novi37 Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 hele bady koukal sem na ty vyplne a sou ok, chtelo by to jen ty listicky, jako minule...jestli ti to teda neva...?? jinak ten naraznik je celej takovej popraskanej a dojebanej, tak se asi vyplati vzit novej....kdyz uz, tak uz.... ale diky!!! tož právě na to koukám tak by to bylo zbytečný, neni problem to vycvakam od toho narazniku ti pak pomůžu super, hodnej, diky! jinak jestli ho budes chtit, tak rad ti ho poslu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 od toho narazniku ti pak pomůžu Já ci takýýýý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 njn ale tady mi to asi nikdo neudela..... Njn, škoda, že jsi tak daleko... no práááááááávě!!! achjooooo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 vyssi nabidce..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Novi je mi tě opravdu líto, ale ber to z tý lepší stránky - seš celej a auto jezdí ( oprava za pár kaček ). Já se příští týden dozvim kdy zhruba dostanu peníze od pojišťovny abych už si taky mohl koupit RS. Ovšem má to velkej háček - na dopravce mi řekli, že pokud bude vyžadován znaleckej posudek ( pokud by se odvolal ten blbec co mi tam vjel ) tak se to může protáhnout až o půl roku. No a to by byl problém - to bych se musel začít hodně snažit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 vyssi nabidce..... Jsem přupraven o ceně licitovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 ou krucis!!!Toho predku je fakt skoda,ale zas na druhou stranu..bud rad ze to dopadlo tak jak to dapadlo... mozna to vyzni hnusne,ale tedko mas prilezitost si ten predek nejak upgradnout co trea xenonky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 vyssi nabidce..... Jsem přupraven o ceně licitovat... ticho tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Novi je mi tě opravdu líto, ale ber to z tý lepší stránky - seš celej a auto jezdí ( oprava za pár kaček ). Já se příští týden dozvim kdy zhruba dostanu peníze od pojišťovny abych už si taky mohl koupit RS. Ovšem má to velkej háček - na dopravce mi řekli, že pokud bude vyžadován znaleckej posudek ( pokud by se odvolal ten blbec co mi tam vjel ) tak se to může protáhnout až o půl roku. No a to by byl problém - to bych se musel začít hodně snažit. Ahoj Kubo, no tohle je taky na posrání... A bude žlutá...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Novi je mi tě opravdu líto, ale ber to z tý lepší stránky - seš celej a auto jezdí ( oprava za pár kaček ). Já se příští týden dozvim kdy zhruba dostanu peníze od pojišťovny abych už si taky mohl koupit RS. Ovšem má to velkej háček - na dopravce mi řekli, že pokud bude vyžadován znaleckej posudek ( pokud by se odvolal ten blbec co mi tam vjel ) tak se to může protáhnout až o půl roku. No a to by byl problém - to bych se musel začít hodně snažit. jj oproti tobe je todle vazne hracka.... tak doufam, ze ti to taky dobre dopadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 ou krucis!!!Toho predku je fakt skoda,ale zas na druhou stranu..bud rad ze to dopadlo tak jak to dapadlo...mozna to vyzni hnusne,ale tedko mas prilezitost si ten predek nejak upgradnout co trea xenonky? jj pomyslim na ne, pri te prilezitosti..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 tak vyvolavaci cena za predni naraznik bez vyplni je 1kc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 tak vyvolavaci cena za predni naraznik bez vyplni je 1kc! Zvyšuju na 500,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 tak vyvolavaci cena za predni naraznik bez vyplni je 1kc! Zvyšuju na 500,- Kč no tyyyyjoooo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 tak vyvolavaci cena za predni naraznik bez vyplni je 1kc! Zvyšuju na 500,- Kč no tyyyyjoooo!!! 550,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 no tyyyyjoooo!!! Ty tady ještě vyrejžuješ na celou opravu i xenony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 no tyyyyjoooo!!! Ty tady ještě vyrejžuješ na celou opravu i xenony... no taky koukam, krysar chce uz svetla, no dobry, diky klucii!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 tak vyvolavaci cena za predni naraznik bez vyplni je 1kc! Zvyšuju na 500,- Kč no tyyyyjoooo!!! 550,- OMG!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 no tyyyyjoooo!!! Ty tady ještě vyrejžuješ na celou opravu i xenony... no taky koukam, krysar chce uz svetla, no dobry, diky klucii!!! když jsme u toho, co chceš za motor, taky od 1kč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 no comment Ajaj..Neprijemna situace... Snad to dobre dopadne a auto bude brzo v kupe..Ale jak psal Jeronymo..Xenony se nabizej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 no tyyyyjoooo!!! Ty tady ještě vyrejžuješ na celou opravu i xenony... no taky koukam, krysar chce uz svetla, no dobry, diky klucii!!! když jsme u toho, co chceš za motor, taky od 1kč? motor ne, ten je nastesti celej v pohode....!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 550,- 600,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 550,- 600,- Kč 620,- PS: pojd ještě ja jsem s novim domluveny at mu to trochu natáhnu tu cenu lol lol joke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 No jeste ze si nemel na aute uz Xenony pak by to nasralo vice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 620,-PS: pojd ještě ja jsem s novim domluveny at mu to trochu natáhnu tu cenu lol lol joke Ty fenóóóóóó... 1.000,- Kč...!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.