Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ta zltucka je fakt bomba. Ked som si kupoval RS-ko tak som o nej vazne uvazoval. Nakoniec vyhrala ta, co som nasiel priamo v mojom rodnom meste a nemusel riesit prepis v cechach a tak... Ale sem tam sa na nu pozrem na nete a niekedy aj lutujem..... Zlta je jednoducho Bomba... pre mna kol5:p

Vloženo

Ahoj , zhanam OCTU RS1 a mam otazku .

Aky je rozdiel napr medzi rv2001 a 2004 ? Myslim ci je ina vybava , alebo motor atd.

Ak sa to da porovnat, je rozdiel v combi a kratkej ? Myslim skor jazdne vlastnosti , prip. akceleraciu.

Dik za akekolvek info

Vloženo
rok 01 a 04 se lisi pouze v zakladni vybave

A je normalne , ze ak ma Oct I RS rv 2003,,polokozene" sedadla a nema ohrev sedadiel ?

Taktiiez kazda RS ma ,, carbonovy" ramcek okolo radia a ovladania klimatizacie? Vsimol som si ze niektore to nemaju....

Vloženo
Pouze benzín a to s motorizací 1.8T 132kw/180koní ;)

Diky, myslel som si, ze boli len benzinove, lebo do teraz som nikde nevidel dieslovu RS, okrem Octavie II. A preto som sa pytal, lebo som uz par krat pocul, ze boli aj dieslove a dokonca niekto raz povedal, ze boli este vykonejsie ako benzinove :_icon_smich2:

• o 2 týdny později...
Vloženo
A je normalne , ze ak ma Oct I RS rv 2003,,polokozene" sedadla a nema ohrev sedadiel ?

Taktiiez kazda RS ma ,, carbonovy" ramcek okolo radia a ovladania klimatizacie? Vsimol som si ze niektore to nemaju....

podle mě je to normální, zdaleka ne všechny RS s polokoženými sedačkami měly vyhřívání sedaček...

ten "karbonový" rámeček jsem u několika RS viděl, u několika jsem viděl jen stříbrný. Nevím kdy se dával jaký, já osobně mám ten "karbonový"

• o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo
Chlapi..do kdy se dělala O I RS???

Do 2004. Teda asi sa to najskor lamalo niekedy 8/2004. Ked nastupila Tour prestala sa RS vyrabat. Vyraba sa uz iba verzia GT 193 HP urcena na export - grecky trh. Je to v podstate RS bez nejakych veci vo vybaveni....

Vloženo (editace)
Do 2004. Teda asi sa to najskor lamalo niekedy 8/2004. Ked nastupila Tour prestala sa RS vyrabat. Vyraba sa uz iba verzia GT 193 HP urcena na export - grecky trh. Je to v podstate RS bez nejakych veci vo vybaveni....

Já jen, že jsem koupil RS výfuk, a prodejce píše r.v. 2006??

post-3282-1245652501_thumb.jpg

Editováno: , autor: Octavinek
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Panove,aka je zivotnost tohoto motoru,rozmyslam nad kupov rs-ka a ta ktora sa mi ponuka ma bohuzial 230 000km uz za sebou majitel sa o nu velmi nestaral iba jazdil,takze najcastejsie zavady u tohoto motora su??vlastne na co sa asi najviac zamerat pri kupe dik

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Ahoj vsem. Ma OIRS kterou mam teprve kratce mi pri mijeni(rozjezd) 1500 ot. decentne ale znatelne "vynecha" jakoby byl studeny motor a nasleduje skubnuti(cele je to pomerne kratky proces) - zacne foukat turbo a jiz je vse ok. Chci se prave se zeptat zda mate nekdo podobny problem. ? diky vsem

Vloženo
Ahoj vsem. Ma OIRS kterou mam teprve kratce mi pri mijeni(rozjezd) 1500 ot. decentne ale znatelne "vynecha" jakoby byl studeny motor a nasleduje skubnuti(cele je to pomerne kratky proces) - zacne foukat turbo a jiz je vse ok. Chci se prave se zeptat zda mate nekdo podobny problem. ? diky vsem

No,pokial sa rozjizdis na rychlost tak je to asi normal to roby ASR.

Vloženo
No,pokial sa rozjizdis na rychlost tak je to asi normal to roby ASR.

kdepak, deje se to pri beznem rozjezdu.. :help: btw. nekdo s OIRS z Prahy nebo MB takhle na tlachani ohledne vozitka?

Vloženo
kdepak, deje se to pri beznem rozjezdu.. :help: btw. nekdo s OIRS z Prahy nebo MB takhle na tlachani ohledne vozitka?

Vycistil by som klapku a prekontroloval vsetky tlakove a podtlakove hadicky. Skontroluj vsetky hadicky vzduchu na motore. To co pises je bud klapka /spinava/ alebo netesnost systemu plnenia motora. Derave zvyknu byt najma hadicky pod sacim potrubim.

• o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...