mike_k Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami Nenasel jsem jine tema, tak zakladam nove. Jak jste na tom zejmena u starsich Citigo s korozi? Mame ho od roku 2015 a nasel jsem letos zacinajici korozi na obou zadnich blatnicich (v miste styku s naraznikem), okolo hrdla palivove nadrze (zde jiz docela hodne bublinek, ackoliv pred zimou jeste nic nebylo) a na prahu vpredu v miste styku s prednim naraznikem (zde zcela zacinajici). Jsem tedy docela zklaman. Jednickova Fabie na tom po deseti letech byla daleko lepe. Jsem docela zvedav na reklamaci, i kdyz zatim jsem vzdy s reklamaci koroze u vsech Skodovek po vetsim ci mensim boji uspel. Zajimalo by me jak na tom jsou podobne stara auta kde byly dodatecne instalovany podbehy u zadnich kol. Vetsina te koroze je opravdu v mistech kde by teoreticky mohly pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami Tebou zmiňovaná koroze u tankovacího hrdla je známá věc u citiga, právě z důvodu chybějících podběhů. Asi by to mělo být uznáno bez výhrad. Zbytek těžko říci. BTW fabie a její koroze bych tu asi nerozebíral, to by bylo na hodně obsáhlé téma 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.