Doli Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Na pristi sraz at ti pritelkyne napise omluvenku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Doli doli, ty seš drak, půl dne jen mažu Tvá témata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Doli doli, ty seš drak, půl dne jen mažu Tvá témata Promin Mischo. Ale diky Kdy prijedes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Promin Mischo. Ale diky Kdy prijedes? 15.5. půjde-li vše dobře a budu doma do 29.5., takže stíhám škodahome v Praze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 15.5. půjde-li vše dobře a budu doma do 29.5., takže stíhám škodahome v Praze... A uz mas nejaky plany co budes delat? Je mi jasny ze budes hlavne doma s Janinkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 A uz mas nejaky plany co budes delat? Je mi jasny ze budes hlavne doma s Janinkou... Je to ještě daleko, takže žádné větší plány nedělám. Mamka by měla být po operaci kotníku, takže chci být doma a pomoct, chci ten škodahome, musím na pohovor do nové práce a samozřejmně tu Janinku, takže možná ta dovolená bude krátká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Je to ještě daleko, takže žádné větší plány nedělám. Mamka by měla být po operaci kotníku, takže chci být doma a pomoct, chci ten škodahome, musím na pohovor do nové práce a samozřejmně tu Janinku, takže možná ta dovolená bude krátká Skoda, mohl si se podovat do nejkrasnejsiho kraje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) Ahoj, jak často pořádáte srazy??to děláte jen v ČB?? že bych se někdy vtírnul,abych se mohl pokochat. JEstli teda považujete Fabii za auto Editováno: 5. Březen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Ahoj, jak často pořádáte srazy??to děláte jen v ČB?? že bych se někdy vtírnul,abych se mohl pokochat. JEstli teda považujete Fabii za auto Vetřít se klidně můžeš. Fabie je pořádný auto -aspoň budem DVA. A srazy? Jak kdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Skoda, mohl si se podovat do nejkrasnejsiho kraje! Podovat nebo podívat? A myslíš jižní Čechy? Možná se tam objevím, neřekl jsem, že ne...ale hlavně počítám, že jedeš na škodahome, Ty, Lúca a banda dalších jihočechů!!!! Už od pátku až do neděle, uděláme si mejdlo:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Nazdar brudře, se potkáváme na fóru:-) To je síla:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Podovat nebo podívat? A myslíš jižní Čechy? Možná se tam objevím, neřekl jsem, že ne...ale hlavně počítám, že jedeš na škodahome, Ty, Lúca a banda dalších jihočechů!!!! Už od pátku až do neděle, uděláme si mejdlo:-) Podivat. No, ja doufam ze Luca bude chtit vubec jet. Jeste jsem ji radeji nic nerikal. Kdo pojede z letky? Cau Ludo, jak se mas? Provetral si parpicku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Podivat. No, ja doufam ze Luca bude chtit vubec jet. Jeste jsem ji radeji nic nerikal. Kdo pojede z letky?Cau Ludo, jak se mas? Provetral si parpicku? Martin i Jirka říkali, že jo, tak uvidíme, jestli do toho nevleze práce. Dokonce i Kokyn psal, že ano, s bruderem počítám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 PS: To po...bane ICQ mi furt padá, takže kdyžtka tady, ale stejně teď musím pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Martin i Jirka říkali, že jo, tak uvidíme, jestli do toho nevleze práce. Dokonce i Kokyn psal, že ano, s bruderem počítám... No a Janinka jede? Kde jste spali, v chatce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Nazdar brudře, se potkáváme na fóru:-) To je síla:-) No jo,ale mě to fórum nějak nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Ahoj, jak často pořádáte srazy??to děláte jen v ČB?? že bych se někdy vtírnul,abych se mohl pokochat. JEstli teda považujete Fabii za auto tož vitaj no! jo fabule taky by skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Vetřít se klidně můžeš. Fabie je pořádný auto -aspoň budem DVA. A srazy? Jak kdy. kesás! marcel,miha,oggy auch fabia! jen olo už bude jezdit asi jen feldou(veterán) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 kesás!marcel,miha,oggy auch fabia! jen olo už bude jezdit asi jen feldou(veterán) Na voze nezáleží.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak to jsem rád, že jsem se mohl vtírnout. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak to jsem rád, že jsem se mohl vtírnout. Děkuji Ty jsi přímo z Bechyně??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Ty jsi přímo z Bechyně??? Jo Michale je to Bechyňák, jak poleno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jo Michale je to Bechyňák, jak poleno. Ty už jsi ho viděl? Já Tě tady tajím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Ty už jsi ho viděl? Já Tě tady tajím.... Jo je to spolužák mýho synátora. Doufám že mě za to neukamenuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jo je to spolužák mýho synátora. Doufám že mě za to neukamenuje. Zdravím tuningářě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.