Relic Vloženo 3. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Ale o tom to neni. Znam kluky co maji na 1.6 kompresor - a lita jim to jako prase.Turbo bych daval automaticky i na benzin motor a kolko ze by stala prerabka turba na 1.8? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pike Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Kompresor? To by mě zajímalo kolik je ta sranda stála, půl Oktávky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Kompresor? To by mě zajímalo kolik je ta sranda stála, půl Oktávky? kompresor do auta - favo - ale maji tam motor 1.6 Mitsubishi Delaji ruzne veci s motorama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Ale o tom to neni. Znam kluky co maji na 1.6 kompresor - a lita jim to jako prase.Turbo bych daval automaticky i na benzin motor Nám to také lítá a dokonce se mi už ozvali z NASA - prej potřebujou okopčit mojí 1.8 92kW pro novej raketoplán. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.