ivuska Vloženo Úterý v 09:37 Sdílet Vloženo Úterý v 09:37 Ahoj, jsem tu nová a ráda bych poprosila o radu. Můj přítel je velký fanoušek značky Škoda – zná všechny modely, sleduje novinky, chodí na srazy a kdyby mohl, garáž by měl plnou len Škodovek. 😄 Chci mu koupit nějaký dárek, ideálně niečo tematické, co by ho fakt potěšilo. Máte nějaké tipy? Může to být nějaký model auta, stylový doplněk, něco do interiéru auta, alebo klidně i nějaká sranda, která ale zapadne do jeho škodovácké duše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo Úterý v 09:44 Sdílet Vloženo Úterý v 09:44 tak .. skoda nebo subaru?? 😄 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo Úterý v 11:10 Sdílet Vloženo Úterý v 11:10 @hamounŘekl bych, že se jedná o reklamu na svůj server 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo Úterý v 11:25 Sdílet Vloženo Úterý v 11:25 Vypadá to tak. Trochu jsem to zkoumal a paní to psala z místa poblíž, kde sídlí tato firma a ještě se snažila skrýt slovenštinu. 🙄 Odkaz odstraněn a téma zamknuto. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky