Martyp Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Bohuzel foceno v noci mobilem :-( Taky me tohle moc nebere,ale v realu to trreba nebude tak zly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 JJ origo rs, nic bych na tom nemenilU nas je jedna stribrna, jedna zluta, cervenou jsem tu videl taky jednu a ted se tu objevila jedna cerna + ta moje btw ty cerveny sou dva odstiny, zejo? Corida a Race?? Jojo !!! Cerveny byly dva odstiny,jo?To ani nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 to si fotil ty??? to si nastartoval nahore na kopci a todle je spotreba z toho kopce, ne? :D Pokud se pamatuju je to spotreba JBC - Turnov ;-) a na tech 5,3 se to pak zvedlo cestou do Praglu. a kolik si jel prosim te?? to ja teda dokazal zatim nejmin 5.2 na trasu asi 30km...no ale moc sem nezavodil teda!! No ja nejak nevim,ale tyhle spotreby vypadaj moc "dobre".. Ja jen nejak nejsem ten typ jet treba 80km/h celou cestu jen kvuli spotrebe..Nejak na to nemam nervy.. Ale to neznamena,ze to nezkusim..Jinak se mi povedlo jet svuznejsi jizdou tak kolem 7,4 litru..Zatim..Prijde i lepsi si myslim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Když je to tu jen o těch RS tak mám dotaz : NEVÍTE NĚKDO KDE SE DAJÍ KOUPIT NEREZOVÉ SVODY NA RSko ( Opravdu se mi nechce si je vyrábět sám - radši bych je koupil hotové a jen si je přizpůsobil na své turbo. Ale musí mít stejný průměr na vstupu i na výstupu - né jak u origo že u turba jsou poloviční díry než z motoru. ) PLEASE HELP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Tak me ty HTPckari smazali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Tak me ty HTPckari smazali koukam nato, oni sou zakernejsi, nez se na prvni pohled zdaji!!! ale my se jen tak nedame!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Tak me ty HTPckari smazali koukam nato, oni sou zakernejsi, nez se na prvni pohled zdaji!!! ale my se jen tak nedame!!!!! O HTP se přece nemluví. pssssst kluci pssssst než vás někdo udá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Tak me ty HTPckari smazali koukam nato, oni sou zakernejsi, nez se na prvni pohled zdaji!!! ale my se jen tak nedame!!!!! No jo no :-) SNad to prezijem ;-) Jen mi chybi tech 7tisic prispevku ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Tak me ty HTPckari smazali koukam nato, oni sou zakernejsi, nez se na prvni pohled zdaji!!! ale my se jen tak nedame!!!!! O HTP se přece nemluví. pssssst kluci pssssst než vás někdo udá No jo ale RS niggaz se nedaj ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Tak me ty HTPckari smazali koukam nato, oni sou zakernejsi, nez se na prvni pohled zdaji!!! ale my se jen tak nedame!!!!! No jo no :-) SNad to prezijem ;-) Jen mi chybi tech 7tisic prispevku ;-) ja si myslim no, takovou dobu ti to trvalo, nez sis to nastradal a ted ses nakej junior, co si o tobe nove prichozi pomyslej?? takova autorita si bejval, jo joooo.... asi je budeme muset HTPckare vyzvat na souboj o tech tvych 7tisic.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Tak me ty HTPckari smazali koukam nato, oni sou zakernejsi, nez se na prvni pohled zdaji!!! ale my se jen tak nedame!!!!! O HTP se přece nemluví. pssssst kluci pssssst než vás někdo udá No jo ale RS niggaz se nedaj ;-) yeaaaah we´ll kill em all !!!! RS niggazzzz 4ever!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 (editace) Tak me ty HTPckari smazali koukam nato, oni sou zakernejsi, nez se na prvni pohled zdaji!!! ale my se jen tak nedame!!!!! No jo no :-) SNad to prezijem ;-) Jen mi chybi tech 7tisic prispevku ;-) ja si myslim no, takovou dobu ti to trvalo, nez sis to nastradal a ted ses nakej junior, co si o tobe nove prichozi pomyslej?? takova autorita si bejval, jo joooo.... asi je budeme muset HTPckare vyzvat na souboj o tech tvych 7tisic.... :D Uz nejsem JUNIOR .. uz sem NOVACEK ;-) ... teda par postu a budu Editováno: 21. Únor 2007, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Tak me ty HTPckari smazali koukam nato, oni sou zakernejsi, nez se na prvni pohled zdaji!!! ale my se jen tak nedame!!!!! No jo no :-) SNad to prezijem ;-) Jen mi chybi tech 7tisic prispevku ;-) ja si myslim no, takovou dobu ti to trvalo, nez sis to nastradal a ted ses nakej junior, co si o tobe nove prichozi pomyslej?? takova autorita si bejval, jo joooo.... asi je budeme muset HTPckare vyzvat na souboj o tech tvych 7tisic.... :D Uz nejsem JUNIOR .. uz sem NOVACEK ;-) ... teda par postu a budu jj ja sem NOVAK celej zivot, a zadny posty men nezachranej!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Jak zkurvit zlute RSo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 ... Tohle RSo jsem viděl na vlastní oči... No prostě děs!!! Ty černý pásy je jakási lepenka a ještě křivě nalepená (+samá bublina), pokud si dobře vzpomínám, tak byla i dojebaná střecha, děsně poškrabaná, stejně tak jako haupna... No prostě humus!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 tak přidám taky něco z archivu..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 a ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 a ještě to je tvoje, Ludvo? Vypadá to zajímavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 jen to chtělo větší rozlišení foteček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 a ještě to je tvoje, Ludvo? Vypadá to zajímavě. ne ne (bohužel..), když jsem poptával RS tak tohle byla jedna z nabízených (fotky z nabídky-rozlišení neovlivnim), líbila se mi moc, ale chtěl za ní tenkrát hroznou raketu (paintbrush), každopádně originální..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 a co říkáte na tohle? (vím, že je to O II RS,ale.......) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 a co říkáte na tohle? (vím, že je to O II RS,ale.......) Je to pošušňáníčko:) Jen bejt prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.