Květen 17, 201015 r fabka to není ,zaujal mě štětkotuning a krasné na tom je že zbylo i na folie i ty prolisy a číré blinkry foceno z auta aby si někdo o mě nemyslel že jsem se zbláznil
Květen 18, 201015 r Radku nekecej že jsi ze svý Fabky udělal tohle dobře to vzal típek do ruky...štětka barva a jedem
Květen 18, 201015 r tak to je brutál Jo to se najdou "tuneři" No a jako protiklad je zde tahle nádhera:
Květen 20, 201015 r některý lidi dokážou být paka njn hnojařtuzing Upraveno Květen 20, 201015 r od azriel
Květen 20, 201015 r Jo to se najdou "tuneři" No a jako protiklad je zde tahle nádhera: no ty voe to embéčko taky žádná sláva(kola, světelná rampa, clonítko, opěrky hlavy..)
Květen 21, 201015 r no já bych řekl že tam má dost nefkusnejch vecí, nehodících se k 1000, takže za mě je to hodně podobný ty feldě
Květen 21, 201015 r jinak ty dveře mi připomínaj co mi vyprávěl kámoš, jak někomu takle zavařoval pracně dveře na favoritu(už dost před lety) docela jebačka aby to bylo pěkně doladěný, auto mu předat ať si spz upevní sám. po pár dnech ho potkal a von měl značku nahulváta na šrouby do toho nově zavařenýho výklenku, prej že nevěděl kam jinam ji dát :D
Květen 21, 201015 r no já bych řekl že tam má dost nefkusnejch vecí, nehodících se k 1000, takže za mě je to hodně podobný ty feldě No tak každému se líbí něco jiného.
Květen 25, 201015 r Tady vam přinášim ulovek kousek od baraku Fabia II Sportline Pěkny kolečka taky bych je chtěl na svoje auti kufa...tak tady ty kola vidim poprvé na nějakym autě....jsem je chtěl jednu dobu sehnat...není snad možny..
Červen 20, 201015 r na mě je tohle už moc, nemusím taký polepy na boku a nevím proč, ten přední nárazník mi na Fábču nesedne, mám radši kulatější než ostrý hrany! Každopádně podsvícení nepraktický, ale hezký.... A kola super.. PS: já vždycky koukám na cars.cz připadne mi to přehlednější.. ale to je jen věc názoru.. Upraveno Červen 20, 201015 r od Jarys
Červen 21, 201015 r proč koukám po sbazaru ... Tak co kucííí co myslíte ? máte zájem ? Je k mání ... škoda, že už mám jednu doma, hned bych do ní šel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.