luke.bean Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 no,když to tak vezmeš,tak je to v podstatě sériovka s trošku silějším motorem a většíma brzdama.. takže klasický závady jako na normální oct a na motoru jako na 1.8 T.. motor není nějak překoňovanej a pokud se k němu budeš chovat slušně,objede klidně zeměkouli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Tak to jo to je klasická údržba,ale fur mě strašej a házej hroznejma sumama co stojí servis RSka,tak proto jsem se vás na to ptal co a jak.A protože já ročně nenajedu horentní km tak i rád někdy nakrmím koníky pod kapotou.Už jsem párkrát měl tu čest se v RSku povozit no a je to alespoň pro mě fofr :-) tak zatím děkuju vono stačí jet na klasickej servis do škodovky a jsou to zajímavý cenovky, chceš značku Škoda? budeš platit jejich sazby, ale nic extra to zas neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
23paso23 Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Ahoj Lidicky, ako sa vam paci tato RS, lebo asi si ju kupim, ked do vtedy nenajdem nejaku lepsiu a dufam ze som sa rozhodol spravne pre Octaviu RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 na obrázku nevypadá špatně, ale chce to se svézt a taky doplnit nějaké údaje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
23paso23 Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 na obrázku nevypadá špatně, ale chce to se svézt a taky doplnit nějaké údaje... Ahoj tak tu su tie doplnujuce udaje: Rok výroby: 2001 Najazdene: 106 000 Km Výbava: ABS, ESP, 4x airbag, posilovac riadenia, xenonove reflektory, 4x elekticke okna, elektricke zrkadla, automaticka klimatizacia, koza, centralne zamykanie na dialkove, palibny pocitac, imobilizer, radio Alpine DVD+ navigacia, 18" elektrony VOLK Racing na letnych + originál Škoda RS 16" na zimných pneu. +Nové rozvody pri 90 000km originál v autoservise Škoda,faktúra+záruka 6 rokov alebo 90 000 km Cena: 290 000Sk co povies, oplati sa mi to kupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Ahoj Lidicky, ako sa vam paci tato RS, lebo asi si ju kupim, ked do vtedy nenajdem nejaku lepsiu a dufam ze som sa rozhodol spravne pre Octaviu RS. moze byt neviem ake pekne auto ale ked vidim ze ma kolesa zastrcene v blatnikoch ako tato RS tak u mna konci... esteze sa tomu da pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Ahoj tak tu su tie doplnujuce udaje:Rok výroby: 2001 Najazdene: 106 000 Km Výbava: ABS, ESP, 4x airbag, posilovac riadenia, xenonove reflektory, 4x elekticke okna, elektricke zrkadla, automaticka klimatizacia, koza, centralne zamykanie na dialkove, palibny pocitac, imobilizer, radio Alpine DVD+ navigacia, 18" elektrony VOLK Racing na letnych + originál Škoda RS 16" na zimných pneu. +Nové rozvody pri 90 000km originál v autoservise Škoda,faktúra+záruka 6 rokov alebo 90 000 km Cena: 290 000Sk co povies, oplati sa mi to kupit? jestli má těch 106km skutečně, tak bych se toho nebál, bude asi zachovalá, chce to hlavně pořádně projet ve všech režimech jízdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
23paso23 Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 jestli má těch 106km skutečně, tak bych se toho nebál, bude asi zachovalá, chce to hlavně pořádně projet ve všech režimech jízdy No to mi je jasne, ze si ju musim vyskusat, ale porad mi, naco hlavne sa mam zamerat pri tej skusobnej jazde, co mam kontrolovat atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
23paso23 Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 moze byt neviem ake pekne auto ale ked vidim ze ma kolesa zastrcene v blatnikoch ako tato RS tak u mna konci... esteze sa tomu da pomoct Ako to muslis, ze ma kolesa zastrcene v blatnikoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 no asi tak ze kolesa maju trosku blbe ET. pomohli by im podlozky aby aspon licovali z blatnikmi... aby to auto vyzeralo sirsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Tak podle kol by jsem rozhodne nevybiral.nezapomen na diagnostiku.jinak at stastne vyberes...vypada pekne zachovale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
23paso23 Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 no asi tak ze kolesa maju trosku blbe ET. pomohli by im podlozky aby aspon licovali z blatnikmi... aby to auto vyzeralo sirsie. diki za radu, ked ju budem mat tak urcite nad tymi podlozkami budem uvazovat. Lebo viem ze to bude lepsie aj krajsie vyzerat a ked sa nemylim tak by to malo mat aj lepsiu stabilitu v zakrutach. vsak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 (editace) Tak podle kol by jsem rozhodne nevybiral.nezapomen na diagnostiku.jinak at stastne vyberes...vypada pekne zachovale no ja som nepovedal ze by to malo byt kriterium pri vybere auta. len ze ked tak hodnotim auta co vidim na ulici tak moze byt pekne auto ale ked ma kolesa v blatnikoch ako napriklad nova trojkova rada od BMW tak sa mi to auto absolutne nepaci. pre 23paso23... lepsie riesenie ako podlozky by bola zmena diskov. no... dost uz OT ta RS vyzera z obrazkov dobre edit: kokso teraz som si vsimol ze ma sabinovsku znacku... do sabinova mam len kusok Editováno: 4. Prosinec 2008, autor: martino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek25 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 zdravim mam dotaz chtel jsem se te zeptat jakym zpusobem se da namontovat rs znak predni diky na octavii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMRS3 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 zdravim mam dotaz chtel jsem se te zeptat jakym zpusobem se da namontovat rs znak predni diky na octavii No já ho tam mám přilepený tmelem a drží jak čert už rok a půl Taky mi ho nějaká k.u.r.w.a urvala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek25 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 a nevíííš co to byl za tmel???nn meee takkkyy y liiidiiii jsoooouuu kkk...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ja som to lepil tymto dvoj-zloskovym a to kurna drzi jak svina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ja som to lepil tymto dvoj-zloskovym a to kurna drzi jak svina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMRS3 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 a nevíííš co to byl za tmel???nn meee takkkyy y liiidiiii jsoooouuu kkk...... Tak to fakt už nevím, lepil mi to kamoš v servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek25 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 diiikyyy diiikyyyy jdu na to:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek_cz Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Tak me tak napalo, co sem psat vsechny, fakta, zkusenosti, atd o RSach? pak by myslim odpadlo zase to vecne vyptavani, kdyz chce nekdo koupit novou, tak kolik zere, jaky sou zavady, atd...co vy nato? Ahoj, budu mít asi dost přiblblý dotaz ale po dost dlouhé době se mi podařilo sehnat znak RS na přední masku mojí O1 RS a teď jak na něj koukám vůbec netuším jak tam mám ten znak přidělat. Je mi jasné že na masku půjde ten černý plastový díl a na něj pak přilapím znak, ale problém je v tom černém "plasťáku", jak tam ten připevnit. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 máš to o 4 příspěvky vejš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek_cz Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 máš to o 4 příspěvky vejš Ahoj dík za radu, jdu shánět tmel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vmax Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 zdravim, neviete niekto o nejakej schopnej rs na predaj? celkom sa mi pozdava tato, co vy na to? http://www.autobazar.eu/cz/card.php?id=566653 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...amp;tabNumber=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.