Tom35 Vloženo 28. Ledna Vloženo 28. Ledna Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenost jak vyřešit závadu na Supu3,2.0TDI,DSG7, kde mi převodovka spadla do nouzového režimu a řadila jen 2-4-6? Po zapnutí a resetování je vše v pohodě a po delší cestě to zas začne řadit jen sudá čísla. Bylo zjištěno, že je závada na snímači tlaku polohy spojky. Samostatný díl stoji asi 2500 Kč. Je lepší vyměnit celý díl mechatroniky nebo stačí jen elektrická část popř. jen tenhle díl? Nebo jaké jsou varianty opravy, opravuje to jen škodovka a jaké jsou ceny opravy? Budu rád za všechny názory. Děkuji. Citovat
p2p Vloženo 28. Ledna Vloženo 28. Ledna (editace) Záleží jakou závadu máš k diagnostice ... Editováno: 28. Ledna, autor: p2p Citovat
Pawouk Vloženo 28. Ledna Vloženo 28. Ledna @Tom35 Dodržuj laskavě pravidla fóra a nezakládej zbytečná duplicitní témata! Citovat
Pawouk Vloženo 28. Ledna Vloženo 28. Ledna Nebudu se opakovat - nastuduj si pořádně pravidla fóra a dodržuj je! Duplicitní příspěvek odstraněn. Citovat
Tom35 Vloženo 28. Ledna Autor Vloženo 28. Ledna před 1 hodinou, Pawouk napsal: @Tom35 Dodržuj laskavě pravidla fóra a nezakládej zbytečná duplicitní témata! Vsak tu m uz jen jeden prispevek, vse ostatni mam zakazane Citovat
miziov Vloženo 28. Ledna Vloženo 28. Ledna Teď na přelomu roku jsem to měl taky, v autorizáku výměna mechatroniky, cca 20.000,- bez daně. Citovat
Tom35 Vloženo 29. Ledna Autor Vloženo 29. Ledna před 7 hodinami, miziov napsal: Teď na přelomu roku jsem to měl taky, v autorizáku výměna mechatroniky, cca 20.000,- bez daně. A muzu se zeptat kde? 20.000 kc vymena cele mechatroniky je docela levna, cetl jsem ze to stoji kolem 45.000kc? Citovat
cosby Vloženo 29. Ledna Vloženo 29. Ledna To by mě také zajímalo kde to udělají za 20.To je cena mechatroniky bez daně.Kde je olej,práce. Citovat
miziov Vloženo 29. Ledna Vloženo 29. Ledna Asi moje chyba, špatně jsem se vyjádřil. Soupis dílů viz příloha. Citovat
suri. Vloženo 29. Ledna Vloženo 29. Ledna ano lebo nemenili mechatroniku ale len solo riadiacku , da sa to aj tak len je to dost problem - treba mat fyzicky stiahnute auto v diagnostike s konkretnymi chybami aby sa ten diel dal objednat a preskladat na staru mechatroniku ... problem je ze casto to pride o mesiac aj viac a nestoji to o moc menej ako cela mechatronika kde mas nove vsetky ventily proste taky komplet ano snimace tlaku sa daju vyrobit , pre vychodne trhy to jesto kupit normalne , tu len z dovozu , treba dat pozor aby to bolo bosch alebo luk lebo jesto kadejake aliexpres co nefunguju ... cena cca 200e za dva snimace a treba niekoho kto to rozumne vymeni - odvrta a preletuje Citovat
miziov Vloženo 29. Ledna Vloženo 29. Ledna Jo to s tím vyčtením dat a nahráním do nové jednotky mi říkali. Dodání trvalo necelé tři týdny, jezdil jsem mezitím s vymazanou chybou, takže převodovka normálně řadila. Pro jistotu jsem si pořídil OBD11 abych mohl mazat chyby sám. Citovat
suri. Vloženo 30. Ledna Vloženo 30. Ledna no len ono to vychádza ten rozdiel mizerne a ostáva ti v podstate 70% mechatroniky starej a ešte to aj trvá ... a nie zriedka sa stane že po troch týždňoch príde odpoveď že niečo neprešlo a stornujú to Citovat
miziov Vloženo 30. Ledna Vloženo 30. Ledna Nerozumím. Ten problémový díl kvůli kterému se dříve měnila celá mechatronika je nový. Citovat
suri. Vloženo 30. Ledna Vloženo 30. Ledna poviem ti to na jednoduchom príklade dajme tomu že ten problémový diel čo je riadiaca jednotka - tj jeden plošák stojí 800e a čakáš na neho mesiac , a celá nová mechatronika kde sú všetky nové magnetické ventily ktoré sa takisto môžu pokaziť stojí 1200e ... čiže úspora zanedbateľná , jedina ak to ideš predávať ... ja osobne by som sebe dal celú mechatroniku , keby je tá jednotka za tretinu ceny nepoviem pol slova ale takto ? Citovat
cosby Vloženo 31. Ledna Vloženo 31. Ledna Je to jak píše Suri a navíc co mám info,jsou ty nové zas trošku inovované Citovat
LukSag Vloženo 2. Února Vloženo 2. Února V 29. 1. 2025 na 14:22, miziov napsal: Asi moje chyba, špatně jsem se vyjádřil. Soupis dílů viz příloha. Co to je za servis? Ta sazba prace je zajimava... me delaji za 13,54 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.