oggy Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Tomu se říká pešek Ale že jsi to ty, tak napiš čas kdy ti to sem mám vložit. Teď už valim domu a na netu budu zasejc večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Hned :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 By mě zajímalo, co je na kolegyni tak závadného, že tu nemůže viset nafurt :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 ty dvě v kroužku mischo!!!!!!!!!!!!!!!!! oggy si chtěl jednu nechat pro sebe,tu výš,poslal mi to meilem tak já se podělím i s tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 A on je v tom červeném okýnku, že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 oggy?jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Ty vole, moje pravá identita je prozrazena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 By mě zajímalo, co je na kolegyni tak závadného, že tu nemůže viset nafurt :-) Páč to není kolegyně, ale spolužačka a nemá ani páru o tom že tady vystavuju její fotku. Kdyby se to náhodou nějak dozvěděla tak nevim, nevim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 dostal by jsi na čuňu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 No ale fotka nikde - jak se dělá brečící smailík ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Říkám že mi musíš napsat přesnej čas, kdy to tady chceš. nenechám to tady celej den. To už by mě příště nehladila ve vlasech. Radši ani nepřemejšlim co by mi provedla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 kdyby zjistila že je vyvolená tak by tě hladila jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 mj. dnes proběhla dobrá připomínka,která se musí konzultovat! jaro vystrkuje fousy a bylo by vhodné uspořádat nějakej srázek,co takhle někdy kolem velikonoc?budou mít Páni čas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Ani nevim, kdy jsou velikonoce, natož jestli budu mít čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 asi tak, ale nápad to není špatnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Říkám že mi musíš napsat přesnej čas, kdy to tady chceš. nenechám to tady celej den. To už by mě příště nehladila ve vlasech. Radši ani nepřemejšlim co by mi provedla To je těžké a proměnlivé - si třeba říkám, že tu budu ráno po příchodu do práce, ale pak šéfová míní jinak, znáte to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak pro orientaci, velikonoční pondělí je 13. dubna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 A ten sraz není špatný nápad, ale jak to tady sleduju, tak bůh ví kdy se domluvíme...už to není jak před lety letiště, kameňák,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 holt musis pořadně zavelet, jako v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 To je těžké a proměnlivé - si třeba říkám, že tu budu ráno po příchodu do práce, ale pak šéfová míní jinak, znáte to jo šéfová, hmmm ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 hm,jak to tak vidím,tak se sejdem v sestavě jako naposled no nic,já osobně nikoho nenutím,ale kod můžete dejte vědět těm co sem nechodí,třeba Marcel nebo Ondra,Mírovi a Honzovi dám vědět já,na ty číslo mám. a dlouho už tu nebyl LUDA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 tady to zasejc žije jofre:neumíš pozdravit slušného člověka na ulici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 jo šéfová, hmmm ..... Někdy Ti sem hodím její fotku, chceš?! Je hodná, milá, tolerantní, ale to co jsi vyznačil smailíkem NIKDY! Na to tu máme jiné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 tady to zasejc žije jofre:neumíš pozdravit slušného člověka na ulici? Nepozdravil nějakého politika nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 octaviaman: omlouvám se. Kdy a kde jsem tě potkal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.