Duben 15, 200916 r MichalK tak na OII pokiaľ viem sú z výroby strieborné Aha, to jsem nevedel, pardoon
Duben 15, 200916 r Byl jsi první kdo je nasadil. To jsi mě hnusně předběhl. No podle me, jsem je snad i prvni koupil ne... Ty sam si mi prece psal, ze mas Themista
Duben 16, 200916 r skoro každej kupuje RSW njn ,nejlevnějši kola na trhu ,nepočitam nějaké doprodeje .Výrobce made in China schválně jsem se na to ptal .
Duben 16, 200916 r Tak Cina nemusi delat jen smejdy. Pokud na to maji nejaky poradny vyrobni zavod a pouzivaji dobre materialy, tak nevidim duvod, proc se tech RSW bat. Navic delaji pekne designy tech kol
Duben 16, 200916 r Ja bych nejakyho vyrobce neresil, me se libej sam mam RSW 242. A kdyz vletis do diry ohnes stejne tak jako dotz nebo neco podobnyho... Vlastni zkusenost...
Duben 16, 200916 r JJ mam 18" ale chce to podvozek neo aspon pruziny aspon o 30 mm niž, je to v planu ale musim i ted dat pokoj s financema chci motorku na leto...
Duben 16, 200916 r Kupuju vzdycky na sezonu a po sezone pryc... A porad tu jsem je to proste jiny svezeni nez autem hlavne to zrychleni...
Duben 16, 200916 r len aby bolo kazdemu jasne ako vyzeraju ja porad neviem co mojej mladej zaobstarat...pegasusy sa mi pacia..a teras tie sputniky...kraasa!a este sa mi pacia LUNY co ma olaf...uz som z toho debil...cem setky
Duben 16, 200916 r ja porad neviem co mojej mladej zaobstarat...pegasusy sa mi pacia..a teras tie sputniky...kraasa!a este sa mi pacia LUNY co ma olaf...uz som z toho debil...cem setky bez vahania Sputnik Mladej by som 18 nedal...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.