Přejít na obsah

Nouzový režim DSG7 (chyba P1735 a P1736)

Tom35

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

nemáte prosím někdo zkušenost jak vyřešit závadu na Supu3,2.0TDI,DSG7, kde mi převodovka spadla do nouzového režimu a řadila jen 2-4-6? Po zapnutí a resetování je vše v pohodě a po delší cestě to zas začne řadit jen sudá čísla. 

Bylo zjištěno, že je závada na snímači tlaku polohy spojky. Samostatný díl stoji asi 2500 Kč.

Je lepší vyměnit celý díl mechatroniky nebo stačí jen elektrická část popř. jen tenhle díl? Nebo jaké jsou varianty opravy, opravuje to jen škodovka a jaké jsou ceny opravy?

Budu rád za všechny názory. 

Děkuji.

aaaaaaaa.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 hodinami, miziov napsal:

Teď na přelomu roku jsem to měl taky, v autorizáku výměna mechatroniky, cca 20.000,- bez daně.

A muzu se zeptat kde? 20.000 kc vymena cele mechatroniky je docela levna, cetl jsem ze to stoji kolem 45.000kc?

Odkaz ke komentáři

ano lebo nemenili mechatroniku ale len solo riadiacku , da sa to aj tak len je to dost problem - treba mat fyzicky stiahnute auto v diagnostike s konkretnymi chybami aby sa ten diel dal objednat a preskladat na staru mechatroniku ... problem je ze casto to pride o mesiac aj viac a nestoji to o moc menej ako cela mechatronika kde mas nove vsetky ventily proste taky komplet

ano snimace tlaku sa daju vyrobit , pre vychodne trhy to jesto kupit normalne , tu len z dovozu , treba dat pozor aby to bolo bosch alebo luk lebo jesto kadejake aliexpres co nefunguju ... cena cca 200e za dva snimace a treba niekoho kto to rozumne vymeni - odvrta a preletuje 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...