Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jo predni pravy spodek narazniku je lechce hrkly

no tak to je husty, to cumim no... :) hele ma vystrelovaky, nebo nema? me se na tech fotkach zdalo, ze ma este normal klice!!! :) jinak at hlavne slouzi, fakt se mi libila a sem rad, ze skoncila v dobrych rukou nekoho z clubu.... :)

Vystrelovaky nema.

schánět Octuli, tak do toho skočím a nepřemýslým, já dám na první dojem, a ten je parádní, vždy jsem byl pro černé elegantní, ale tohle nemá chybu....... :palec2:

• Autor
Takže mylíte že bych do toho měl jít?????????? -_-

:t:palec2:

Ta žlutá RS je vážně pecka... :palec2:

nadhernej kousek ta zluta...to bych bral hned

nekupuj to :blbec: , ale pošli mi kontakt a já jí koupím je fakt :palec2::palec2::palec2:

Jojo vypada faaakt vymazlene ... uz si ji koupil ???

Nádhera takovou chcu taky :palec2: Žlutá je na RS nejhezčí. A taky je hnet podle barvy poznat že je to origoRS. A tahle vypadá ještě super vymazléná :palec2:

• Autor
Nádhera takovou chcu taky :palec2: Žlutá je na RS nejhezčí. A taky je hnet podle barvy poznat že je to origoRS. A tahle vypadá ještě super vymazléná :palec2:

jj, taky sem se rozhodoval mezi cernou a zlutou, ale ona kdyz se ta cerna vyblejska, tak to taky neni spatny!!! a moc cernejch octulii taky nejezdi!!! ;)-_-

No myslim, ze nejvic je prave asi cernych ne ? Pak bych to videl na stribrnou cervenou zlutou. I kdyz treba tady v JBC sou zluty 3 ;)

• Autor
No myslim, ze nejvic je prave asi cernych ne ? Pak bych to videl na stribrnou cervenou zlutou. I kdyz treba tady v JBC sou zluty 3 ;)

no ja nemyslim jako cernych RSek, ale obecne cernych octuli...jinak tady v beroune mame co sem videl 1 cervenou, 2 cerny a jednu stribrnou, uz mi to pomalu prijde to same, jak kdybych mel TDi tech je taky vsude kupa... :D :D

-_-

Jeee,to auto znam od videni.. :D Jo jo vypada moc dobre,jen to chce ji prolezt a prosmejdit a kouknout,jestli nebyla nejak trefena..Jako kouknout na slicovani a spary,jeslti nekede neni nejak blbe udelanej lak,treba v prostorach motoru atd...

Ale takhle vypada vymazlene..Myslim,ze na tomhle aute nenajdes nic spatnyho!! :D

A zavidim barvu... :D

Bohuzel foceno v noci mobilem :-(

post-30-1172060175.jpg

• Autor
Bohuzel foceno v noci mobilem :-(

pekna to barva, ale nejak tak zastavam origo RS tvary.... :t;)-_-

A pak ze nam to zere ;-)

post-30-1172060687.jpg

:palec2:

post-30-1172060730.jpg

JJ origo rs, nic bych na tom nemenil

U nas je jedna stribrna, jedna zluta, cervenou jsem tu videl taky jednu a ted se tu objevila jedna cerna + ta moje

• Autor

:smich::smich::smich: to si fotil ty??? to si nastartoval nahore na kopci a todle je spotreba z toho kopce, ne? :D :D :D

A jedna TDi "RS" ;-)

post-30-1172060803.jpg

:smich::smich::smich: to si fotil ty??? to si nastartoval nahore na kopci a todle je spotreba z toho kopce, ne? :D :D :D

Pokud se pamatuju je to spotreba JBC - Turnov ;-) a na tech 5,3 se to pak zvedlo cestou do Praglu.

Upraveno od MichalF

Jo pri klidne jizde jsem to na 80km dostal na 5,6l prumer

• Autor

U nas je jedna stribrna, jedna zluta, cervenou jsem tu videl taky jednu a ted se tu objevila jedna cerna + ta moje

btw ty cerveny sou dva odstiny, zejo? Corida a Race?? :huh:

Jo pri klidne jizde jsem to na 80km dostal na 5,6l prumer

Jojo byla to slimaci jizda a ciste pokud o econy jizdu ;)

btw ty cerveny sou dva odstiny, zejo? Corida a Race?? :huh:

Jojo !!!

• Autor

Pokud se pamatuju je to spotreba JBC - Turnov ;-) a na tech 5,3 se to pak zvedlo cestou do Praglu.

a kolik si jel prosim te?? :D to ja teda dokazal zatim nejmin 5.2 na trasu asi 30km...no ale moc sem nezavodil teda!! :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.