Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

to vedení vzduchu je u FRS nešťastný, vykotlaj se ty zobáčky, hadice dostane vůly a pak to rosí - uniká tlak.....stejně tak nechápu, proč výkonější verze nafťáka FRS 96kw má horší IC než obyč 74kw Tdi Fabia....co to soudruhy ve škodovce napadlo

Vloženo

Tak fabka RS byla prej i v bile barve asi 10 ks tady je jedna na prodej co na ni rikate?http://www.tipcars.com/skoda-fabia/rs-19-tdi-26539333.html nadhera! Docela bych ji bral:)

Vloženo

Ta bílá je pěkná, ladí hezky k interiéru. Co já vím, tak FI RS bílá opravdu není. Je černá, žlutá, červená a stříbrná to je snad vše. Tohle bude nejspíš přestříkaná RS, ale líbí se mi a, že to není origo bílá by mi nevadilo :)

Vloženo

Lukason: Cti poradne chlape - tohle auto neni zadna origo bila FRS, podle VINu ma mit barvu STRIBRNOU!

Bila FI RS nikdy vyrobni linku neopustila - jestli si to nekdo/nejaka firma nechala prelakovat, mozne to je, ale z linky to nesjelo!

Vloženo

ja mam takovej dojem ze jo ! par lidi na foru to tady potvrdilo ! ale taky si tim nejsem az tak jist !

nevim no,... nekdo prej podle vinu to zjistoval a vsechno sedi

tak fakt nevim ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...