Publikováno Leden 31, 200718 r Ahojte. Vcera mi prestal svietit xenon. Zazne sa a svieti tak 3-10 sekund a potom zhasne, vymenil som ziarovku a robi to to iste. Co moze byt na startovaci zle? Popripade kde mi ho odskusaju? A da sa opravit alebo len kupit novy? kolko stoji novy? Da sa objednat ako samostatny diel? Oplati sa zhanat ho pod rukou? V ETKE som ho nenasiel. Dakujem velmi pekne za skore odpovede.
Leden 31, 200718 r No, reknu to svym selskym rozumem vysokoskolaka.... Xenon je prakticky totez jako jakakoli jina vybojka. To znamena, ze se tam zapali plyn a ten pak sviti.... ( ne ze by horel, jen je horkej ). No a starter to udrzuje v chodu.... Z toho vyplyva, ze by to mel bejt starter
Leden 31, 200718 r No pokud to skutecne neni vybojkou, pak bych to videl na: modul zapalovaci + jednotka ridici, 6Y0 941 641, cena 4130,- Kc Jinak se jiste oplati ho sehnat pod rukou. Vyzkousel bych jeho funkcnost na druhem svetle, proste prohodit tyto moduly.
Říjen 3, 200717 r Stejné chování xenonu jako popisuje cartmanko. Jen svítí tak 2s a ještě údajně předtím snad svítíl úplně fialově... Nevíte kde bych mohl sehnat ten startovací modul za lepší cenu než nabízí Škodovka ?
Říjen 4, 200717 r Kluci po jak dlouhe dobe se Vam tohle stalo???? Neřeším to na své Fábce ale je to Fabia RS tedy xenony od začátku a rok výroby má 2003 tuším prosinec.
Říjen 4, 200717 r Nejhorší,že jsem zatím na nic nenarazil...škodovka to má nehorázně drahé a annonce,aukro,inzeráty nic.....
Říjen 6, 200717 r Crake, u neorigo asi skor ako u origo ale u origo je to skôr náhoda ako pravidlo... Lugo: to byla jen otazka - za jak dlouho tohle ma clovek ocekavat...
Říjen 6, 200717 r hej napr P2M myslim ma už 4 roky xena a nič sa nestalo, ja mam sice "len" rok a tiež nič ale....odchadzam od HELLA k Valeo tak dufam že tie nebudu vobec kazove
Říjen 7, 200717 r hej napr P2M myslim ma už 4 roky xena a nič sa nestalo, ja mam sice "len" rok a tiež nič ale....odchadzam od HELLA k Valeo tak dufam že tie nebudu vobec kazove Takk snad to bude slapat tak jak ma... Ja budu vedet v pondeli jestli tu nebo tu druhou variantu....
Leden 16, 200817 r me se to od roku 2003 stalo na Fabii RS uz 3x ! 2x byla vymena v zaruce. jsou to orignaly od skodovky znacky Hella.Opravdu des.Nevim kde sehnat samostatny starter.Ve skodovce je opravdu drahy jak zde uz nekdo uvedl. cartmanko : kolik te to stalo z te bouracky ? Upraveno Leden 16, 200817 r od reaktor
Únor 21, 200817 r Mal by som jednu otázočku. Mam xenony ale strasne zle svietia. Stačilo by keby som kúpil žiarovky ktore maju teplejsiu farbu alebo musim cely kit
Únor 22, 200817 r jak zle svietia? kkolko rokov maju? prestavbova sada? origo? No je to orig......mam RSku. Strasne slabo, ked je fakt ze tma tak viac ako 100 sa s tym neda ist lebo hovno vidno. Uz som ich dal aj hore ale neviem stale sa mi to nezda lebo kamaratovi na superbe svietia o dost lepsie.
Únor 22, 200817 r Ozaj.....maju asi 3-4 roky.....a este ked auto ide po zlej ceste a trase sa tak aj tie ziarovky ako by sa triasli v puzdre
Únor 22, 200817 r To že sa trasu je normalne, to sa deje aj mne. Pozri si toto: Oprava xenonu (f), Rozborka - zborka http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry688955
Únor 22, 200817 r Jinak pokud vim, tak štelung xen u aut s náklonem se děje spolu s Vagem, takže pokud si je poladíš jen přes šroubky na parabole, asi ničeho nedosáhneš...
Únor 22, 200817 r A neviete mi povedat ci by sa nieco vyriesilo tymi silnejsimi alebo ani nie......chcem tam kupit 12000K. Co vy na to?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.