Přejít na obsah

Octavia I RS

novi37

Doporučené příspěvky

620,-

PS: pojd ještě ja jsem s novim domluveny at mu to trochu natáhnu tu cenu lol lol lol lol joke

Ty fenóóóóóó... :o

1.000,- Kč...!!!!!!!!

no ty jo chalpci, to sem teda necekal, za 15min z 1kc na 1000kc, kez by to tak slo vzdycky a se vsim!!!! :t-_-;)

takze the winner is spidi!!!! congratulation!!! -_- pak mi posli prosim adresu pres SZ a ja ti ho hnedka poslu, az ho sundam.... -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já přidám tu svou. Když jsem jí kupoval, tak jsem ani nevedel, jaký je v ní potenciál a patrně to nevěděl ani ten prodejce, jinak by jí ani neprodával za takovou cenu.

Značka: Škoda

Model: Octavia 1.8T WR 12/1998

Vykon: 169kW

Vybava: PLNA, krom parkovacích senzorů

Spotreba: Podle toho, jak jedu. Težká noha - kolem tech 7,8l. Piánko jízda - 5,5l. Taková ta normal jízda 6,2l.

Úpravy: Sportovní vložka K&N, BOV, výfuky Laityng duplex

Plany: Šesti stupňová převodovka a možná ješte chip

Opravy: Prasklá napínací kladka, ucpaný ventil (nějakej hnus tam byl), ale jinak vše ok

post-30-1172250216.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak já přidám tu svou. Když jsem jí kupoval, tak jsem ani nevedel, jaký je v ní potenciál a patrně to nevěděl ani ten prodejce, jinak by jí ani neprodával za takovou cenu.

Spotreba: Podle toho, jak jedu. Težká noha - kolem tech 7,8l. Piánko jízda - 5,5l. Taková ta normal jízda 6,2l.

Opravy: Prasklá napínací kladka, ucpaný ventil (nějakej hnus tam byl), ale jinak vše ok

nechci ti do toho nijak kecat....ale nebylo by lepsi kdyby ses s tou tvoji peckou pochlubil trea v rubrice vase octavia?

nechci rikat ze se sem ta tvoje vykonove nehodi...ale vzhled mi spis pripomina neco jineho ;)

Odkaz ke komentáři

nechci ti do toho nijak kecat....ale nebylo by lepsi kdyby ses s tou tvoji peckou pochlubil trea v rubrice vase octavia?

nechci rikat ze se sem ta tvoje vykonove nehodi...ale vzhled mi spis pripomina neco jineho ;)

Jojo na tom neco bude ;-) Precijen je to tu pro ORS ;)

Odkaz ke komentáři

Tezka noha 7,8l/100km ??? Na 1,8T pri 169kW ?? Sorry, ale tomu neverim ;)

Težká noha vypadá jinak, ja kdyz jedu tak normalne tak +- 7l, kdyz ji slapu po krku tak 9+

Odkaz ke komentáři

A co ti vzhledove teda pripomina? Predek mam ORS.

Odkaz ke komentáři

to mi je jedno jaky mas predek.....a jak jsem mel vedet,,,,ze je z RS..fotku mas ze zadu.

novi, to myslim zalozil hlavne pro ty co maj-Octavii RS 132kW...je to o problematice vsech techto eresackych modylku....

a vlastne je to toje vec,,, si to tu mej,

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...