Přejít na obsah

HIP HOP / RAP

Doporučené příspěvky

Vloženo
Nechapu, mozna neznam?

Pokud mas ten prehravac Winamp , tak v nabidce-tedy- Media Library'' je polozka SHOUTCAST RADIO ,tam si muzes vybrat žánr podle chuti .,,je to seznam online radii ,ktere muzes poslouchat po netu ...

Vloženo
Faaaajn sem rad ze to tu neni jen samej technar a nekdo posloucha taky kvalitni music. Btw nebyl ste nekdo na HipHop Kempu 2006 v Hradci ? Stahl sem si ted DVDo a jako pristi rok chci urcite jet mrknout na to live. Fakt slusny !!!!

Já byl na všech vlasně ne naprvním sem nebyl to byli zrovna ty povodně ale i tak tam bylo super v Pardubicich na cihelně

Vloženo
Já byl na všech vlasně ne naprvním sem nebyl to byli zrovna ty povodně ale i tak tam bylo super v Pardubicich na cihelně

Jj, Pardubice cihelna, tam to bylo sjůůpr

Vloženo
Hoši. nějak se mně ten Váš výběr nelíbí, chybí mi tam Mobb Deep, Methodman, Rakim,7L & Esoteric, A Tribe Called Quest, Da Youngstas, Onyx a hlavně GangStarr a jejich Mass Apeal -to je hymna. http://www.youtube.com/watch?v=VXyFZkU9bkQ

V tom výběru nejsou špatný pecky, ale na mě je to moc měký.

Ono todle jsou spise ty komercni pecky.... Mobb je dobrej stejne tak AFU-RA nebo immortall technique .,, Hodne dobrej je French HH a z toho napr I'am...

Vloženo
A kdo zvás jede na Methoda z Redmenem do Pragu :band

co, že by jsem zajeli? Na Methoda jsem byl v Londýně. Pecka koncik. Kdy jsou v Práglu? Pojedem spolu BAKu? Domluvíme se in da pub ;)

Vloženo
Ono todle jsou spise ty komercni pecky.... Mobb je dobrej stejne tak AFU-RA nebo immortall technique .,, Hodne dobrej je French HH a z toho napr I'am...

miluju Fonky Family. jj, French hh je dobrej

Vloženo
Jj, Pardubice cihelna, tam to bylo sjůůpr

Hlavně to kuopako a good music ale ten bordel kdyz to končilo nechtel bych to uklízet a tá válka z petkama :p

Vloženo

Jinak ,,pokud jste videli snimek Okrsek 13 ,,tak tam je hodne vypecenejch skladbicek !...jesli ne?., doporucuju si stahnout soundtrackovy album prave tohoto filmu :)

Vloženo
Ale zapoměl si dodat že to VIP si měl za to že si tam uklízel :p

Nééééé, jsi na to přišel. Jinak na HH camp už asi nepojedu. To radši pojedu do PH na vybraný konciky, poslední dobou sem jezdí slušní ehm, interpreti.

Ale štvě mě, že jsem nejel na Snoopa, biaaatch

Vloženo
Nééééé, jsi na to přišel. Jinak na HH camp už asi nepojedu. To radši pojedu do PH na vybraný konciky, poslední dobou sem jezdí slušní ehm, interpreti.

Ale štvě mě, že jsem nejel na Snoopa, biaaatch

To já ted jedině hard rep :punk:

Vloženo
co, že by jsem zajeli? Na Methoda jsem byl v Londýně. Pecka koncik. Kdy jsou v Práglu? Pojedem spolu BAKu? Domluvíme se in da pub ;)

Možná budu mít i místečko v káře po výplatě jdu pro lístek.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...