Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
hele bady koukal sem na ty vyplne a sou ok, chtelo by to jen ty listicky, jako minule...jestli ti to teda neva...?? jinak ten naraznik je celej takovej popraskanej a dojebanej, tak se asi vyplati vzit novej....kdyz uz, tak uz.... ;) ale diky!!!

tož právě na to koukám tak by to bylo zbytečný, neni problem to vycvakam ;):D od toho narazniku ti pak pomůžu :D

super, hodnej, diky! :) jinak jestli ho budes chtit, tak rad ti ho poslu... -_-

Vloženo

Novi je mi tě opravdu líto, ale ber to z tý lepší stránky - seš celej a auto jezdí ( oprava za pár kaček ). Já se příští týden dozvim kdy zhruba dostanu peníze od pojišťovny abych už si taky mohl koupit RS. Ovšem má to velkej háček - na dopravce mi řekli, že pokud bude vyžadován znaleckej posudek ( pokud by se odvolal ten blbec co mi tam vjel ) tak se to může protáhnout až o půl roku. No a to by byl problém - to bych se musel začít hodně snažit.

Vloženo

ou krucis!!!Toho predku je fakt skoda,ale zas na druhou stranu..bud rad ze to dopadlo tak jak to dapadlo...

mozna to vyzni hnusne,ale tedko mas prilezitost si ten predek nejak upgradnout ;)

co trea xenonky?

Vloženo
Novi je mi tě opravdu líto, ale ber to z tý lepší stránky - seš celej a auto jezdí ( oprava za pár kaček ). Já se příští týden dozvim kdy zhruba dostanu peníze od pojišťovny abych už si taky mohl koupit RS. Ovšem má to velkej háček - na dopravce mi řekli, že pokud bude vyžadován znaleckej posudek ( pokud by se odvolal ten blbec co mi tam vjel ) tak se to může protáhnout až o půl roku. No a to by byl problém - to bych se musel začít hodně snažit.

Ahoj Kubo, no tohle je taky na posrání... <_<

A bude žlutá...? ;)

Vloženo

jj oproti tobe je todle vazne hracka.... ;) tak doufam, ze ti to taky dobre dopadne... ;)

Vloženo
ou krucis!!!Toho predku je fakt skoda,ale zas na druhou stranu..bud rad ze to dopadlo tak jak to dapadlo...

mozna to vyzni hnusne,ale tedko mas prilezitost si ten predek nejak upgradnout ;)

co trea xenonky?

jj pomyslim na ne, pri te prilezitosti..... :t-_-

Vloženo
no tyyyyjoooo!!! -_-

Ty tady ještě vyrejžuješ na celou opravu i xenony... lollollol

no taky koukam, krysar chce uz svetla, no dobry, diky klucii!!! :t:D-_-

když jsme u toho, co chceš za motor, taky od 1kč? lollollol

Vloženo
no tyyyyjoooo!!! -_-

Ty tady ještě vyrejžuješ na celou opravu i xenony... lollollol

no taky koukam, krysar chce uz svetla, no dobry, diky klucii!!! :t:D-_-

když jsme u toho, co chceš za motor, taky od 1kč? lollollol

motor ne, ten je nastesti celej v pohode....!!!! :t-_-

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...