lisky Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Hm,hm, precijen posta vyjde levnejc :-D i tak dix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Jedeš se podívat do velkoměsta? Teda, to abych natáhl červený koberec Tak jsem slyšel Standíku, že jsi nedobrzdil?. Jseš aspoň celej, když ne ten tranzit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 nazdárek chlapíci,tedy tady se to trochu pohlo,je vidět že je po dovolených jak se máte?já mám ted nucenou dovču,firmapro kterou pracujeme má finanční problémy tak ted neděláme a nevímeco s námi bude. Jo abych nezapomněl:nedávno jsem vás informoval o koupi 2DIN autorádia do mého miláčka,tentokráte vám musím oznámit že po dvou reklamacích radio vracím,nejsem spokojen s jeho zasekáváním.tak se porozhlížím po jiném.můžete radit!díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Tak jsem slyšel Standíku, že jsi nedobrzdil?. Jseš aspoň celej, když ne ten tranzit? A já si z něj chtěl dělat legraci, že mu každý den kontroluju přítulkyni, tak to radši ne e... Se to ěnjak tenhle týden roztrhlo: Standis, vorlajz Se skoro bojím jet domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Kuk, tak jsem bez internetu, pokud bude akce, zavolejte mi na číslo 773 47 57 67, protože služební mobil brzo udělá pápá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 názdár Ondro,sis to nějak protáhnul v tý práci ne?sem myslel že si protáhneš dovču zařid si laskavě net domů a udělej sina nás víc času jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 (editace) Tak jsem slyšel Standíku, že jsi nedobrzdil?. Jseš aspoň celej, když ne ten tranzit? Zdemar:Jsem, akorát mi dneska připadá, že mě nějak všechno bolí Mischicka: To klidně můžeš, aspoň tě pochválím, že mi na ní dáváš pozor. Je toho nějak moc, ale neboj se jezdit, to je jen náhoda, že jsme se s vorlíkem sešli Editováno: 5. Září 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Co srazek tuhle nedeli v IGY kolem 14hod, slo by? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Na tem. se kvaltuje, jsem v práci, to je k vzteku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Tak asi nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Co srazek tuhle nedeli v IGY kolem 14hod, slo by? A co teď v týdnu, hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Tak já v neděli nemohu a v týdnu pro změnu taktéž nikoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 No ve čtvrtek by to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Klidne prijed do CB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Ve čtvrtek už asi budu pryč, možná dnes budu v ČB, ale ještě to nevím určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 PS: A ve středu jdu ven se Zdeničkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 octaviamane: zdarec kámo, slyšel jak mi hvízdaj starý bravurisky? :-D čeče máš to pěkný, nikdy bych neřekl že bude pěkně vypadat RS nárazník v bílé barvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 kluci zítra frčim do itálie s oktou, doufám že mi někde neklekne sfiňa :-/ držte palec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 PS: A ve středu jdu ven se Zdeničkou No to je teda Třeba tě někde potkám (ostuda nebude neboj ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Klidne prijed do CB. Tak zase prd velebnosti, ve čtvrtek makáme celej den a noc a doufám že vůbec půjdu v pátek ráno domů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Teda to si Tě teda v práci váží, když ti dovolí přesčas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 No jo, když to chtěj najet, tak jim nic jinýho nezbývá. a konec odstávky se blíží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 No to je teda Třeba tě někde potkám (ostuda nebude neboj ) No to jsem zvědav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 No jo, když to chtěj najet, tak jim nic jinýho nezbývá. a konec odstávky se blíží. To už konečně začneme svítit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Ty ne, dokud nezaplatíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.