Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čaute, 

som novým majiteľom SuperB II 2008, Individual. S parádnymi dvojfarebnými koženými sedačkami.

Ešte nikdy som nemal auto v koži, tak netuším, ako sa o to starať.

Našiel som nejaké anglické video, kde típek najprv čistí vysávačom a potom postupne nanesie 3 prípravky. Prvým Leather Cleaner-om vyčistí a zotrie ochranu a mastnotu. Druhým nanesie Condicionér, takže asi nejaký krém a teda vráti mastnotu. A potom to celé pretrie nejakým Hydro Coating-om proti UV a asi to má byť nejaká forma impregnácie. (Priložil som aj screenshoty z toho videa.)

Mňa zaujíma, aké prípravky používajú ľudia u nás v našich končinách, ČR a SR?
Meno prípravku + výrobca a následné skúsenosti s kvalitou?

Ak teda niekto vie poradiť, vopred ďakujem.

1 cistic na kozu.png

2 cistic na kozu a kefa s konskym vlasom.png

3 kondicioner.png

4 kondicioner je asi nejaky krem.png

5 a nejaka protektivna vrstva.png

dá se to určitě dohledat i v jiných kategoriích, myslím, že u každého modelu něco takového je. Nicméně osobně používám produkty od firmy Colourlock, která patří ke špičce. Koupit se dá u detailingových prodejců, stejně jako i jiné značky, takže bych mrknul i tam. Osobně opatrně vysaju, potom čistím čističem buď mikrovláknem nebo speciálním kartáčkem podle stupně ušpinění. Třeba Colourlock má 2 čističe - na mírné a potom na větší znečištění, používal jsem jen ten na mírné. Nyní jsem přešel na přípravek Pol Star od Kochu, jelikož mám i alcantaru a tento přípravek je univerzální (kůže, alcantara, textil) a dá se ředit podle potřeby (ušpinění) a je za super cenu. Potom požívám už jen výživu od Colourlock (Leder Versiegelung), něco jako mléko, nic mastného. V tom screenshotu je jako poslední i keramická ochrana, nicméně ta se moc nedoporučuje, možná tak max na světlou kůži kvůli tomu, že se míň špiní, ale spousta detailerů a odborníků na kůži ji nepoužívá a nedoporučuje, ale je to každého věc.  

• Autor

Ďakujem za odpoveď. Vaše rady mi určite pomôžu pri výbere. Netušil som ani kam pozrieť a teraz už mám dostatok informácií na to začať hľadať. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.