mischicka Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 No taky jsem slyšel nějaký šumy tady. Doufám, že tam nepojedeme. Byl jsem 5x v Pittsburghu a úplně mi to stačilo. Teda ta cesta nic moc , jinak good. A bydlel jsi u Jágrů ? Sem bys jel asi busem, což taky ujde, 14 hodin minimálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 A bydlel jsi u Jágrů ?Sem bys jel asi busem, což taky ujde, 14 hodin minimálně U Jágrů jsem nebydlel, ale v tý době , když jem tam byl poprvý 1998 tam Jarda ještě hrál a byl jsem se na něj 2x podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 U Jágrů jsem nebydlel, ale v tý době , když jem tam byl poprvý 1998 tam Jarda ještě hrál a byl jsem se na něj 2x podívat. Já byl v Dallasu na Hejdukovi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Taky dobrý. My tam projezdili půl států, byli jsme tam vždycky asi na 2 měsíce. Naposledy 2004. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Taky dobrý. My tam projezdili půl států, byli jsme tam vždycky asi na 2 měsíce. Naposledy 2004. A pak že je to tak špatná firma Teď se už ale začni učit albánsky a srbsky, Kosovo is waiting... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 A pak že je to tak špatná firma Teď se už ale začni učit albánsky a srbsky, Kosovo is waiting... Dej pokoj, mě už se nějak nechce nikam jezdit, radši pudu do garáže se kochat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Kde bydlis v CK? Na horní bráně, hnedle u mototechny, kde ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Na horní bráně, hnedle u mototechny, kde ty? Na Vyšehradě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 (editace) Na Vyšehradě. Kdybych nevěděl, že seš z CK, tak bych si myslel, že si z Prahy. Editováno: 28. leden 2008, autor: zdemar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Na Vyšehradě. Jů, nedal by sis semnou někdy rande? Já RS II na živo ještě nikdy neviděl.. teda zevnitř... Jen bych se mrknul, aspoň dva prstíčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Jů, nedal by sis semnou někdy rande? Já RS II na živo ještě nikdy neviděl.. teda zevnitř... Jen bych se mrknul, aspoň dva prstíčky Jééé, doli bude mít rande Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Jů, nedal by sis semnou někdy rande? Já RS II na živo ještě nikdy neviděl.. teda zevnitř... Jen bych se mrknul, aspoň dva prstíčky Doli teď asi nebude mít moc času, šprtá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Doli teď asi nebude mít moc času, šprtá. tady všichni šprtají a hov..o hov..o slavný soude,co takhle srazík,už jsme dlouho nikde nebyly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 tady všichni šprtají a hov..o hov..o slavný soude,co takhle srazík,už jsme dlouho nikde nebyly Na srazík bych počkal až budeme mít nové nárazníky cóóó? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Jů, nedal by sis semnou někdy rande? Já RS II na živo ještě nikdy neviděl.. teda zevnitř... Jen bych se mrknul, aspoň dva prstíčky Jo, rande muzeme nekdy o vikendu klidne dat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Doli teď asi nebude mít moc času, šprtá. Presne tak... Je to ted nejaka bida! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 tady všichni šprtají a hov..o hov..o slavný soude,co takhle srazík,už jsme dlouho nikde nebyly Jojo, klidne se muzem nekdy sejit v CB. Ted uz snad budu mit vic casu, takze by to slo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Jojo, klidne se muzem nekdy sejit v CB. Ted uz snad budu mit vic casu, takze by to slo. tak něco dohodni,tento týden mám odpolední,v sobotu nee,v neděli se uvidí,příští týden mám raní tak v odpoledních hodinách ... třeba v úterý?v igy?jak pojedeš kolem dej vědět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 tak něco dohodni,tento týden mám odpolední,v sobotu nee,v neděli se uvidí,příští týden mám raní tak v odpoledních hodinách ... třeba v úterý?v igy?jak pojedeš kolem dej vědět! Tenhle a pristi tyden jeste asi ne. Ale pak uz nebude problem. Se pak jeste dohodnem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Tenhle a pristi tyden jeste asi ne. Ale pak uz nebude problem. Se pak jeste dohodnem..... tento mi taky nejde krom neděle odpoledne,příští týden by mi šlo tobě nee,další zase odpolednákuju tak já nic tak zase až ten další mám telefon na Ola,mihu a ogyho tak bych jim dal vědět,jinak se tu tak nějak pohybujeme šichni akorát marcel tu dlouho nebyl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 tak něco dohodni,tento týden mám odpolední,v sobotu nee,v neděli se uvidí,příští týden mám raní tak v odpoledních hodinách ... třeba v úterý?v igy?jak pojedeš kolem dej vědět! Prej v neděli se uvidí... to znamenáí že semnou se nepočítá dyž víš že sem v Práglu... teeeeda teeeda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Hele, ja bych to videl na pristi vikend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Hele, ja bych to videl na pristi vikend. No a mohl bych taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 No a mohl bych taky? S tebou uz pocitame!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Prej v neděli se uvidí... to znamenáí že semnou se nepočítá dyž víš že sem v Práglu... teeeeda teeeda... si psal v sobotu do Práglu ne v neděli!nebo je chyba na mém computeru? jinak jasné,počítáme s tebou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.