jogofogo Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Tak co bratia cesi hlavne zapadocesi uz zacalo pofukovat . Cestou z prace na vozovke zopar popadanych stromov, len tak tak som sa dostal domov. KUA, len ma to tak lizlo Pred chvilou uz strajkovala dodavka prudu. A prave teraz opat som bez prudu. este som ani nedopisal prispevok dopisem pozdejic. POMOC BATTERY KAPUT Zasa zmena: uz to funguje. KURNA jak na hodinach minuty parne minuty svitej a pri neparnych TMA jak v pytli DNESNI NOC BUDE KRASNA A KOUZELNA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Malem me odfouklo jak jsem jel domu vecer...a s tema kamionama a busama to taky pekne hazi....-) P.S proud jeste mam, ale bude hur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 no u nás to taky fouká solidně, bojím se o auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 i u nas v germansku... zadna skola, zadnej vlak, nic nejezdy. vsude mrtvo a ja jsem malem odletel pred garazi s autem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 já se bojím o střechu. Moja šla dnes z cvičení a najednou něco proletělo a výloha ležela na zemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Tak td spad u tchýně asi 30 metrovej jeřáb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Kamose malem trefila v Praze Komoranech asi pred hodinou priletivsi strecha, rikal, ze se s pritulkyni podruhy narodil (trochu prehani, ale i tak asi nic prijemnyho). Jinak vitr v Praze zatim rozhodne silnejsi nez tech par dni pred tydnem, ale jeste je to snesitelny. Auto mam ovsem uprostred planiny, tak snad bude v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Tak td spad u tchýně asi 30 metrovej jeřáb. Na Lhotce coz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 (editace) Tak td spad u tchýně asi 30 metrovej jeřáb. Tak bacha na to chlapi kde budete dnes parkovat so svojimi karami. Garaz to isti Editováno: 18. leden 2007, autor: jogofogo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 no u nás to taky fouká solidně, bojím se o auto Sme 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 v severozápadním podkrušnohoří je mírný vítr. Zatím mi to nerozhodilo ani pěšinku. Pokud nebudu ráno zabarikádovanej ve sklepě, napíšu, jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 v severozápadním podkrušnohoří je mírný vítr. Zatím mi to nerozhodilo ani pěšinku. Pokud nebudu ráno zabarikádovanej ve sklepě, napíšu, jak to dopadlo. To si asi v zavetri pod horama, coz? Tady je to docela mazec, v ulici je to pri poryvu jak kdyz projizdi vlak. A ted to prej zabilo 2 kluky kousek odsud v aute, fujtajbl, jedes a najednou hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 beru zpátky. Všechno je jinak. Sotva jsem to dopsal, tak to začalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 beru zpátky. Všechno je jinak. Sotva jsem to dopsal, tak to začalo. a som bez elektriny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 beru zpátky. Všechno je jinak. Sotva jsem to dopsal, tak to začalo. No bud rad, ze jsi po horama, na nich je to jeste vetsi ficak Frontální systém, který přináší velmi prudký vítr, je nyní nad Krušnými horami. Na Fichtelbergu dosáhl v nárazu rychlosti 51 m/s, tedy téměř 184 km/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 kua drát, jednak bojím o auta, i když jsou schovaný mezi barákama a druhak nový okna od Vekry vržou pod nárazy větru jako kráva. Sedím pod velkým oknem, tak doufám, že nedostanu po kebuli. Není to příjemný pocit. Chodí to v poryvech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 kua drát, jednak bojím o auta, i když jsou schovaný mezi barákama a druhak nový okna od Vekry vržou pod nárazy větru jako kráva. Sedím pod velkým oknem, tak doufám, že nedostanu po kebuli. Není to příjemný pocit. Chodí to v poryvech. Potom dajte info co este mame ocakavat u nas Zajtra sa asi do prace nedostanem. Tak to vidim uz teraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 u nás jsou hromy, blesky........ bouřku v lednu jsem ještě nezažil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 ty vole, ono je to čím dál tím silnější Venku jezděj kontejnery A okna se klepou jak cyp. Musím teda říct, že přes ty Vekry neprojde ani prd vetru, ale jak to do nich valí kolmo, tak mám bobky. Auta venku blikaj a hvízdaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 pořád chodím k oknu a okukuju naše auta...... Finstraly také dovnitř nic nepustíííí už nám tu občas blikne el..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 ty vole, ono je to čím dál tím silnější Venku jezděj kontejnery A okna se klepou jak cyp. Musím teda říct, že přes ty Vekry neprojde ani prd vetru, ale jak to do nich valí kolmo, tak mám bobky. Auta venku blikaj a hvízdaj Koukam, ze uz to dorazilo i dal. Ja sedim hned vedle oken (nastesti mame taky novy, tak tu nemam pruvan, ale fouka to kolem nich a u stropu, a to se to betonovalo) a chvilema taky nemam dobrej pocit, a k tomu mam pod tim vetsim postel, tak asi budu spat trochu zachumlanejsi Husty je, jak je teplo, byl sem na balkone cumet v kratkym rukavu. Ten je ale na V, na Z mam asi tak 700m volnej prostor, takze si ten vitr docela zablbne. Kontasy a tak nastesti moc nejezdi, pac po tom vetru minulej tyden je vsechno osefovany, ale kousek od baraku lezi strom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 u nás jsou hromy, blesky........ bouřku v lednu jsem ještě nezažil http://www.chmi.cz/meteo/rad/blesk/updated_show_blesk.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 u nás jsou hromy, blesky........ bouřku v lednu jsem ještě nezažil http://www.chmi.cz/meteo/rad/blesk/updated_show_blesk.php všechno nad barákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Kuci na Pardubicku vichr jako krava... stromy jsou ohnuty pomalu az k zemi a vsude na silnici vetve, myslel jsem ze me to nekde odfoukne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 tak ted jsem byl se psem a koukám proletěl kolem satelit ,i s držákem do zdi ,to má někdo smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.