Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No taky jsem slyšel nějaký šumy tady. Doufám, že tam nepojedeme. Byl jsem 5x v Pittsburghu a úplně mi to stačilo. Teda ta cesta nic moc , jinak good. :palec2:

A bydlel jsi u Jágrů :p?

Sem bys jel asi busem, což taky ujde, 14 hodin minimálně :p

A bydlel jsi u Jágrů :p?

Sem bys jel asi busem, což taky ujde, 14 hodin minimálně :p

U Jágrů jsem nebydlel, ale v tý době , když jem tam byl poprvý 1998 tam Jarda ještě hrál a byl jsem se na něj 2x podívat. :palec2:

U Jágrů jsem nebydlel, ale v tý době , když jem tam byl poprvý 1998 tam Jarda ještě hrál a byl jsem se na něj 2x podívat. :palec2:

Já byl v Dallasu na Hejdukovi :-)

Taky dobrý. My tam projezdili půl států, byli jsme tam vždycky asi na 2 měsíce. Naposledy 2004. :)

Taky dobrý. My tam projezdili půl států, byli jsme tam vždycky asi na 2 měsíce. Naposledy 2004. :)

A pak že je to tak špatná firma :p Teď se už ale začni učit albánsky a srbsky, Kosovo is waiting...

A pak že je to tak špatná firma :p Teď se už ale začni učit albánsky a srbsky, Kosovo is waiting...

Dej pokoj, mě už se nějak nechce nikam jezdit, radši pudu do garáže se kochat. :p

Kde bydlis v CK?

Na horní bráně, hnedle u mototechny, kde ty?

Na horní bráně, hnedle u mototechny, kde ty?

Na Vyšehradě. :)

Kdybych nevěděl, že seš z CK, tak bych si myslel, že si z Prahy. :p:p

Upraveno od zdemar

Jů, nedal by sis semnou někdy rande? Já RS II na živo ještě nikdy neviděl.. teda zevnitř... Jen bych se mrknul, aspoň dva prstíčky kol5

Jů, nedal by sis semnou někdy rande? Já RS II na živo ještě nikdy neviděl.. teda zevnitř... Jen bych se mrknul, aspoň dva prstíčky kol5

Jééé, doli bude mít rande :p:wub:

Doli teď asi nebude mít moc času, šprtá. :p

tady všichni šprtají a hov..o hov..o slavný soude,co takhle srazík,už jsme dlouho nikde nebyly :D

tady všichni šprtají a hov..o hov..o slavný soude,co takhle srazík,už jsme dlouho nikde nebyly :D

Na srazík bych počkal až budeme mít nové nárazníky cóóó? kol5

Jo, rande muzeme nekdy o vikendu klidne dat. ;)

Presne tak... :( Je to ted nejaka bida!

Jojo, klidne se muzem nekdy sejit v CB. Ted uz snad budu mit vic casu, takze by to slo. -_-

Jojo, klidne se muzem nekdy sejit v CB. Ted uz snad budu mit vic casu, takze by to slo. -_-

tak něco dohodni,tento týden mám odpolední,v sobotu nee,v neděli se uvidí,příští týden mám raní tak v odpoledních hodinách ... třeba v úterý?v igy?jak pojedeš kolem dej vědět!

tak něco dohodni,tento týden mám odpolední,v sobotu nee,v neděli se uvidí,příští týden mám raní tak v odpoledních hodinách ... třeba v úterý?v igy?jak pojedeš kolem dej vědět!

Tenhle a pristi tyden jeste asi ne. Ale pak uz nebude problem. :) Se pak jeste dohodnem.....

Tenhle a pristi tyden jeste asi ne. Ale pak uz nebude problem. :) Se pak jeste dohodnem.....

tento mi taky nejde krom neděle odpoledne,příští týden by mi šlo tobě nee,další zase odpolednákuju tak já nic tak zase až ten další:D mám telefon na Ola,mihu a ogyho tak bych jim dal vědět,jinak se tu tak nějak pohybujeme šichni akorát marcel tu dlouho nebyl!

Prej v neděli se uvidí... to znamenáí že semnou se nepočítá dyž víš že sem v Práglu... teeeeda teeeda... :kuk:

lol

Hele, ja bych to videl na pristi vikend. :)

Hele, ja bych to videl na pristi vikend. :)

No a mohl bych taky?

No a mohl bych taky?

S tebou uz pocitame!! -_-:D

Prej v neděli se uvidí... to znamenáí že semnou se nepočítá dyž víš že sem v Práglu... teeeeda teeeda... :kuk:

lol

si psal v sobotu do Práglu ne v neděli!nebo je chyba na mém computeru?

jinak jasné,počítáme s tebou!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.