Přejít na obsah

Veje vetrik veje


jogofogo

Doporučené příspěvky

Tak co bratia cesi hlavne zapadocesi uz zacalo pofukovat :D:D .

Cestou z prace na vozovke zopar popadanych stromov, len tak tak som sa dostal domov. KUA, len ma to tak lizlo :kuk::kuk:

Pred chvilou uz strajkovala dodavka prudu.

A prave teraz opat som bez prudu. este som ani nedopisal prispevok :kuk::kuk::kuk::kuk: dopisem pozdejic. POMOC BATTERY KAPUT :D:D

Zasa zmena: uz to funguje. KURNA jak na hodinach minuty parne minuty svitej a pri neparnych TMA jak v pytli -_--_-

DNESNI NOC BUDE KRASNA A KOUZELNA lollol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kamose malem trefila v Praze Komoranech asi pred hodinou priletivsi strecha, rikal, ze se s pritulkyni podruhy narodil (trochu prehani, ale i tak asi nic prijemnyho). Jinak vitr v Praze zatim rozhodne silnejsi nez tech par dni pred tydnem, ale jeste je to snesitelny. Auto mam ovsem uprostred planiny, tak snad bude v poho :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v severozápadním podkrušnohoří je mírný vítr. Zatím mi to nerozhodilo ani pěšinku. Pokud nebudu ráno zabarikádovanej ve sklepě, napíšu, jak to dopadlo.

To si asi v zavetri pod horama, coz? Tady je to docela mazec, v ulici je to pri poryvu jak kdyz projizdi vlak. A ted to prej zabilo 2 kluky kousek odsud v aute, fujtajbl, jedes a najednou hotovo :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

beru zpátky. Všechno je jinak. Sotva jsem to dopsal, tak to začalo.

No bud rad, ze jsi po horama, na nich je to jeste vetsi ficak :o

Frontální systém, který přináší velmi prudký vítr, je nyní nad Krušnými horami. Na Fichtelbergu dosáhl v nárazu rychlosti 51 m/s, tedy téměř 184 km/h.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kua drát, jednak bojím o auta, i když jsou schovaný mezi barákama a druhak nový okna od Vekry vržou pod nárazy větru jako kráva. Sedím pod velkým oknem, tak doufám, že nedostanu po kebuli. Není to příjemný pocit. Chodí to v poryvech.

Potom dajte info co este mame ocakavat u nas :D:D

Zajtra sa asi do prace nedostanem. Tak to vidim uz teraz

-_--_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty vole, ono je to čím dál tím silnější :o Venku jezděj kontejnery :o A okna se klepou jak cyp. Musím teda říct, že přes ty Vekry neprojde ani prd vetru, ale jak to do nich valí kolmo, tak mám bobky. Auta venku blikaj a hvízdaj

Koukam, ze uz to dorazilo i dal. Ja sedim hned vedle oken (nastesti mame taky novy, tak tu nemam pruvan, ale fouka to kolem nich a u stropu, a to se to betonovalo) a chvilema taky nemam dobrej pocit, a k tomu mam pod tim vetsim postel, tak asi budu spat trochu zachumlanejsi :) Husty je, jak je teplo, byl sem na balkone cumet v kratkym rukavu. Ten je ale na V, na Z mam asi tak 700m volnej prostor, takze si ten vitr docela zablbne. Kontasy a tak nastesti moc nejezdi, pac po tom vetru minulej tyden je vsechno osefovany, ale kousek od baraku lezi strom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...