Publikováno Únor 7, 200718 r Mam na vas prosbu kto vie ako postupovat pri vymene motora mam 1,3 a chcem kupyt 1,6 ako sa to riesi papierovo.STK.+TREBA NA POLICIJI NEJAKE PAIERE VYBAVIT.
Únor 7, 200718 r Typ motora nie je zámenný a teda môžeš tak jazdiť len do prvej kontroly na STK.Ale ak ťa policajti chytia na ceste a urobia malú STK ( dostali na to nejaké vybavenie ) máš problém.Zoberú EČ a môžu vyradiť z prevádzky.
Únor 7, 200718 r Typ motora nie je zámenný a teda môžeš tak jazdiť len do prvej kontroly na STK.Ale ak ťa policajti chytia na ceste a urobia malú STK ( dostali na to nejaké vybavenie ) máš problém.Zoberú EČ a môžu vyradiť z prevádzky. Tak to sem ještě neslyšel aby policie měla prostředky k tomu aby dělali na silnících "malé" technické kontroly to fakt slyším poprvé... A hlavně policie zjistí leda h...o jelikož v malém techničáku nemáš napsané číslo motoru a pochybuju že nějakej policajt pozná rozdíl mezi 1,3kou a 1,6kou..
Únor 7, 200718 r Horší by to bylo při autonehodě když by se v tom začal někdo šťourat třeba pojišťovna.. Co si budem povídat dnes není problém si udělat technickou aniž by jsi přijel na kontrolu s vozidlem...
Únor 7, 200718 r Mam na vas prosbu kto vie ako postupovat pri vymene motora mam 1,3 a chcem kupyt 1,6 ako sa to riesi papierovo.STK.+TREBA NA POLICIJI NEJAKE PAIERE VYBAVIT. A když už dělat takovou úpravu nebylo by lepší sáhnout po něčem silnějším než je 1,6ka?? Třeba 1,8turbo ať už to aspoň trochu jede..
Únor 7, 200718 r Problem bude na STK a ME tam to poznaj i se zavrenyma ocima. A na prestavbu potrebujes schvaleni SKODY MB , potom ti ve vyzkumaku udelaj atest to stoji asi 10.000 a pak muzes na stk a me a pak prepsat technicak. Pred 15 lety takhle delal kamoz z VW JETTA 16 beneli 16 TD
Únor 7, 200718 r Sakra tak to len na cierno? a ja ze to bude v pohode Zapomeň na to . Tak jak ti to kolegové píšou. Oficiálně je to nereálné.
Únor 8, 200718 r Radši si našlápni tu 1.3 nebo si kup Feldu 1.6. Můj názor je, že budeš s 1.3 spokojenější.
Únor 8, 200718 r Autor ok tak dik za odpovede. Moja felda by mala vyzerat podla toho vzoru co vy nato? mam uz vecsiu cast nakupenu
Únor 8, 200718 r ok tak dik za odpovede.Moja felda by mala vyzerat podla toho vzoru co vy nato? mam uz vecsiu cast nakupenu No a s tebou tyhle plasty má nakoupený dalších x lidí... Ale je to každého věc na mě moc profláknutej a ještě ke všemu nic moc tuning.. (tot´ můj názor)
Únor 8, 200718 r dobre a jde co do vzhledu odlisit 1.6 55kW a 1.6 74kW popripade nekdo tvrdil ze 1.8 z golfa vydapa a sedi uplne...
Únor 8, 200718 r Autor ok tak dik za odpovede.Moja felda by mala vyzerat podla toho vzoru co vy nato? mam uz vecsiu cast nakupenu No a s tebou tyhle plasty má nakoupený dalších x lidí... Ale je to každého věc na mě moc profláknutej a ještě ke všemu nic moc tuning.. (tot´ můj názor) No ono to az tak moc penazi nestoji. ja to nechcem mat az tak precackane take jeednoduche a pekne. podrobnosti najdes na tej stranke ak si tam uz bol http://www.ellri.cz/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.