tomson1 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 (editace) Sehnal jsem chrom. kroužek kolem spínače světel. Nevypadá to věru zle. Editováno: 6. Únor 2007, autor: tomson1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman5a9 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 jo,jo líbí se mi to,je to decentní.Kde si to pořídil?a zakolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 6. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 (editace) Hledal jsem ho v čechách a našel až v německu. Budu mít možná ještě jeden. Stál 13 euro. Editováno: 6. Únor 2007, autor: tomson1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Kdyz ho budete nekdo chtit tak vam ho muzu taky sehnat.Cena je 10eu + posta nebo bezne k dostani na Ebay v nemecku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 (editace) Kdyz ho budete nekdo chtit tak vam ho muzu taky sehnat.Cena je 10eu + posta nebo bezne k dostani na Ebay v nemecku.... Tak je to presne 8eu + 2eu posta pokud to posilaji po nemecku jinak nevim kolik by chteli do Cech............ Neni problem u mne objednat a ja vam to potom v Cechach preposlu.Pripoctete si akorat ceskou postu doporucene za vetsi dopis. http://cgi.ebay.de/Aluring-fuer-Lichtschal...oQQcmdZViewItem Editováno: 3. Březen 2007, autor: Harley1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 ty kroužky kolem klimy dělá Milotec. Divím se, že tenhle tam nemaj. No asi není kroužek, jako kroužek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 (editace) to bude otazka casu, do te doby pokud napisete PM neni problem ja vam ho z DE dovezu....Nekdo uz ho chtel, jenze jsem si smazal e-mail a ted jsem v ri.. tak jestli se pripomene????????? Editováno: 9. Březen 2007, autor: Harley1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Sehnal jsem chrom. kroužek kolem spínače světel. Nevypadá to věru zle. A jak se přidělává? Normálně lepením??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 jenom se nasadi,nic se nelepi,kdykoli se da sundat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.