mikl Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Dnes jse to vyzvedl.Někdo chtěl číslo dílu. Jak ty to delas, ze jde vsechno tak rychle. Mas to snad rychleji kdyz to nemeli na sklade, nez ja, kdyz to na sklade meli a hledali to Mas u toho sroubky? Ja u toho nemel. dle me tam maji byt... Jsem taková pilná včelička. Šroubky jsem tam taky neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Dík za ispiraci konec zbírání nákupu po celým kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 (editace) zítra si jdu také pro jeden kousek do Stodůlek na Luka do škoda dílů zašel jsem zeptal se pán říká nemáme, ale koukneme do etky aa hmm už to máme kolik jich chcete? říkám jeden dobře zítra si přijdte a mezi dveřmama mi říká chcete taky šroubky? a já jo klidně je vemte takže zítra si pro něj jdu Editováno: 27. Únor 2007, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Dík za ispiraci konec zbírání nákupu po celým kufru. No parada... Udelal jsi to stejne do te aretace jak jsme se bavili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 No parada... Udelal jsi to stejne do te aretace jak jsme se bavili? Nebylo moc času,později to ještě nějak zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 A tak mě to nedalo a taky jsem je koupil ,vzal jsem hned dva kusy po sto korunach za kus .Zítra je tam namontuju ,dobrej nápaduž nic nebudu zbírat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 A tak mě to nedalo a taky jsem je koupil ,vzal jsem hned dva kusy po sto korunach za kus .Zítra je tam namontuju ,dobrej nápaduž nic nebudu zbírat Gde nakupujes? Sakra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 přes kámoše ŠKODA HUSTOPEČE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 nechtel bych mu udelat vetsi objednavku a poslat nam to s danem ? ja bych vzal taky dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Jestli je chceš,napiš kolik a ja je skusím obědnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Sory za OT.Ale já sem jeden ten plech využil takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 No ...pánové tak to je vychytávka. Mám pro Vás všechny ale jednu lepší věc a ušetříte dvojnásob. Nekupujte háčky do kufru a ušetříte ...no a když budete mít v kufru nákup tak prostě jezděte pomalu aby se nákup zůstal tam kde má :-)))) a ušetříte na spotřebě Ne ...vypadá to gut a jdu do toho taky SUPER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Jedu to denska koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Objednáno-u nás 141,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Ty jo, koukám že co prodejna to jiná suma .Před chvilkou jsem je přivezl z Kutný Hory za 177 Kč!!!! A aby toho nebylo málo tak sem koupil i sadu opravárenskou pro bederní opěrku za 973 hrůza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Sudety 144,50 Kč (6Y5 867 615 B (B41)). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Ja ho kupoval za 138,- Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Kam ten hák teda dáváte, nekonec jsem to na ten plech zavrhl. a dal jen na plast s tím že to použiju max. na fixaci igelitek, tak to snad vydrží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Já ho dal na plech, není třeba žádných úprav, pouze dva šrouby, ten výklenek blatníku se hodí právě na igelitky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Přesně tak.Včera mi přišel a pude na ten plech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Asi trochu odbočím od tématu věšáků, ale snad mi to odpustíte. Ten plech se také výborně hodí na uchycení hasičáku. Je tam pěkně poruce i když je plnej kufr, hasičák nikde nepřekáží a 1 kg hasičák se tam, vejde suprově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Též jsem to tak využil, levý plech hasičák, pravý háček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Tak už ho mám taky !!! Auto Heler Ostrava 144,50 Kč !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrazda Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Jsou pro ten hak potreba u Octavie I nejake upravy, jako vrtani, nebo se to jen prisroubuje a je to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ArnieX Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Tak chlapci a děvčata... zpracoval sem řešení Laďase do výrobního výkresu... všechny co to tak dělali a vědí rozměry přesněji a májí to vyzkoušené žádám o případné dodatky k výkresu a upřesnění rozměrů. Výrobní výkres PDF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.