BadyS Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 620,-PS: pojd ještě ja jsem s novim domluveny at mu to trochu natáhnu tu cenu lol lol joke Ty fenóóóóóó... 1.000,- Kč...!!!!!!!! GRATULUJI lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 620,-PS: pojd ještě ja jsem s novim domluveny at mu to trochu natáhnu tu cenu lol lol joke Ty fenóóóóóó... 1.000,- Kč...!!!!!!!! no ty jo chalpci, to sem teda necekal, za 15min z 1kc na 1000kc, kez by to tak slo vzdycky a se vsim!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 620,-PS: pojd ještě ja jsem s novim domluveny at mu to trochu natáhnu tu cenu lol lol joke Ty fenóóóóóó... 1.000,- Kč...!!!!!!!! no ty jo chalpci, to sem teda necekal, za 15min z 1kc na 1000kc, kez by to tak slo vzdycky a se vsim!!!! takze the winner is spidi!!!! congratulation!!! pak mi posli prosim adresu pres SZ a ja ti ho hnedka poslu, az ho sundam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 tak co tam máme dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 tak co tam máme dál rs intros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 takze the winner is spidi!!!! congratulation!!! pak mi posli prosim adresu pres SZ a ja ti ho hnedka poslu, az ho sundam.... To pořešíme osobním převzetí, na počtu se*rem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 takze the winner is spidi!!!! congratulation!!! pak mi posli prosim adresu pres SZ a ja ti ho hnedka poslu, az ho sundam.... To pořešíme osobním převzetí, na počtu se*rem... tak fajn, a budes mit nekdy cestu na Prahu atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 tak fajn, a budes mit nekdy cestu na Prahu atd.... No měl bych záhy jet k Vittovi pro nějaký věcičky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 tak fajn, a budes mit nekdy cestu na Prahu atd.... No měl bych záhy jet k Vittovi pro nějaký věcičky... super, tak to se urcite domluvime, dej vedet treba pres SZ abych vedel, mas ho u mne schovanej!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 super, tak to se urcite domluvime, dej vedet treba pres SZ abych vedel, mas ho u mne schovanej!!! Samožé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Tak já přidám tu svou. Když jsem jí kupoval, tak jsem ani nevedel, jaký je v ní potenciál a patrně to nevěděl ani ten prodejce, jinak by jí ani neprodával za takovou cenu. Značka: Škoda Model: Octavia 1.8T WR 12/1998 Vykon: 169kW Vybava: PLNA, krom parkovacích senzorů Spotreba: Podle toho, jak jedu. Težká noha - kolem tech 7,8l. Piánko jízda - 5,5l. Taková ta normal jízda 6,2l. Úpravy: Sportovní vložka K&N, BOV, výfuky Laityng duplex Plany: Šesti stupňová převodovka a možná ješte chip Opravy: Prasklá napínací kladka, ucpaný ventil (nějakej hnus tam byl), ale jinak vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Tak já přidám tu svou. Když jsem jí kupoval, tak jsem ani nevedel, jaký je v ní potenciál a patrně to nevěděl ani ten prodejce, jinak by jí ani neprodával za takovou cenu.Značka: Škoda Model: Octavia 1.8T WR 12/1998 Vykon: 169kW Vybava: PLNA, krom parkovacích senzorů Spotreba: Podle toho, jak jedu. Težká noha - kolem tech 7,8l. Piánko jízda - 5,5l. Taková ta normal jízda 6,2l. Úpravy: Sportovní vložka K&N, BOV, výfuky Laityng duplex Plany: Šesti stupňová převodovka a možná ješte chip Opravy: Prasklá napínací kladka, ucpaný ventil (nějakej hnus tam byl), ale jinak vše ok nechci ti do toho nijak kecat....ale nebylo by lepsi kdyby ses s tou tvoji peckou pochlubil trea v rubrice vase octavia? nechci rikat ze se sem ta tvoje vykonove nehodi...ale vzhled mi spis pripomina neco jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 nechci ti do toho nijak kecat....ale nebylo by lepsi kdyby ses s tou tvoji peckou pochlubil trea v rubrice vase octavia?nechci rikat ze se sem ta tvoje vykonove nehodi...ale vzhled mi spis pripomina neco jineho Jojo na tom neco bude ;-) Precijen je to tu pro ORS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Tak zas tak hrozne to neni cekal jsem to horsi. I tak to bude kolem 30tis. kapota orig cca 5tis + lak xenony bys mohl splasit kolem 10tis naraznik orig cca 5tis + lak přední maska tipuju tak kolem 2tis + lak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Vykon: 169kWSpotreba: Podle toho, jak jedu. Težká noha - kolem tech 7,8l. Piánko jízda - 5,5l. Taková ta normal jízda 6,2l. Tezka noha 7,8l/100km ??? Na 1,8T pri 169kW ?? Sorry, ale tomu neverim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Vykon: 169kWSpotreba: Podle toho, jak jedu. Težká noha - kolem tech 7,8l. Piánko jízda - 5,5l. Taková ta normal jízda 6,2l. Tezka noha 7,8l/100km ??? Na 1,8T pri 169kW ?? Sorry, ale tomu neverim Težká noha vypadá jinak, ja kdyz jedu tak normalne tak +- 7l, kdyz ji slapu po krku tak 9+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 To ja mam na FRS pri tezke noze o litr vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 No fakt, ja nekecam. Pokud mi teda nelze pocitac. Jeste jsem se nikdy nedostal nejak vyrazne nad 8l. Jinak sorac za OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Tak já přidám tu svou. Když jsem jí kupoval, tak jsem ani nevedel, jaký je v ní potenciál a patrně to nevěděl ani ten prodejce, jinak by jí ani neprodával za takovou cenu.Značka: Škoda Model: Octavia 1.8T WR 12/1998 Vykon: 169kW Vybava: PLNA, krom parkovacích senzorů Spotreba: Podle toho, jak jedu. Težká noha - kolem tech 7,8l. Piánko jízda - 5,5l. Taková ta normal jízda 6,2l. Úpravy: Sportovní vložka K&N, BOV, výfuky Laityng duplex Plany: Šesti stupňová převodovka a možná ješte chip Opravy: Prasklá napínací kladka, ucpaný ventil (nějakej hnus tam byl), ale jinak vše ok nechci ti do toho nijak kecat....ale nebylo by lepsi kdyby ses s tou tvoji peckou pochlubil trea v rubrice vase octavia? nechci rikat ze se sem ta tvoje vykonove nehodi...ale vzhled mi spis pripomina neco jineho A co ti vzhledove teda pripomina? Predek mam ORS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 to mi je jedno jaky mas predek.....a jak jsem mel vedet,,,,ze je z RS..fotku mas ze zadu. novi, to myslim zalozil hlavne pro ty co maj-Octavii RS 132kW...je to o problematice vsech techto eresackych modylku.... a vlastne je to toje vec,,, si to tu mej, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 24. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 to mi je jedno jaky mas predek.....a jak jsem mel vedet,,,,ze je z RS..fotku mas ze zadu.novi, to myslim zalozil hlavne pro ty co maj-Octavii RS 132kW...je to o problematice vsech techto eresackych modylku.... a vlastne je to toje vec,,, si to tu mej, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Ještě k tomu výkonu, těch 169kW máš odbržděné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 (editace) Ale tady je to o RS ne o predku RS ;-) , navic RS se v 98mem nevyrabelo ;-) Editováno: 24. Únor 2007, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 24. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Ale tady je to o RS ne o predku RS ;-) , navic RS se v 98mem nevyrabelo ;-) jj presne tak, predek z RSky tady ma pulka lidi na foru, tady je to hlavne pro RS NIGGAZZZZZZZ!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Ale tady je to o RS ne o predku RS ;-) , navic RS se v 98mem nevyrabelo ;-) jj presne tak, predek z RSky tady ma pulka lidi na foru, tady je to hlavne pro RS NIGGAZZZZZZZ!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.