Přejít na obsah

SYMPHONY-nevypina


Doporučené příspěvky

Prosim o radu:

koupil jsem z druhe ruky Symphony s CD do OI a pri koupi a jeho zkuseni se zdalo v poho.Doma jsem ho na trvalo instaloval a zjistil jsem ze pri vypnuti spinacky a vytazeni klicku radio nevypne.Navic sviti display i pri vypnutych svetlech a neda se regulovat jeho jas.

Zkusel jsem zapojeni kabelu a zjistil jsem ze mu staci trvalych 12V na kontaktu c.7 a na c.6 nemusi byt vubec zadne napeti a display sviti.

Symphony sice v pohode hraje,ale musim myslet na jeho rucnim vypnuti a taky zapnuti kdyz zapinam spinacku.

Nemate nekdo podobnou zkusenost???

Za kazdou radu predem dekuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl sem podobný problém ale s kazetovým symphony,mě ale nesvítilo,závisí na tom na co je rádio nakódovaný,jestli má komunikovat po vodičích nebo po sběrnici CAN. Tím pádem záleží co máš v autě. Vypadá to jak píšeš že je nakódovaný na CAN.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dik za odpoved,muzes se ale trochu rozepsat???

Jakym zpusobem by to melo komunikovat po CAN???Mam za to ze kdyz to zapojim jen na tri vodice:12V hlavnich,12V spinanych a kostru,pripadne jeste osvetleni,tak musi fungovat jak ma???

Koupil jsem ho od chlapa co ho pry mel v Superbu,moc se mi to ale nezda,ale mu to pry fungovalo bez zavad,dneska jsem ho telefonicky zpovidal :unsure:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolik máš v autě konektorů jestli tři tak ten nejhornější se skládá ze tří částí,myslím zelená část (při pohledu na radio zezadu ten uplně v levo)je CAN(žlutá telefon,modrá je CD měnič)doufám že sem ty barvy nespletl. Pokud tam ten třetí konektor není tak je to bez CAN a svícení je přes pin tuším 6 napájecího konektoru. V tom supu mohlo fungovat.Už se to tady řešilo najdi si to v hledání sou tam i obrázky těch konektorů.Musí se to překódovat VAGem mě to stálo do 400k.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Znovu dik za info,esar.

Treti konektor tam nemam,jen ty dve spodni na repro a napajeni.

Zkusim to pohledat,jen me jeste zajima jestli jsi mel problem i s vypinanim autoradia???Myslim tim vytazeni klicku a nasledne vypnu ti autoradia.To osvetleni me az tak netrapi,zapojene ho mam dobre i zmerene,6 pin,spise to vypinani me mrzi.

To prekodovani VAGem se dela pres auto nebo radio???Jsem v tomto amater,tak se omlouvam :huh:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To nakódování se dělá na rádiu. S tím klíčkem mě to dělalo asi taky ale já sem si hned všiml že to nesvítí tak sem to vypínání nějak přešel nehledě na to že po předchozím rádiu se kterým sem auto koupil tam byly přehozený napájecí piny (trvalý7 a spínaný4).Když vypneš klíček tak ti bliká červená LED?(pokud ju máš aktivovanou z menu radia)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsi mel uplne stejny problem,pri montazi jsem prepojoval vodice v napajecim konektoru,mel jsem tam taky na 4pinu spinanych 12V a 7pinu trvalych.Je sice pravda ze jsem ho i na takto zapojen vodice zapojil,ale az jsem si vsimnul ze to nefunguje jak ma tak jsem to prepojil podle schematu na : http://obd.ec.cz/gps/svorkovnice1.htm .

Jinak mi blika nejaka cervena LEDka pod pravym kruhovym ovladacem,to je asi dobre,ne???

Nemel by jsi nejakej navod na nastavovani v menu Symphony???Jeste s tim neumim moc delat,krom zakladnich uzivatelskych veci,mam ho jen dva dny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mel jsem pred OI Golfa IV a tam bylo origo radio tusim BETA na kazetu,ovladani GALA tam slo normalne nastavovat i kdyz tam nebyl ten treti konektor a fungovalo to bezvadne.

Jeste k tomu zapojeni,ty jsi to mel taky prehozeny mezi piny a pak jsi to zapojil spravne ,prenastavil VAGem a bylo to v poho???

Mel by jsi nekde ten navod???Hledal jsem trochu v historii a nic podobneho jsem zatim nenasel :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...