Sejis Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ty woe už sem doma To je to pitomý český skloňování všeho, být tam Bell, tak vím dyk tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 nějak takhle jako mnou zmiňované Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 jojo ,ale byla menší,přesně na jedny hodinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 ty wole Kryso,blbější fotku si už nemohl dát jest-li na to takto vidí,tak to přijde všude pozdě A to je ta nejlepsi, z fotaku budou lepczi On chodi pozde odjakziva, hodinky ma spis pro okrasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 A to je ta nejlepsi, z fotaku budou lepczi On chodi pozde odjakziva, hodinky ma spis pro okrasu Járo,Járo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Sejis: a jak hodnotíš Certinu jako znalec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Nejsem znalec,pouze velký nadšenec ,bohužel poměrně dlouho. Certina velmi kvalitní hodinky,lepší Festiny,ale u mě nepatří do úzké špičky......nutno podotknout,já jsem na robustní chronografy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 nějak takhle jako mnou zmiňované Co to tam je za "mince"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 švýcarská značka, zaměření na střední třídu, spíše se hodí pro denní nošení jako do práce či za zábavou, rozhodně nepoužívat ke sportovním účelům, nejsou až tolik odolné,,,, zařadil bych je do kategorie lepší Casio, levnější Festina Jj, do "pole" mám Luminoxy, navíc je nosím ještě kryté. Ty Len.noxy jsem dostal od ministra (za noční seskok do jezera ), tak mě jen zajímalo, kolik tak můžou stát. vhodné pro vojáky z povolání Povídej, to si poslechnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 to raději nechtěj ani slyšet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Aha, tak to snad příště radši ani nezačínej, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Nejsem znalec,pouze velký nadšenec ,bohužel poměrně dlouho.Certina velmi kvalitní hodinky,lepší Festiny,ale u mě nepatří do úzké špičky......nutno podotknout,já jsem na robustní chronografy... Jirko, které dvě značky řadíš na špičku? prý poměrně dlouho? prosím tě, jen to řekni nahlas, Cyril s metodějem jsou tvoji žáci, no a je to venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 to je těžké,ale z mého pohledu 1.Breitling ,pak je jich vícero .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martius Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Zdarec, po přečtení musím uznat, že máte zajímavé hobby. Netušil jsem až do teď, že trpím arachnofobií Taky přidám pár mých koničků. V minulosti modelařina a to zejména papírové modely a stavby, silniční cyklistika a potom cykloturistika, dále plavání. Současnost turistika (pěší nebo kolo) v zimě běžky. Rád objiždím staré hrady, spíše zříceniny nebo naprosto zaniklé hrady. Rád fotím, čtu knížky převážně dobrodružné. Z filmů se mě líbí akční - nejvíce série Jamese Bonda. Teď čekáme přírustek do rodiny, takže to bude velký koníček dále na pc rád hraju simulátory aut série NFS apod. a poslední dobou spíše serie typu 18 WOS, German truck apod. Zajímají mě už od ranného mladí tahače - dokonce jsem chtěl pracovat jako dálkový řidič, ale osud mě zavál úplně někam jinam. Proto si tudle libůstku kompenzuju v pc hrách. bohužel stejně jako většina bojuju s časem, den je rostě krátký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.