ivuska Vloženo 25. Března Sdílet Vloženo 25. Března Ahoj, jsem tu nová a ráda bych poprosila o radu. Můj přítel je velký fanoušek značky Škoda – zná všechny modely, sleduje novinky, chodí na srazy a kdyby mohl, garáž by měl plnou len Škodovek. 😄 Chci mu koupit nějaký dárek, ideálně niečo tematické, co by ho fakt potěšilo. Máte nějaké tipy? Může to být nějaký model auta, stylový doplněk, něco do interiéru auta, alebo klidně i nějaká sranda, která ale zapadne do jeho škodovácké duše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 25. Března Sdílet Vloženo 25. Března tak .. skoda nebo subaru?? 😄 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Března Sdílet Vloženo 25. Března @hamounŘekl bych, že se jedná o reklamu na svůj server 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 25. Března Sdílet Vloženo 25. Března Vypadá to tak. Trochu jsem to zkoumal a paní to psala z místa poblíž, kde sídlí tato firma a ještě se snažila skrýt slovenštinu. 🙄 Odkaz odstraněn a téma zamknuto. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky