Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

620,-

PS: pojd ještě ja jsem s novim domluveny at mu to trochu natáhnu tu cenu lol lol lol lol joke

Ty fenóóóóóó... :o

1.000,- Kč...!!!!!!!!

GRATULUJI lol lol lol:palec2:

• Autor
620,-

PS: pojd ještě ja jsem s novim domluveny at mu to trochu natáhnu tu cenu lol lol lol lol joke

1.000,- Kč...!!!!!!!!

no ty jo chalpci, to sem teda necekal, za 15min z 1kc na 1000kc, kez by to tak slo vzdycky a se vsim!!!! :t-_-;)

• Autor
620,-

1.000,- Kč...!!!!!!!!

no ty jo chalpci, to sem teda necekal, za 15min z 1kc na 1000kc, kez by to tak slo vzdycky a se vsim!!!! :t-_-;)

takze the winner is spidi!!!! congratulation!!! -_- pak mi posli prosim adresu pres SZ a ja ti ho hnedka poslu, az ho sundam.... -_-

tak co tam máme dál :D

tak co tam máme dál :D

rs intros :D

takze the winner is spidi!!!! congratulation!!! -_- pak mi posli prosim adresu pres SZ a ja ti ho hnedka poslu, az ho sundam.... -_-

To pořešíme osobním převzetí, na počtu se*rem... ;)

• Autor
takze the winner is spidi!!!! congratulation!!! -_-  pak mi posli prosim adresu pres SZ a ja ti ho hnedka poslu, az ho sundam.... -_-

To pořešíme osobním převzetí, na počtu se*rem... ;)

tak fajn, a budes mit nekdy cestu na Prahu atd.... ;):t-_-

tak fajn, a budes mit nekdy cestu na Prahu atd.... ;):t-_-

No měl bych záhy jet k Vittovi pro nějaký věcičky... ;)

• Autor
tak fajn, a budes mit nekdy cestu na Prahu atd.... ;)  :t  -_-

No měl bych záhy jet k Vittovi pro nějaký věcičky... ;)

super, tak to se urcite domluvime, dej vedet treba pres SZ abych vedel, mas ho u mne schovanej!!! -_-

super, tak to se urcite domluvime, dej vedet treba pres SZ abych vedel, mas ho u mne schovanej!!! -_-

Samožé... :palec2:

Tak já přidám tu svou. Když jsem jí kupoval, tak jsem ani nevedel, jaký je v ní potenciál a patrně to nevěděl ani ten prodejce, jinak by jí ani neprodával za takovou cenu.

Značka: Škoda

Model: Octavia 1.8T WR 12/1998

Vykon: 169kW

Vybava: PLNA, krom parkovacích senzorů

Spotreba: Podle toho, jak jedu. Težká noha - kolem tech 7,8l. Piánko jízda - 5,5l. Taková ta normal jízda 6,2l.

Úpravy: Sportovní vložka K&N, BOV, výfuky Laityng duplex

Plany: Šesti stupňová převodovka a možná ješte chip

Opravy: Prasklá napínací kladka, ucpaný ventil (nějakej hnus tam byl), ale jinak vše ok

post-30-1172250216.jpg

Tak já přidám tu svou. Když jsem jí kupoval, tak jsem ani nevedel, jaký je v ní potenciál a patrně to nevěděl ani ten prodejce, jinak by jí ani neprodával za takovou cenu.

Spotreba: Podle toho, jak jedu. Težká noha - kolem tech 7,8l. Piánko jízda - 5,5l. Taková ta normal jízda 6,2l.

Opravy: Prasklá napínací kladka, ucpaný ventil (nějakej hnus tam byl), ale jinak vše ok

nechci ti do toho nijak kecat....ale nebylo by lepsi kdyby ses s tou tvoji peckou pochlubil trea v rubrice vase octavia?

nechci rikat ze se sem ta tvoje vykonove nehodi...ale vzhled mi spis pripomina neco jineho ;)

nechci ti do toho nijak kecat....ale nebylo by lepsi kdyby ses s tou tvoji peckou pochlubil trea v rubrice vase octavia?

nechci rikat ze se sem ta tvoje vykonove nehodi...ale vzhled mi spis pripomina neco jineho ;)

Jojo na tom neco bude ;-) Precijen je to tu pro ORS ;)

Tak zas tak hrozne to neni cekal jsem to horsi.

I tak to bude kolem 30tis.

kapota orig cca 5tis + lak

xenony bys mohl splasit kolem 10tis

naraznik orig cca 5tis + lak

přední maska tipuju tak kolem 2tis + lak

Tezka noha 7,8l/100km ??? Na 1,8T pri 169kW ?? Sorry, ale tomu neverim ;)

Tezka noha 7,8l/100km ??? Na 1,8T pri 169kW ?? Sorry, ale tomu neverim ;)

Težká noha vypadá jinak, ja kdyz jedu tak normalne tak +- 7l, kdyz ji slapu po krku tak 9+

To ja mam na FRS pri tezke noze o litr vic :D

No fakt, ja nekecam. Pokud mi teda nelze pocitac. Jeste jsem se nikdy nedostal nejak vyrazne nad 8l. Jinak sorac za OT.

A co ti vzhledove teda pripomina? Predek mam ORS.

to mi je jedno jaky mas predek.....a jak jsem mel vedet,,,,ze je z RS..fotku mas ze zadu.

novi, to myslim zalozil hlavne pro ty co maj-Octavii RS 132kW...je to o problematice vsech techto eresackych modylku....

a vlastne je to toje vec,,, si to tu mej,

• Autor
to mi je jedno jaky mas predek.....a jak jsem mel vedet,,,,ze je z RS..fotku mas ze zadu.

novi, to myslim zalozil hlavne pro ty co maj-Octavii RS 132kW...je to o problematice vsech techto eresackych modylku....

a vlastne je to toje vec,,, si to tu mej,

-_-:palec2:

Ještě k tomu výkonu, těch 169kW máš odbržděné?

Ale tady je to o RS ne o predku RS ;-) , navic RS se v 98mem nevyrabelo ;-)

Upraveno od MichalF

• Autor

jj presne tak, predek z RSky tady ma pulka lidi na foru, tady je to hlavne pro RS NIGGAZZZZZZZ!!!! :t

jj presne tak, predek z RSky tady ma pulka lidi na foru, tady je to hlavne pro RS NIGGAZZZZZZZ!!!! :t

;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.