dědek Vloženo Neděle v 17:57 Sdílet Vloženo Neděle v 17:57 Při pročítání konfigurace mého auta jsem narazil na položku "Přídavné tlumení vnějšího hluku" Nevíte někdo co to znamená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pheorinos Vloženo před 14 hodinami Sdílet Vloženo před 14 hodinami Tohle bych také moc rád věděl. Projel jsem konfigurátor Škoda a nikde nic v nabídce modelů a příslušenství. Hodně modelu to má napsané v nabídce, ale bez popisu o co jde. Záhada 🙃 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo před 6 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 6 hodinami Mě napadá pouze ten koberec na kapotě motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami (editace) vzhledem k tomu, ze to ma v polozce kazdy Karoq a uz to bylo ve verzich Ambition/Active, tak je to proste jen dalsi polozka, ktera ma zduraznovat bohatou vybavu ... neco jako Slunecni clony Editováno: před 5 hodinami, autor: JiVi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.