Octavinek Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 (editace) Tak koupil jsem tyto universal stěrače - aero lišty "Heyner" (Německo) za 260,-Kč/kus Stírají krásně - do čista. Co víc si přát?A koupil jsem je v Kladně, Autodíly Vinš, Kročehlavy, tel. 312 660076. Kdyby někdo také chtěl nebo nevěřil ... A podle prodavače je tam jezdí kupovat taxikáři z celého okolí a reklamace na ně nejsou... Uvidím Editováno: 28. leden 2007, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wascheck Vloženo 28. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Tak koupil jsem tyto universal stěrače - aero lišty "Heyner" (Německo) za 260,-Kč/kusStírají krásně - do čista. Co víc si přát?A koupil jsem je v Kladně, Autodíly Vinš, Kročehlavy, tel. 312 660076. Kdyby někdo také chtěl nebo nevěřil ... A podle prodavače je tam jezdí kupovat taxikáři z celého okolí a reklamace na ně nejsou... Uvidím fakt ... tos mi udelal radost. Jsem z Kladna a k Vinsovi jsem se chystal hned zitra ... tak alespon vim, ze tam nepujdu zbytecne . Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Za 260 je to ok kup, rekl bych ze je to za 520 obe, ale ta cena co jsem videl v Bauhausu 400 za kus coz je 800 za obe tak to je sila, ja koupil Bosch za 900 na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Ja jsem si koupil ty náhrasky a na druhy den sly za auta drhly,nestíraly no proste hruza ,ted mam ty silikony a na jare si porídím ty boshe od zanámyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 ja objednal u http://www.luja.cz ty BoscheAerotwiny a zatím cca. 2,5 měsíce naprostá spokojenost, a v mrazech drží taky. S firmou jednání O.K. - a navíc ještě přišla kartička se slevou na další párek stěračů - myslím že je tam 15 % - ale to si nejsem úplně jistý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 ja objednal u http://www.luja.cz ty BoscheAerotwiny a zatím cca. 2,5 měsíce naprostá spokojenost, a v mrazech drží taky. S firmou jednání O.K. - a navíc ještě přišla kartička se slevou na další párek stěračů - myslím že je tam 15 % - ale to si nejsem úplně jistý každé jaro koupím do originálů grafitové gumky a spokojenost, ale zlákali jste mě na zkoušku aerotvin, prostě mám cukání...a když je cukání, tak to je skoro hotová věc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Na zimu doporucuji silikonové gumicky + je pred kazdou jízdou v mrazu stríknout odmrazovačem na skla a vysledek parada ,nevrzou a stírají perfektne Rozmrazovač? To je od toho pak pěkně zasra.ý sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 ja objednal u http://www.luja.cz ty BoscheAerotwiny a zatím cca. 2,5 měsíce naprostá spokojenost, a v mrazech drží taky. S firmou jednání O.K. - a navíc ještě přišla kartička se slevou na další párek stěračů - myslím že je tam 15 % - ale to si nejsem úplně jistý každé jaro koupím do originálů grafitové gumky a spokojenost, ale zlákali jste mě na zkoušku aerotvin, prostě mám cukání...a když je cukání, tak to je skoro hotová věc.. Hele, to mi raději ty prachy, co za ně dáš, pošli a já ti obratem pošlu neznačkovky z Makra. Už jsem to tady říkal, podle mého názoru (a nejen mého) jsou to vyhozené peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Tak koupil jsem tyto universal stěrače - aero lišty "Heyner" (Německo) za 260,-Kč/kusStírají krásně - do čista. Co víc si přát?A koupil jsem je v Kladně, Autodíly Vinš, Kročehlavy, tel. 312 660076. Kdyby někdo také chtěl nebo nevěřil ... A podle prodavače je tam jezdí kupovat taxikáři z celého okolí a reklamace na ně nejsou... Uvidím fakt ... tos mi udelal radost. Jsem z Kladna a k Vinsovi jsem se chystal hned zitra ... tak alespon vim, ze tam nepujdu zbytecne . Dik Super tak to si udělám výlet na Kladno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 ja objednal u http://www.luja.cz ty BoscheAerotwiny a zatím cca. 2,5 měsíce naprostá spokojenost, a v mrazech drží taky. S firmou jednání O.K. - a navíc ještě přišla kartička se slevou na další párek stěračů - myslím že je tam 15 % - ale to si nejsem úplně jistý každé jaro koupím do originálů grafitové gumky a spokojenost, ale zlákali jste mě na zkoušku aerotvin, prostě mám cukání...a když je cukání, tak to je skoro hotová věc.. Hele, to mi raději ty prachy, co za ně dáš, pošli a já ti obratem pošlu neznačkovky z Makra. Už jsem to tady říkal, podle mého názoru (a nejen mého) jsou to vyhozené peníze. Bohuzel musim souhlasit Jsou pekny co se designu tyce, ale to je vsechno... Problem je, ze pak cloveka to jejich stirani/nestirani tak rozcili, ze by je rozdupal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 na zimu origo na leto Bosch Aerotwin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 QUOTE (deko @ 27.1.2007, 22:17 ) Na zimu doporucuji silikonové gumicky + je pred kazdou jízdou v mrazu stríknout odmrazovačem na skla a vysledek parada ,nevrzou a stírají perfektne Rozmrazovač? To je od toho pak pěkně zasra.ý sklo. Jen to zkus ja stim nemam zadne problémy ,nic není rozmazaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 ja objednal u http://www.luja.cz ty BoscheAerotwiny a zatím cca. 2,5 měsíce naprostá spokojenost, a v mrazech drží taky. S firmou jednání O.K. - a navíc ještě přišla kartička se slevou na další párek stěračů - myslím že je tam 15 % - ale to si nejsem úplně jistý každé jaro koupím do originálů grafitové gumky a spokojenost, ale zlákali jste mě na zkoušku aerotvin, prostě mám cukání...a když je cukání, tak to je skoro hotová věc.. Hele, to mi raději ty prachy, co za ně dáš, pošli a já ti obratem pošlu neznačkovky z Makra. Už jsem to tady říkal, podle mého názoru (a nejen mého) jsou to vyhozené peníze. Bohuzel musim souhlasit Jsou pekny co se designu tyce, ale to je vsechno... Problem je, ze pak cloveka to jejich stirani/nestirani tak rozcili, ze by je rozdupal... Bohudík s Vámi nemohu souhlasit.Na jaře je tam budu mít dva roky a pořád ještě nejsou zralý na výměnu.Už sice nestírají jako nové,ale zdaleko ještě nejsou po smrti.Na jaře už půjdou pryč,ale nahradí je opět AeroTwin.Pokud někomu nestírají,nebo vržou stačí nastavit úhel břitu ke sklu a je pokoj.Tuto operaci jsem byl nucen na jednou stěrači dělat,ale to mi někdo nacpal za stěrač reklamu a asi přihnul ramínko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 min. tyden jsem kupoval origo a parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 min. tyden jsem kupoval origo a parada Za kolik si je měl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 nevim presne,kolem 600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 na zimu origo na leto Bosch Aerotwin Zrovna na zimu by byly nejlepší ty Aero protože nemají tu konstrukci. Mě se na těch obyč vždycky zmrzne sních v té konstrukci a pak nejsou ohlé podle skla a nestírají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 A co délka stěrače? Už jste s ní zkoušeli experimentovat? Chtěl bych, aby stírali co největší plochu skla, ale bojím se, že na koncích nebudou dobře dosedat na sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 na zimu origo na leto Bosch Aerotwin Zrovna na zimu by byly nejlepší ty Aero protože nemají tu konstrukci. Mě se na těch obyč vždycky zmrzne sních v té konstrukci a pak nejsou ohlé podle skla a nestírají. mam je tam a zatim v pohode hlavne neni moc snih tak ze letos uplne v klidecku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 chlapi jen dotaz:když je pod -0C,tak když setřu a stěrače doběhnou tak ještě cvaká relé!co s tím?led ani sníh nikde nemám protže to pečlivě čistím aby šli ostřikovače,stěrače nikde nenaráží ani dole,když je teplo jeko dnes tak to v klidu doběhne a relé necvaká!je to jen zmrzlé nebo se děje něco co obvykle ne!promazaná táhla mám a přesto to jde pomalu když je zima.máte to taky nebo jen já!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 A co délka stěrače? Už jste s ní zkoušeli experimentovat? Chtěl bych, aby stírali co největší plochu skla, ale bojím se, že na koncích nebudou dobře dosedat na sklo. Nebudou, omylem jsem si to vyzkousel Budu to muset prezit do dalsi vymeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wascheck Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 (editace) Tak koupil jsem tyto universal stěrače - aero lišty "Heyner" (Německo) za 260,-Kč/kusStírají krásně - do čista. Co víc si přát?A koupil jsem je v Kladně, Autodíly Vinš, Kročehlavy, tel. 312 660076. Kdyby někdo také chtěl nebo nevěřil ... A podle prodavače je tam jezdí kupovat taxikáři z celého okolí a reklamace na ně nejsou... Uvidím tak jsem zasel k Vinsovi a koupil je taky. Puvodne jsem chtel Bosche, ale pry nejsou . Cely nateseny jsem je tam hned zacal montovat a reknu Vam byly tam asi 10 minut ..... hluk sice nedelaly, ale zase nadruhou stranu skoro nestiraly. Na konci moc nedolehaly (sice asi jenom centak, ale preci jen) a uprostred sterace (tam kde by mel byt tlak vlastne nejvetsi) mi to nechavalo smouhu = uprostred vyhledu .... takze jsem se vratil ke starym dobrym steracum z Tesca ... a az az narazim na Bosche tak pujdu do nich jo ale byly to asi jiny ... protoze me staly 180,-/ks Editováno: 5. Únor 2007, autor: wascheck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Jo tak to jsou ty levný šunty!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Měl jsem Aerotwiny na původních ramínkách, a prostě nad ně není, nevím co taky furt kdo řešíte. Mají jen dvě nevýhody - cena a zájem zlodějů. Protože jsem takhle o jeden! z nich přišel, řekl jsem si že to chci vyřešit tak, abych měl klid, a nemusel se o ně bát - koupil jsem komplet ramena i lišty z Octavie 2 - taky aerotwiny samozřejmě. Je radost s nimi jezdit v dešti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 to capo: Promiň, ale teď tomu nerozumím. Na Octavii I jsou jiné stěrače než na Octavii II? Když si koupil origo ramínka na Oct II., tak už to přeci nejsou Aerotwiny, ale origo škodovácký stěrače. Nechci Tě nějak mást, jen chci pro svojí Octu I. taky ty nejlepší stěrače. Díky za objasnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.