MELLO Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Já měl 195/50 Polaris2 a teď mám UG7 185/55 a přesto, že UG7 je zcela jednoznačně o dost lepší pneu, tak mě se subjektivně připadají díky tomu rozměru horší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Já měl 195/50 Polaris2 a teď mám UG7 185/55 a přesto, že UG7 je zcela jednoznačně o dost lepší pneu, tak mě se subjektivně připadají díky tomu rozměru horší.. Spíš to si ale nebude horší pocit na sněhu ale při normální jízdě žejo? Já mám Continentali, ale nejsou nový a de to znát na sněhu. Nová zimní guma drří úplně jinak. Ale tak já jezdim v zimě pomalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Spíš to si ale nebude horší pocit na sněhu ale při normální jízdě žejo? Já mám Continentali, ale nejsou nový a de to znát na sněhu. Nová zimní guma drří úplně jinak. Ale tak já jezdim v zimě pomalu. Je to znát víceméně jen na suchu, auto je víc náchylné na boční vítr a zdá se mi že plave, ale ve sněhu, břečce a na mokru jsou rozhodně lepší UG7 i v rozměru 185/55. Problém je, že většina špičkových gum se dělá jen v rozměru 185/55 a ne 195/50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Je to znát víceméně jen na suchu, auto je víc náchylné na boční vítr a zdá se mi že plave, ale ve sněhu, břečce a na mokru jsou rozhodně lepší UG7 i v rozměru 185/55. Problém je, že většina špičkových gum se dělá jen v rozměru 185/55 a ne 195/50 To máš pravdu, ale dobrou gumu seženeš. Nejlepší by bylo kdybysme žili někde na jihu a nemuseli bysme furt řešit to přezouvání. Prostě jenom koupíš ALU a pak lítaj prachy jenom za nízkoprofiláče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Jestli máš kontíky v rozměru 195/50 tak jedině TS790 a to je už dávno výběhový model... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Jestli máš kontíky v rozměru 195/50 tak jedině TS790 a to je už dávno výběhový model... To je docela možný. Bylo to provizorium na tuhle zimu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Tak je to na pikaču, všichni bez kterých si to auto prostě pořídit nemůžu z toho začali couvat Sem fakt maximálně nasranej Všechno je na pikaču tohle to je fakt na: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Tak je to na pikaču, všichni bez kterých si to auto prostě pořídit nemůžu z toho začali couvat Sem fakt maximálně nasranej Všechno je na pikaču tohle to je fakt na: A kdo ti to kazí? ten maník ti jí nechce prodat? nebo nevyšel úvěr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Vypadá to špatně s penězma, víš.. ale tohle by byla životní chyba nechat si to uniknout, uvidim co se s tim dá ještě udělat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Vypadá to špatně s penězma, víš.. ale tohle by byla životní chyba nechat si to uniknout, uvidim co se s tim dá ještě udělat.. Oj tak to je škoda! Mě taky jedna utekla v Německu trhal sem si vlasy, a pak sem našel tu mojí tady u nás úplně náhodou a byl sem první zájemce. A zatim toho nelituju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Vypadá to špatně s penězma, víš.. ale tohle by byla životní chyba nechat si to uniknout, uvidim co se s tim dá ještě udělat.. Kua... doufám že ti to ještě nějak klapne....a budeš Happy... Jinak to s těma 15" sem psal já.... tady v bazaru zánovní ALU 7 000Kč+nové Pirelli Snow sport 6500Kč nemužu si na ně stěřovat...jak na sněhu,suchu,mokru sedí super.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 jvees: dyť je to jen auto ty woe, nehroť to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 jvees: dyť je to jen auto ty woe, nehroť to Pro někoho znamená auto všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Pro někoho znamená auto všechno Neznamená všechno....každej má jiný požadavky,jinej vkus..atd.. a mezi plecháčema a ALU sem fakt nepřemejšlel...a za tenhle peníz je to dobrá cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Neznamená všechno....každej má jiný požadavky,jinej vkus..atd.. a mezi plecháčema a ALU sem fakt nepřemejšlel...a za tenhle peníz je to dobrá cena... čéče kámo, ty jsi po noční viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 jj, je to jen auto, ale kdyby ste věděli detaily, souhlasili by jste se mnou.. Detaily Vám sem hodim až když z toho buď definitivně sejnde, nebo ji budu mít doma.. ještě by mi ste mi ji někdo vyfouknul.., pač tohle to je koupě století.. snad tu koupi neuskuteční někdo jinej než já.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 jen pro info.... zjištoval sem cenu desek Textar. pro FRS ..přední cca1350Kč zadní cca900kč a to jsou ještě super ceny..!!!běžně přední cca1 600Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mydlo52 Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 o tech gumach.....neplave to jenom proto, ze tam zatizeni gumy ma byt minimalne 83H a tydle gumy maji 82T..nektere jsou 86H a ty jsou zpevnene a nebudou tak plavat....napr..nokian,continental...UG7 jsou super,ale jen 82T..co vy na to???prece je ten predek tezsi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 jen pro info....zjištoval sem cenu desek Textar. pro FRS ..přední cca1350Kč zadní cca900kč a to jsou ještě super ceny..!!!běžně přední cca1 600Kč... Taky sem na to koukal. U autokelly maj nejlevnější vrtanej přední kotouč powerdisk za 2200,- Když k tomu připočeteš zadek a desky seš na deseti jen bys řek ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Taky sem na to koukal. U autokelly maj nejlevnější vrtanej přední kotouč powerdisk za 2200,- Když k tomu připočeteš zadek a desky seš na deseti jen bys řek ..... Kotouče bych vzal od Seba... Je to celkově pálka ale vím do čeho jdu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 o tech gumach.....neplave to jenom proto, ze tam zatizeni gumy ma byt minimalne 83H a tydle gumy maji 82T..nektere jsou 86H a ty jsou zpevnene a nebudou tak plavat....napr..nokian,continental...UG7 jsou super,ale jen 82T..co vy na to???prece je ten predek tezsi.... To by klidně mohlo být, ale předchozí Polaris2 jsem měl taky jen 82T a neplavaly...možná to bylo ochranou ráfku...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Ahoj lici, co si mylsíte o tajném vypínači ? myslíte, že to splní svůj účel? Pokud někdo máte, nebo máte víc informací než já, kde je nejlépe si to nechatu dělat, co to stojí a kde ve fabii nejlíp umístit? Díky, mějte se.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Ahoj lici, co si mylsíte o tajném vypínači ?myslíte, že to splní svůj účel? Pokud někdo máte, nebo máte víc informací než já, kde je nejlépe si to nechatu dělat, co to stojí a kde ve fabii nejlíp umístit? Díky, mějte se.. No taky sem o tom přemejšlel, ale už takhle odemikám zpátečku a ještě někde hrabat hodiinu pod sedadlem než najdu vypínač Mladá to má na autě hned vedle sedačky a de docela vidět, takže to ztrácí toho ducha.. (Tajnej) Ani nevim kolik by to stálo na Fabii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 jj, co jsem ale slyšel, tak takový zamykání zpátečky je prý docela k ničemu.. ale nevim no.. navíc si myslim, že je jednodušší zmáčknout čudl, než zamykat zámek.. uvidim no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Já mám pocit, že na těch 185 to auto plave jako kajak..... To si nemyslím A co budeš dělat při nehodě až Ti mrknou na kola?? Nebo je máš dopsaný v TP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.