pmultimix Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Nevíte, jak vyčistit škrtící klapku? a kde jí najdu? (omluvte můj amatérský dotaz) To aby se zklidnil běh motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Pokud ani nevis kde ji najdes, tak se do toho sam radeji nepoustej a nech si to poprve predvest nekym zkusenejsim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 (editace) Nevíte, jak vyčistit škrtící klapku? a kde jí najdu? (omluvte můj amatérský dotaz) To aby se zklidnil běh motoru Bolo tu OO temat o skrtiacej klapke,staci hladat...Existuju spreje na cistenie skrtiacich klapiek,staci nastriekat a vyutierat dosucha.Ja osobne klapku aj preklopim a precistim ju z vnutornej strany.Ale na to treba 2..Hlavne treba davat pozor,aby to nebola daka bavlnena alebo ina handra z ktorej odpadavaju vlakna...Potom si treba chvilku zvykat,kym si klapka opat sadne a dosteluje sa http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11629 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6296&st=25 Editováno: 27. Říjen 2006, autor: Bemo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 co sa stane, ked tu klapku vymontujem a vycistim ? pride na to riadiaca elektronika, ze som s klapkou hybal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 ptal jsem se na tohle mechaniků a říkali, že po každým čištění by se mělo udělat záladní nastavení škrt. klapky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy gonzales Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 MALY FOTOSERIAL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy gonzales Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 POVOLIT IMBUS, ODPOJIT KABEL, DAVAT POZOR ABY NIC NEPADLO DO NAS POTRUBIA, VYBRAT KLAPKU, NEPOVOLOVAT TORXY! A CISTIT TREBARS BENZINOM A HANDROU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy gonzales Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 A TOTO JE V POTRUBI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 ptal jsem se na tohle mechaniků a říkali, že po každým čištění by se mělo udělat záladní nastavení škrt. klapky.. nechcem provokovat ale zeby robili original skoda servis zakladne nastavenie urcite nie. aspon co som ja bol tak nie a podrz sa kolko si zauctovali za vycistenie skrtiacej klapky. robota do 10 min s tym ze sa mechanik aj v nose posparal. cistic: 212 SK a cistenie 175 SK. cca do 400 SK tak to je naozaj zlodejina. SKODA SERVIS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 Když s klapkou nehneš, tak se žádné nastavení dělat nemusí. Všichni o tom mluví, ale nikdo to nikdy nedělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy gonzales Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 nemas s nou co hybat, ak nepovolis tie torxy nic sa nedeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Ja som ju vyčistil včera ani tam nebol bohvieaky bordel,čistil som ju tech .benzinom čistič som nemohol zohnať nukali mi čistič na brzdy ,ale to som nechcel risknuť kvôli katalizatoru.Mal som ju povolenu celkom ,ale kabel som neodpajal .Po vyčist. a montaži absolutne bez problemov myslim ,že to elektronika ani nezaregistrovala.Spotreba na volnobehu klesla o0,1l(teraz0,8-09 podla otačok). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 U 1.4MPi to jde doladit ve VAGu, kanál 56 tuším že. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 nechcem provokovat ale zeby robili original skoda servis zakladne nastavenie urcite nie. aspon co som ja bol tak nie a podrz sa kolko si zauctovali za vycistenie skrtiacej klapky. robota do 10 min s tym ze sa mechanik aj v nose posparal. cistic: 212 SK a cistenie 175 SK. cca do 400 SK tak to je naozaj zlodejina. SKODA SERVIS jak jsem napsal, prostě to tvrdí,, , měl jsem auto rozebraný předminulej tejden a škrt. klapka byla čistá, tak jsem to ani nečistil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 nechcem provokovat ale zeby robili original skoda servis zakladne nastavenie urcite nie. aspon co som ja bol tak nie a podrz sa kolko si zauctovali za vycistenie skrtiacej klapky. robota do 10 min s tym ze sa mechanik aj v nose posparal. cistic: 212 SK a cistenie 175 SK. cca do 400 SK tak to je naozaj zlodejina. SKODA SERVIS jak jsem napsal, prostě to tvrdí,, , měl jsem auto rozebraný předminulej tejden a škrt. klapka byla čistá, tak jsem to ani nečistil.. jasne, ja viem ze ty si napisal iba to co ti povedali. mozno ani u vas to nerobia len o tom vedia ze by to mali robit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomin Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Mám motor 1.4 44 kw potřeboval bych poradit jak vyčistit škrtící klapku a jak ju po vyčisštění znova nastavit . Su amater takže mě šetřete . díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda 3 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Řádně vymýt technickým benzínem a čistým hadrem vytřít a nastavit Vagem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomin Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 A dá se nějak vymontovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda 3 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Vymontovat se jistě dá,ale nemáš kámoše,který má s tim zkušenost?Klapka si po připojení baterie provede připojení sama ,ale kontrola naVagu neni k zahození! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomin Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 . Takže je lepši ju vymontovat vyčistit a pak vratit spatky. stim kamošem je to špatny pořád nemá čas . Díky já to skusím snad to potom pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 čistí se po nějakém intervalu? nebo až to zlobí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomin Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Já si myslim že aš to zlobí . na co totoho zbytečně štárat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomin Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Nemáte náhodou někdo fotku jak tu klapku demontovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 sem tu foto někde dával.Hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 pouzivaj funkciu hladat tu je toho mraky: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=skrtici+klapka http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11629 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.