1 Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 klucím pardon nerad vám to tu zasviním, ale jsou tu zde odborníci, když zapnu na kilmatroniku auto musí se roztočit větráky na sahaře, klima jsem naplnil, chaldí mám ale všechny trubky studené a větráky se netočí je to normální nebo je někde problém děkuji, 1,9TDI 81 kw, r.v. 99 dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozefp Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 prosim vas, ako je zapojene cidlo svetelneho svitu, nemam orig konektor, teda neviem, ako su cislovane piny, ma to niekto oznacene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 zdravim vsechny muzete mi nekdo poradit mam 1.9tdi dodelal sem climatronika kontrola pres vag zadna chyba a presto nejdou vrtule ani nechladi poradite cim mam zacit ,napln je nova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hil1 Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 (editace) tak klima odzkoušeno, vetráky a kompresor natvrdo zapojené od baterie fungují, jednotka větrání nebo jak se to jmenuje pod baterií také funkční vyzkoušeno na jiné oct. klima tedy po zapojení na baterii funguje ale nejde mi proud do kompresoru nevíte kdy by mohl být problém děkuji Editováno: 25. Květen 2012, autor: Wojnar Ještě menším písmem to příště napiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozefp Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 tak ak na vagu nie je ziadna chyba ako napr cidlo tlaku, ze nezopne kompresor, tak potom uz len skontrolovat kabelaz... od poistky spojky klimakompresoru, myslim, ze je to poistka c.16, konektory na RJ dochladzovania a pod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 6. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2012 tak klima odzkoušeno, vetráky a kompresor natvrdo zapojené od baterie fungují, jednotka větrání nebo jak se to jmenuje pod baterií také funkční vyzkoušeno na jiné oct. klima tedy po zapojení na baterii funguje ale nejde mi proud do kompresoru nevíte kdy by mohl být problém děkuji Mám podobný problém. Dorábal som Climatronic do Octavie Sdi r.v99 a jednotka dochladzovania nezopína kompresor ani vetráky. Zistil som,že v RJ Climatronic mám v meraných hodnotách v kanáli 001 v poli č.1 hodnotu 5. To znamená ,že je problém s hodnotou otáčok motora. V poli č.2 je hodnota otáčok "vypnuté". Climatronic si teda myslí,že je motor vypnutý a nedá signál na spustenie kompresora. Največší problém mám ale v tom ,že mám namontované budíky Maxidot a pôvodný vodič pre signál otáčok (zeleno-hnedý pin.č11 T32a budíky) som z budíkov musel odpojit. Nové budíky si hodnotu otáčok berú s Can vedenia. Otáčky sa my v Climatroniku neukazujú ani po dopojení RJ klimy na pôvodný vodič pre otáčkomer. A v kanáli 010 pole č.4 mám hodnotu -99st. Má niekto nejaký tip???? ( po priamom napojení kompresoru a verákov na napetie +12V je Climatronik prakticky funkčný, klima chladí, ovládací panel je plne funkčný aj s režimom AUTO)........Vdaka za odpovede!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 Mam v O1 dorobeny clomatronic, ale zda sa mi ze to nejako nefunguje ako ma,po zapnuti na AUTO sa mi roztoci vnutorny ventilator na 4 palicky a hoci by som presiel aj 30km tak mi rychlost ventilatora neklesa..(coz by malo kedze je AUTOmaticak) ..??? Ako presne Vam funguje Clmatronic ... da sa prehrat v climatroniku firmware..pripadne dat climatronik do zakladneho nastavenia (ci uz cez VAG alebo skryte menu)...mam ju zle nastavenu? ake maju byt sprave hodnoty,...pri komunikacii cez Vag nevypisuje ziadne chyby. Klima chladi perfekne a v zime aj topi...??? kontroloval som aj vnutorny snimac teploty vrtulka sa toci a je cisty...tak neviem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimi.stefanka Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Chaloši , v climatronicu je tlakový ventil v okruhu len "na volno" alebo tam je napevno? :-O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aughostino Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 chystam sa na prerabku manualnej klimy na climatronic, postupne studujem schemy, no mam otazku, je potrebne vymenit RJ dochladzovania z povodnej 10 pinovej (1J0919506H) za 14 pinovu (1J0919506K)? alebo bude climatronic komunikovat aj s tou povodnou 10 pinovou? dakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.