Roman C. Vloženo 6. Února Vloženo 6. Února (editace) Zdravím, mám Fabii III. a půjdu s ní na poslední pátou garanční prohlídku, mám najeto jen 30000Km a stav nápravnice a výfukového potrubí jsem přiložil na fotkách. Požadoval jsem po autorizovaném servisu aby mi dali do pořádku rezavějící nápravnici, popřípadě i výfukové potrubí. Tedy jde mi hlavně o tu nápravnici, alespoň ošetřit a natřít, nemusela by být výměna. Říkali, že o takovou věc musí zažádat přímo do Mladoboleslavské Škodovky, přišlo zamítnutí s tím, že se jedná o neoprávněnou reklamaci. Chtěl bych se zeptat, zdali s tímto máte někdo zkušenost? Mě to přijde jako oprávněné, co by se v tom dalo udělat abych to prosadil? To auto stálo přes 420 000Kč. Sestra měla Toyotu Avensis a na ní měla po 20 letech stále originální výfuk.... Díky za rady, odkazy, atd... Editováno: 8. Února, autor: Roman C. Citovat
lucky.jack Vloženo 6. Února Vloženo 6. Února Podvozkové části nejsou nijak chráněny, ani nemají antikorozní úpravu. Exponované díly prostě reznou, některé dříve více, některé později méně. Budeš se s tím muset smířit, i když se ti to líbit nebude. Můžeš si nechat podvozek kompletně otryskat, opískovat a nastříkat nějakým asfaltem či co ti kdo udělá. Bez otryskání nemá cenu cokoliv s tím dělat. Ten výfuk ti vydrží další roky, pokud ti dříve neshnije zevnitř kvůli kondenzované vodě. Je pěkný, že auto stálo 420000 Kč, ale můžu tě ubezpečit, že i octavky za 3/4 mega jsou na tom podobně. Citovat
MIgráček Vloženo 6. Února Vloženo 6. Února Nepotěší to no, ale je to povrchová koroze a na funkci to nemá vliv. Samotného by mě to asi reklamovat nenapadlo. Za auto jsi sice dal těch 420 tisíc, ale pořád je to auto, které bylo s cenovkou "již od" za nějakých 280 tisíc a ošetření podvozku se s lepší výměnou nemění. Hezky to nevypadá, ale vydrží to ještě dlouho. 2 Citovat
ben06 Vloženo 6. Února Vloženo 6. Února Dnes jsem byl před STK s Rapidem na servisu v 6 letech tak jsem podvozek viděl. Měl jsem to samé co ty už po dvou zimách což mě taky velmi udivilo a teď je to cca pořád stejné. Mám doma ještě O1/2009 a podvozek je v lepším stavu a výfuk má stále originální. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.