mike_k Posted January 23 Share Posted January 23 Nenasel jsem jine tema, tak zakladam nove. Jak jste na tom zejmena u starsich Citigo s korozi? Mame ho od roku 2015 a nasel jsem letos zacinajici korozi na obou zadnich blatnicich (v miste styku s naraznikem), okolo hrdla palivove nadrze (zde jiz docela hodne bublinek, ackoliv pred zimou jeste nic nebylo) a na prahu vpredu v miste styku s prednim naraznikem (zde zcela zacinajici). Jsem tedy docela zklaman. Jednickova Fabie na tom po deseti letech byla daleko lepe. Jsem docela zvedav na reklamaci, i kdyz zatim jsem vzdy s reklamaci koroze u vsech Skodovek po vetsim ci mensim boji uspel. Zajimalo by me jak na tom jsou podobne stara auta kde byly dodatecne instalovany podbehy u zadnich kol. Vetsina te koroze je opravdu v mistech kde by teoreticky mohly pomoct. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucky.jack Posted January 23 Share Posted January 23 Tebou zmiňovaná koroze u tankovacího hrdla je známá věc u citiga, právě z důvodu chybějících podběhů. Asi by to mělo být uznáno bez výhrad. Zbytek těžko říci. BTW fabie a její koroze bych tu asi nerozebíral, to by bylo na hodně obsáhlé téma 😂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts