Doli Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Chci se zeptat, jestli nekdo jedete na besidku OC?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Tak už se rozhodni Pak říkejte že mouchy nemůžou bo něco takového :p Uz je tady...Cos delal posledni dny? Se nekde flakas... No jo no...je to tezky, jedine 8.12.2007? - To uz URCITE NIC NEHROZI!! Tady jsem se flákal 8.12. to je po mulisácích Tak nějak jsem měl v plánu ten Letkosraz, ale je to ještě relativně daleko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 8.12.2007 BERU! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Tak dobrá, 8.12. a teď kde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Tady jsem se flákal 8.12. to je po mulisácích Tak nějak jsem měl v plánu ten Letkosraz, ale je to ještě relativně daleko... No vidis, tak to domluv u Vas, jestli mate cas a dej vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Tak dobrá, 8.12. a teď kde?? Asi zatim cas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Sice nesnášim chlastání v sobotu, ale píšu si 8.12. do kalendáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Sice nesnášim chlastání v sobotu, ale píšu si 8.12. do kalendáře Super, tak konecne jsme trefili datum! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Taky mi tenhle datum nevadí, potvrďte účast a pokud moje Káče něco nenaplánuje, tak se objevím ps: mám teď dost práce, tak nestíhám pravidelně přispívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Taky mi tenhle datum nevadí, potvrďte účast a pokud moje Káče něco nenaplánuje, tak se objevím ps: mám teď dost práce, tak nestíhám pravidelně přispívat A co Miha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Taky mi tenhle datum nevadí, potvrďte účast a pokud moje Káče něco nenaplánuje, tak se objevím ps: mám teď dost práce, tak nestíhám pravidelně přispívat A co Miha? Jsou dvě možnosti, buď se uchlastal k smrti, nebo upracoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Taky mi tenhle datum nevadí, potvrďte účast a pokud moje Káče něco nenaplánuje, tak se objevím ps: mám teď dost práce, tak nestíhám pravidelně přispívat A co Miha? Jsou dvě možnosti, buď se uchlastal k smrti, nebo upracoval vcera jsem s nim na ICQ mluvil a byl jeste OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Tady jsem se flákal 8.12. to je po mulisácích Tak nějak jsem měl v plánu ten Letkosraz, ale je to ještě relativně daleko... No vidis, tak to domluv u Vas, jestli mate cas a dej vedet. Navrhnu to Letce, jen nevím jakej máte plán - zda se uchlastat k smrti jako Miha nebo jestli budem řešit to letiště v Kameni nebo něco podobného na půl cesty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Tady jsem se flákal 8.12. to je po mulisácích Tak nějak jsem měl v plánu ten Letkosraz, ale je to ještě relativně daleko... No vidis, tak to domluv u Vas, jestli mate cas a dej vedet. Navrhnu to Letce, jen nevím jakej máte plán - zda se uchlastat k smrti jako Miha nebo jestli budem řešit to letiště v Kameni nebo něco podobného na půl cesty... Ja bych resil to letiste, uchlastat se muzem pozdeji v CB!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Míra je OK,,,on ani moc nepije = stejně mu všechno vychlastám Domluvte ten termín, ať ho můžu zaúkolovat, aby si udělal čas nebo se snadozve sám...když tak číslo na něj je 605203184...ale já vám ho nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Míra je OK,,,on ani moc nepije = stejně mu všechno vychlastám Domluvte ten termín, ať ho můžu zaúkolovat, aby si udělal čas nebo se snadozve sám...když tak číslo na něj je 605203184...ale já vám ho nedal Pevne datum 8.12.2007, zatim nikomu nedela problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Míra je OK,,,on ani moc nepije = stejně mu všechno vychlastám Domluvte ten termín, ať ho můžu zaúkolovat, aby si udělal čas nebo se snadozve sám...když tak číslo na něj je 605203184...ale já vám ho nedal Pevne datum 8.12.2007, zatim nikomu nedela problem... No hlavně abys s tím datumem neměl problém Ty Letce už jsem to tlumočil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Míra je OK,,,on ani moc nepije = stejně mu všechno vychlastám Domluvte ten termín, ať ho můžu zaúkolovat, aby si udělal čas nebo se snadozve sám...když tak číslo na něj je 605203184...ale já vám ho nedal Pevne datum 8.12.2007, zatim nikomu nedela problem... No hlavně abys s tím datumem neměl problém Ty Letce už jsem to tlumočil... Zadnej problem Mischaku!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Míra je OK,,,on ani moc nepije = stejně mu všechno vychlastám Domluvte ten termín, ať ho můžu zaúkolovat, aby si udělal čas nebo se snadozve sám...když tak číslo na něj je 605203184...ale já vám ho nedal Pevne datum 8.12.2007, zatim nikomu nedela problem... No hlavně abys s tím datumem neměl problém Ty Letce už jsem to tlumočil... Zadnej problem Mischaku!! Mischicka kecá! ...nic nám netlumočil protože chce jet sám. Ono když jedu potom já tak on nemá nejlepší auto a není s ním řeč ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Mischicka kecá! ...nic nám netlumočil protože chce jet sám. Ono když jedu potom já tak on nemá nejlepší auto a není s ním řeč ... Já se z Tebe picnu, ještě že se každý může podívat do Letky a zjistit jak to je Radši se uč ať pak můžeš :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Mischicka kecá! ...nic nám netlumočil protože chce jet sám. Ono když jedu potom já tak on nemá nejlepší auto a není s ním řeč ... Já se z Tebe picnu, ještě že se každý může podívat do Letky a zjistit jak to je Radši se uč ať pak můžeš :p No jo ....už je to v Letce dopsané ..ještě že je moderátor Učím se, učím se, učím se ....snad pojedu ...ale na tvrdo říci nic nemůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Mischicka kecá! ...nic nám netlumočil protože chce jet sám. Ono když jedu potom já tak on nemá nejlepší auto a není s ním řeč ... No ja jsem se koukal...videl jsem ze to jen slabe nadhodil!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 No jo ....už je to v Letce dopsané ..ještě že je moderátor Učím se, učím se, učím se ....snad pojedu ...ale na tvrdo říci nic nemůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Mischicka kecá! ...nic nám netlumočil protože chce jet sám. Ono když jedu potom já tak on nemá nejlepší auto a není s ním řeč ... No ja jsem se koukal...videl jsem ze to jen slabe nadhodil!! Děkuji, aspon někdo uzná jak to je, resp. bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Tak jak to bude. Bude to automobilový srazík, nebo vožíračka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.