Březen 5, 200817 r Doli doli, ty seš drak, půl dne jen mažu Tvá témata Promin Mischo. Ale diky Kdy prijedes?
Březen 5, 200817 r Promin Mischo. Ale diky Kdy prijedes? 15.5. půjde-li vše dobře a budu doma do 29.5., takže stíhám škodahome v Praze...
Březen 5, 200817 r 15.5. půjde-li vše dobře a budu doma do 29.5., takže stíhám škodahome v Praze... A uz mas nejaky plany co budes delat? Je mi jasny ze budes hlavne doma s Janinkou...
Březen 5, 200817 r A uz mas nejaky plany co budes delat? Je mi jasny ze budes hlavne doma s Janinkou... Je to ještě daleko, takže žádné větší plány nedělám. Mamka by měla být po operaci kotníku, takže chci být doma a pomoct, chci ten škodahome, musím na pohovor do nové práce a samozřejmně tu Janinku, takže možná ta dovolená bude krátká
Březen 5, 200817 r Je to ještě daleko, takže žádné větší plány nedělám. Mamka by měla být po operaci kotníku, takže chci být doma a pomoct, chci ten škodahome, musím na pohovor do nové práce a samozřejmně tu Janinku, takže možná ta dovolená bude krátká Skoda, mohl si se podovat do nejkrasnejsiho kraje!
Březen 5, 200817 r Ahoj, jak často pořádáte srazy??to děláte jen v ČB?? že bych se někdy vtírnul,abych se mohl pokochat. JEstli teda považujete Fabii za auto Upraveno Březen 5, 200817 r od Standis
Březen 5, 200817 r Ahoj, jak často pořádáte srazy??to děláte jen v ČB?? že bych se někdy vtírnul,abych se mohl pokochat. JEstli teda považujete Fabii za auto Vetřít se klidně můžeš. Fabie je pořádný auto -aspoň budem DVA. A srazy? Jak kdy.
Březen 5, 200817 r Skoda, mohl si se podovat do nejkrasnejsiho kraje! Podovat nebo podívat? A myslíš jižní Čechy? Možná se tam objevím, neřekl jsem, že ne...ale hlavně počítám, že jedeš na škodahome, Ty, Lúca a banda dalších jihočechů!!!! Už od pátku až do neděle, uděláme si mejdlo:-)
Březen 5, 200817 r Podovat nebo podívat? A myslíš jižní Čechy? Možná se tam objevím, neřekl jsem, že ne...ale hlavně počítám, že jedeš na škodahome, Ty, Lúca a banda dalších jihočechů!!!! Už od pátku až do neděle, uděláme si mejdlo:-) Podivat. No, ja doufam ze Luca bude chtit vubec jet. Jeste jsem ji radeji nic nerikal. Kdo pojede z letky? Cau Ludo, jak se mas? Provetral si parpicku?
Březen 5, 200817 r Podivat. No, ja doufam ze Luca bude chtit vubec jet. Jeste jsem ji radeji nic nerikal. Kdo pojede z letky?Cau Ludo, jak se mas? Provetral si parpicku? Martin i Jirka říkali, že jo, tak uvidíme, jestli do toho nevleze práce. Dokonce i Kokyn psal, že ano, s bruderem počítám...
Březen 5, 200817 r Martin i Jirka říkali, že jo, tak uvidíme, jestli do toho nevleze práce. Dokonce i Kokyn psal, že ano, s bruderem počítám... No a Janinka jede? Kde jste spali, v chatce?
Březen 5, 200817 r Nazdar brudře, se potkáváme na fóru:-) To je síla:-) No jo,ale mě to fórum nějak nefunguje.
Březen 5, 200817 r Ahoj, jak často pořádáte srazy??to děláte jen v ČB?? že bych se někdy vtírnul,abych se mohl pokochat. JEstli teda považujete Fabii za auto tož vitaj no! jo fabule taky by skoda
Březen 5, 200817 r Vetřít se klidně můžeš. Fabie je pořádný auto -aspoň budem DVA. A srazy? Jak kdy. kesás! marcel,miha,oggy auch fabia! jen olo už bude jezdit asi jen feldou(veterán)
Březen 6, 200817 r kesás!marcel,miha,oggy auch fabia! jen olo už bude jezdit asi jen feldou(veterán) Na voze nezáleží....
Březen 6, 200817 r Ty už jsi ho viděl? Já Tě tady tajím.... Jo je to spolužák mýho synátora. Doufám že mě za to neukamenuje.
Březen 6, 200817 r Jo je to spolužák mýho synátora. Doufám že mě za to neukamenuje. Zdravím tuningářě
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.