MartinM_2013 Vloženo Úterý v 15:46 Sdílet Vloženo Úterý v 15:46 Při zavírání zadních dveří po dovření dojde ještě k dodatečnému zaklepání nečeho dalšího. Nejdříve jsem si myslel, že to klepe něco spadlého ve spodní části, ale po několika zkouškách jsem usoudil, že to jde z nejkrajnější části nad klikou. Mrknul jsem tam kamerou a je tam nějaký kovový bazmek. Nějaká packa. Nevíte k čemu slouží. V servisním manuálu jsem nic nedohledal. Omluva za kvalitu foto. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinM_2013 Vloženo Úterý v 16:25 Autor Sdílet Vloženo Úterý v 16:25 (editace) Tak nic. To je jen pruchod v gumovem tesneni. Jak to bylo nasvicene z blizka, tak se to jevilo jako kov. Musi to klepat neco jineho. Editováno: Úterý v 16:25, autor: MartinM_2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.