octavia_66_tdi Vloženo před 14 hodinami Sdílet Vloženo před 14 hodinami Ahoj kluci a dívky. FABIA IV TSI 70 nebo 85Kw. Plánuji začátkem roku koupit Fábku. Víc bych preferoval slabší, teoreticky by mohla stačit ale: První model 2017 70kw byla EXTRALIGA. Ten motor zasáhl protože jsem vždy jezdil na kroutící moment od spodu a ten už od 1500 tahal jak býk, fakt první verze i slabší bez filtru částic jela neskutečně. Jezdím převážně už předpisově a relativně někdy i na spotřebu, když náhle nevyfoukávám pavouky z výfuku. Jde mi o to zda model 2024 70KW jede od nízkých otáček přijatelně. Nebavím se o starších modelech, kde jsou i videa na YT, ale vyloženě 2024 kdy by mělo být přepracovaný motor na EVO2. Měl jsem možnost zkusit 85kw a ta nemá problém. A proč jí nechci, protože jezdím nárazově (služební) a zadní kotouče mi pak ještě víc než jiným reziví. Škoda sice píše, že plný nástup 175Nm je od 1600ot, ale dá se tomu věřit?? V okolí nikde 70KW zatím neměli. Moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prof. Birkermaier Vloženo před 8 hodinami Sdílet Vloženo před 8 hodinami Obávám se, že nejcennější je vlastní zkušenost, protože to, co jednomu bude připadat jako zatlačení do sedaček, tak pro druhého bude zrychlení ne na vteřiny, ale podle kalendáře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.