Únor 23, 200718 r Autor hele bady koukal sem na ty vyplne a sou ok, chtelo by to jen ty listicky, jako minule...jestli ti to teda neva...?? jinak ten naraznik je celej takovej popraskanej a dojebanej, tak se asi vyplati vzit novej....kdyz uz, tak uz.... ale diky!!! tož právě na to koukám tak by to bylo zbytečný, neni problem to vycvakam od toho narazniku ti pak pomůžu super, hodnej, diky! jinak jestli ho budes chtit, tak rad ti ho poslu...
Únor 23, 200718 r Autor njn ale tady mi to asi nikdo neudela..... Njn, škoda, že jsi tak daleko... no práááááááávě!!! achjooooo.....
Únor 23, 200718 r Novi je mi tě opravdu líto, ale ber to z tý lepší stránky - seš celej a auto jezdí ( oprava za pár kaček ). Já se příští týden dozvim kdy zhruba dostanu peníze od pojišťovny abych už si taky mohl koupit RS. Ovšem má to velkej háček - na dopravce mi řekli, že pokud bude vyžadován znaleckej posudek ( pokud by se odvolal ten blbec co mi tam vjel ) tak se to může protáhnout až o půl roku. No a to by byl problém - to bych se musel začít hodně snažit.
Únor 23, 200718 r ou krucis!!!Toho predku je fakt skoda,ale zas na druhou stranu..bud rad ze to dopadlo tak jak to dapadlo... mozna to vyzni hnusne,ale tedko mas prilezitost si ten predek nejak upgradnout co trea xenonky?
Únor 23, 200718 r Novi je mi tě opravdu líto, ale ber to z tý lepší stránky - seš celej a auto jezdí ( oprava za pár kaček ). Já se příští týden dozvim kdy zhruba dostanu peníze od pojišťovny abych už si taky mohl koupit RS. Ovšem má to velkej háček - na dopravce mi řekli, že pokud bude vyžadován znaleckej posudek ( pokud by se odvolal ten blbec co mi tam vjel ) tak se to může protáhnout až o půl roku. No a to by byl problém - to bych se musel začít hodně snažit. Ahoj Kubo, no tohle je taky na posrání... A bude žlutá...?
Únor 23, 200718 r Autor Novi je mi tě opravdu líto, ale ber to z tý lepší stránky - seš celej a auto jezdí ( oprava za pár kaček ). Já se příští týden dozvim kdy zhruba dostanu peníze od pojišťovny abych už si taky mohl koupit RS. Ovšem má to velkej háček - na dopravce mi řekli, že pokud bude vyžadován znaleckej posudek ( pokud by se odvolal ten blbec co mi tam vjel ) tak se to může protáhnout až o půl roku. No a to by byl problém - to bych se musel začít hodně snažit. jj oproti tobe je todle vazne hracka.... tak doufam, ze ti to taky dobre dopadne...
Únor 23, 200718 r Autor ou krucis!!!Toho predku je fakt skoda,ale zas na druhou stranu..bud rad ze to dopadlo tak jak to dapadlo...mozna to vyzni hnusne,ale tedko mas prilezitost si ten predek nejak upgradnout co trea xenonky? jj pomyslim na ne, pri te prilezitosti.....
Únor 23, 200718 r Autor tak vyvolavaci cena za predni naraznik bez vyplni je 1kc! Zvyšuju na 500,- Kč no tyyyyjoooo!!!
Únor 23, 200718 r tak vyvolavaci cena za predni naraznik bez vyplni je 1kc! Zvyšuju na 500,- Kč no tyyyyjoooo!!! 550,-
Únor 23, 200718 r Autor no tyyyyjoooo!!! Ty tady ještě vyrejžuješ na celou opravu i xenony... no taky koukam, krysar chce uz svetla, no dobry, diky klucii!!!
Únor 23, 200718 r Autor tak vyvolavaci cena za predni naraznik bez vyplni je 1kc! Zvyšuju na 500,- Kč no tyyyyjoooo!!! 550,- OMG!!
Únor 23, 200718 r no tyyyyjoooo!!! Ty tady ještě vyrejžuješ na celou opravu i xenony... no taky koukam, krysar chce uz svetla, no dobry, diky klucii!!! když jsme u toho, co chceš za motor, taky od 1kč?
Únor 23, 200718 r no comment Ajaj..Neprijemna situace... Snad to dobre dopadne a auto bude brzo v kupe..Ale jak psal Jeronymo..Xenony se nabizej..
Únor 23, 200718 r Autor no tyyyyjoooo!!! Ty tady ještě vyrejžuješ na celou opravu i xenony... no taky koukam, krysar chce uz svetla, no dobry, diky klucii!!! když jsme u toho, co chceš za motor, taky od 1kč? motor ne, ten je nastesti celej v pohode....!!!!
Únor 23, 200718 r 550,- 600,- Kč 620,- PS: pojd ještě ja jsem s novim domluveny at mu to trochu natáhnu tu cenu lol lol joke
Únor 23, 200718 r 620,-PS: pojd ještě ja jsem s novim domluveny at mu to trochu natáhnu tu cenu lol lol joke Ty fenóóóóóó... 1.000,- Kč...!!!!!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.