Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak si tak přijdu ráno do garáže a koukám, zadní okno na kostičky... To fakt potěší z ničeho nic bez jakéhokoliv kontaktu. A známýmu se stalo to samý při nastartování.. Ani nemůžu vylepšovat nic novýho,protože nestíham opravovat to co se pos... Zlátá stará stovka, jedinou výhodou fábie je asi vzhled a je o něco málo tišší...Ale asi tak 5x častěji se něco podělá a je to tak 50x dražší...

Tak u fabky tohle slyším poprvé,ale vím o dvou lidech co jim ruplo za jízdy v zimě zadní okno u oktávky první generace.

• 6 měsíců později...

stalo se mi to za jizdy, byl mraz, pustil jsem vyhrivani zadniho skla a ozvala se rana jak z pistole... myslel jsem si ze po me nekdo vystrelil.. v servisu kroutili hlavou

Tak u fabky tohle slyším poprvé,ale vím o dvou lidech co jim ruplo za jízdy v zimě zadní okno u oktávky první generace.

To je pravda, byla to jejich bolest. Údajně proto, že bylo v ocelovém rámečku, později kolem skla dávali plast....tak jsem to alespoň slyšel....

Zlátá stará stovka, jedinou výhodou fábie je asi vzhled a je o něco málo tišší...Ale asi tak 5x častěji se něco podělá a je to tak 50x dražší...

Kdyz myslis, tak bez do ni.... budes urcite spokojenejsi.

http://autobazar.automix.centrum.cz/sectio...advert=24560981

Ja mam 65000 bez poruchy, naklady na servis 10 000,- takze 5*65000 = 325 000km 10000/50=200,-...chces mi rict, ze to vydrzi stara skoda 100 vydrzi tolik kilometru a naklady na servis jsou 200?

...haha :D

• 1 měsíc později...
  • Autor
Zlátá stará stovka, jedinou výhodou fábie je asi vzhled a je o něco málo tišší...Ale asi tak 5x častěji se něco podělá a je to tak 50x dražší...

Kdyz myslis, tak bez do ni.... budes urcite spokojenejsi.

http://autobazar.automix.centrum.cz/sectio...advert=24560981

Ja mam 65000 bez poruchy, naklady na servis 10 000,- takze 5*65000 = 325 000km 10000/50=200,-...chces mi rict, ze to vydrzi stara skoda 100 vydrzi tolik kilometru a naklady na servis jsou 200?

...haha :D

Nejdu do ní, měli sme jí 30 let ještě do minulýho léta a náklady na servis byly mnohem a mnohem menší. Všechno se tam spravilo svépomocí. Jediný co se muselo občas koupit byl výfuk a olej do motoru....Baterka tam držela 15let a občas se jen musela někde zatřít nějaká ta rezavá tečka.... Nákladově jednoznačně 110L vítězí ;) Fábie - utěsňování dveří,výměna mikrospínače v zámku,snímač serva,vložka zámku,víc drnčících částí než ta 110,servisky atd atd....Ale pohodlí už tam bylo menší, to přiznávam...

Upraveno od Plecháč Tony

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.