Únor 27, 200718 r Dnes jse to vyzvedl.Někdo chtěl číslo dílu. Jak ty to delas, ze jde vsechno tak rychle. Mas to snad rychleji kdyz to nemeli na sklade, nez ja, kdyz to na sklade meli a hledali to Mas u toho sroubky? Ja u toho nemel. dle me tam maji byt... Jsem taková pilná včelička. Šroubky jsem tam taky neměl.
Únor 27, 200718 r zítra si jdu také pro jeden kousek do Stodůlek na Luka do škoda dílů zašel jsem zeptal se pán říká nemáme, ale koukneme do etky aa hmm už to máme kolik jich chcete? říkám jeden dobře zítra si přijdte a mezi dveřmama mi říká chcete taky šroubky? a já jo klidně je vemte takže zítra si pro něj jdu Upraveno Únor 27, 200718 r od Hensel
Únor 27, 200718 r Dík za ispiraci konec zbírání nákupu po celým kufru. No parada... Udelal jsi to stejne do te aretace jak jsme se bavili?
Únor 27, 200718 r No parada... Udelal jsi to stejne do te aretace jak jsme se bavili? Nebylo moc času,později to ještě nějak zkusím
Březen 5, 200718 r A tak mě to nedalo a taky jsem je koupil ,vzal jsem hned dva kusy po sto korunach za kus .Zítra je tam namontuju ,dobrej nápaduž nic nebudu zbírat
Březen 6, 200718 r A tak mě to nedalo a taky jsem je koupil ,vzal jsem hned dva kusy po sto korunach za kus .Zítra je tam namontuju ,dobrej nápaduž nic nebudu zbírat Gde nakupujes? Sakra...
Duben 9, 200718 r nechtel bych mu udelat vetsi objednavku a poslat nam to s danem ? ja bych vzal taky dva
Duben 10, 200718 r No ...pánové tak to je vychytávka. Mám pro Vás všechny ale jednu lepší věc a ušetříte dvojnásob. Nekupujte háčky do kufru a ušetříte ...no a když budete mít v kufru nákup tak prostě jezděte pomalu aby se nákup zůstal tam kde má :-)))) a ušetříte na spotřebě Ne ...vypadá to gut a jdu do toho taky SUPER
Duben 10, 200718 r Ty jo, koukám že co prodejna to jiná suma .Před chvilkou jsem je přivezl z Kutný Hory za 177 Kč!!!! A aby toho nebylo málo tak sem koupil i sadu opravárenskou pro bederní opěrku za 973 hrůza.
Duben 11, 200718 r Kam ten hák teda dáváte, nekonec jsem to na ten plech zavrhl. a dal jen na plast s tím že to použiju max. na fixaci igelitek, tak to snad vydrží...
Duben 11, 200718 r Já ho dal na plech, není třeba žádných úprav, pouze dva šrouby, ten výklenek blatníku se hodí právě na igelitky.
Duben 12, 200718 r Asi trochu odbočím od tématu věšáků, ale snad mi to odpustíte. Ten plech se také výborně hodí na uchycení hasičáku. Je tam pěkně poruce i když je plnej kufr, hasičák nikde nepřekáží a 1 kg hasičák se tam, vejde suprově.
Leden 21, 201015 r Jsou pro ten hak potreba u Octavie I nejake upravy, jako vrtani, nebo se to jen prisroubuje a je to?
Duben 22, 201015 r Tak chlapci a děvčata... zpracoval sem řešení Laďase do výrobního výkresu... všechny co to tak dělali a vědí rozměry přesněji a májí to vyzkoušené žádám o případné dodatky k výkresu a upřesnění rozměrů. Výrobní výkres PDF
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.