Vlasta Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Čim víc odrazka tím líp ole.(PS a nejedná se o mé autí jo. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 fabka to není ,zaujal mě štětkotuning a krasné na tom je že zbylo i na folie i ty prolisy a číré blinkry foceno z auta aby si někdo o mě nemyslel že jsem se zbláznil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Radku nekecej že jsi ze svý Fabky udělal tohle dobře to vzal típek do ruky...štětka barva a jedem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Tak tohle sice fabka není.ale je to síla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 tak to je brutál ...chudák Felcka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brtna Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Čím víc plastu, tím víc Adiddas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 tak to je brutál Jo to se najdou "tuneři" No a jako protiklad je zde tahle nádhera: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 (editace) některý lidi dokážou být paka njn hnojařtuzing Editováno: 20. Květen 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Jo to se najdou "tuneři" No a jako protiklad je zde tahle nádhera: no ty voe to embéčko taky žádná sláva(kola, světelná rampa, clonítko, opěrky hlavy..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 kláca: já to myslel tak,že to není tak přeplácaný,jako to zběsilá Felda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 no já bych řekl že tam má dost nefkusnejch vecí, nehodících se k 1000, takže za mě je to hodně podobný ty feldě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 jinak ty dveře mi připomínaj co mi vyprávěl kámoš, jak někomu takle zavařoval pracně dveře na favoritu(už dost před lety) docela jebačka aby to bylo pěkně doladěný, auto mu předat ať si spz upevní sám. po pár dnech ho potkal a von měl značku nahulváta na šrouby do toho nově zavařenýho výklenku, prej že nevěděl kam jinam ji dát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 no já bych řekl že tam má dost nefkusnejch vecí, nehodících se k 1000, takže za mě je to hodně podobný ty feldě No tak každému se líbí něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Tady vam přinášim ulovek kousek od baraku Fabia II Sportline Pěkny kolečka taky bych je chtěl na svoje auti kufa...tak tady ty kola vidim poprvé na nějakym autě....jsem je chtěl jednu dobu sehnat...není snad možny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 TAK TAKOVOU KRASAVICU MAJÍ NA HANÉ kdes to fotil?...4M1 je čerstvy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 Bohužel taky jedna fotka z ulice. Vice zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 dnes jsem cestou do práce narazil na tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 to je taky dobrá šílenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 no ty lemy, useklé někde v 2/3 blatníku vypadaly v reále fakt divně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 ono to vypadá hodně divně i na fotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sssisko Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 proč koukám po sbazaru ... Tak co kucííí co myslíte ? máte zájem ? Je k mání ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 (editace) na mě je tohle už moc, nemusím taký polepy na boku a nevím proč, ten přední nárazník mi na Fábču nesedne, mám radši kulatější než ostrý hrany! Každopádně podsvícení nepraktický, ale hezký.... A kola super.. PS: já vždycky koukám na cars.cz připadne mi to přehlednější.. ale to je jen věc názoru.. Editováno: 20. Červen 2010, autor: Jarys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 prasečina přeplácaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 proč koukám po sbazaru ... Tak co kucííí co myslíte ? máte zájem ? Je k mání ... škoda, že už mám jednu doma, hned bych do ní šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.