Publikováno Leden 26, 200718 r Dnes ráno mi po ujetých 4 km zdechnul motor.Neví někdo čím by to mohlo být? Už jsem nenastartoval a musel jsem auto odtáhnout domů. Mám octávii TDI 66KW 2001, Mám ji asi 3 měsíce. Je možné, že by v palivovém okruhu zamrzla voda? Upraveno Leden 26, 200718 r od sako
Leden 26, 200718 r jj vypadá to na vodu kdy byl měněn filtr ? (palivovej) u koupenyho auta bych to udělal jsko první
Leden 26, 200718 r u nás -10 a jestli vlivem velkejch změn teplot se nakondenzovalo víc vody nevím. oba teda byli PD Upraveno Leden 26, 200718 r od Vaša
Leden 26, 200718 r Nafta nezamrzne uplne na kost ona jaks tak zrosolovati neco jako ledova tris a kvuli tomu se nerostrikne pres trisky a tan pripravek do ty nafty je pekne mastnej ale asi to neni zbytecny -10 a startuju jak fik
Leden 26, 200718 r no u nás bylo -8 a auto jezdí, právě nevím zda když tankuju na šelcenebo u omv , tak zda má smysl tam eště něco lejt
Leden 27, 200718 r já raději aditiva do nafty přidávám (Castrol), bylo -10 a hodně TDi mělo problémy kvůli naftě. Aditiva do -26 vyjdou na necelou korunu na litr nafty, podle mě se to vyplatí, hodně peněz to podle mě není.
Leden 30, 200718 r ja dnes pri -17 na prvni start, ale zvuky zpocatku nic moc no proste multikara hadra no....toho nadelas, mas mit uz predem preventivne radio na plny koule
Leden 30, 200718 r ja dnes pri -17 na prvni start, ale zvuky zpocatku nic moc no proste multikara hadra no....toho nadelas, mas mit uz predem preventivne radio na plny koule viz ze jsem na to cita )
Leden 30, 200718 r ja dnes pri -17 na prvni start, ale zvuky zpocatku nic moc no proste multikara hadra no....toho nadelas, mas mit uz predem preventivne radio na plny koule viz ze jsem na to cita ) kazdej je nejakej.... ale je to krany pocit nastartovat v -25 ve 2 rano a vzbudit celou ulici
Leden 30, 200718 r ja dnes pri -17 na prvni start, ale zvuky zpocatku nic moc no proste multikara hadra no....toho nadelas, mas mit uz predem preventivne radio na plny koule viz ze jsem na to cita ) kazdej je nejakej.... ale je to krany pocit nastartovat v -25 ve 2 rano a vzbudit celou ulici bud u tebe v ulici lidi spi tak spatne nebo ti to vazne dela strasnej ramus )
Leden 30, 200718 r Chlapi, zdarec Mám 1,8 20V benzín, a loni v Alpách na Glockneru start při -25 st. na první otočení klíčku... Oh, yes. Žádná aditiva, žádné další sračky, jen NATURAL 95 z obyčejného Globusu (v ČR stejný dodavatel, jako u SHELLU) A tak to má být!
Leden 30, 200718 r ja loni a predloni, když jsme byli v dolomitech na lyžích startoval ráno při teplotách okolo -32°C, vzdycky chytla bez jakychkoliv aditiv, ale kazdej ranni start me uplně bolel, protoze mi prislo, ze jse nekde kov na kov...
Leden 30, 200718 r Chlapi, zdarec Mám 1,8 20V benzín, a loni v Alpách na Glockneru start při -25 st. na první otočení klíčku... Oh, yes. Žádná aditiva, žádné další sračky, jen NATURAL 95 z obyčejného Globusu (v ČR stejný dodavatel, jako u SHELLU) A tak to má být! tak a teď všichni zakřičíme "BENZÍN JE NELEPŠÍ" 1. BENZÍN JE NELEPŠÍ 2. BENZÍN JE NELEPŠÍ 3. BENZÍN JE NELEPŠÍ
Únor 4, 200718 r Chlapi, zdarec Mám 1,8 20V benzín, a loni v Alpách na Glockneru start při -25 st. na první otočení klíčku... Oh, yes. Žádná aditiva, žádné další sračky, jen NATURAL 95 z obyčejného Globusu (v ČR stejný dodavatel, jako u SHELLU) A tak to má být! ta předposlední věta je zavědějící, dodavatel možná stejný, ale ta cesta na pumpu trochu delší. To je skoro na nový téma
Prosinec 1, 200717 r ty jo já nevim, já tento týden měl v nádrži BIOnaftu, bylo -13 a startoval jesm i bez aditiv v poho.. nenastartoval jesm až dneska po výměně palivového filtru... VIZ zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=35387&hl=
Prosinec 3, 200717 r Dnes ráno mi po ujetých 4 km zdechnul motor.Neví někdo čím by to mohlo být?Už jsem nenastartoval a musel jsem auto odtáhnout domů. Mám octávii TDI 66KW 2001, Mám ji asi 3 měsíce. Je možné, že by v palivovém okruhu zamrzla voda? A nedosla ti nafta?Treba keca ukazatel paliva v te zime.
Prosinec 3, 200717 r A nedosla ti nafta?Treba keca ukazatel paliva v te zime. Ty woe vzdyt uz je to skoro rok starej prispevek... Ted uz mu asi neporadis, ale treba to bude zase aktualni....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.