Srpen 21, 200817 r Ty krásko, co jsi dělal??? Normálně jedu, najednou mi začal vibrovat volant, tak brzdim, zajíždim ke kraji a kolo jede dál......... Našel jsem jenom tři šrouby, tři byly vytržený skrz elektron a ve zbytku děr chyběl závit. Nikdo mi nedovede vysvětlit proč. No hlavně že se to nestalo v Německu na dálnici (180 km/h). A stélo to jenom 650€.
Srpen 21, 200817 r Normálně jedu, najednou mi začal vibrovat volant, tak brzdim, zajíždim ke kraji a kolo jede dál.........Našel jsem jenom tři šrouby, tři byly vytržený skrz elektron a ve zbytku děr chyběl závit. Nikdo mi nedovede vysvětlit proč. No hlavně že se to nestalo v Německu na dálnici (180 km/h). A stélo to jenom 650€. tak ve 180 by to asi bolelo. To musel někdo dotahnout elektron přes závit,aby se takhle odešel
Srpen 21, 200817 r To by vypadalo tak na dotahování někde v pneu servisu...už jsem viděl uteklá, ale povolená kola, ne takhle prorvaná...
Srpen 22, 200817 r Tý vole, Oggy, tak co ta grilovačka? Koukej dát termín nebo mi zavolat, protože nebudu mít asi brzo internet a docela bych s váma všema zase pokecal naživo
Srpen 25, 200817 r Hele, teď si říkám, nebyl tenhle víkend ten co měla být ta chata?? Zdar prdi, tak už jsem tady. Mišule, kdyby jsi četl pořádně, tak pár příspěvků nad tebou jsem psal že bohužel mi dotoho vlezla zahraniční dovča.
Srpen 25, 200817 r zdar flákači,po dovče odpočatej ale ještě rok bych byl klído doma,jsem tu prd se tu zase děje jen jedna akce z francie jináč nic
Srpen 25, 200817 r Tý vole, Oggy, tak co ta grilovačka? Koukej dát termín nebo mi zavolat, protože nebudu mít asi brzo internet a docela bych s váma všema zase pokecal naživo Hele, srpen sice nevyšel, ale když bude pěkný září tak nevidim problém. Jenom jestli se tak rychle domluvíme.
Srpen 28, 200817 r Když to tady tak vidim, tak nevim jestli jsem budu ještě vůbec koukat. Je to celkem ztráta času . Kdyby mě někdo nutně scháněl, tak mi brnkněte. Stěhuju se na Babetta forum, ladim moje nový přibližovadlo Čuss bus bambus Upraveno Srpen 28, 200817 r od oggy
Srpen 28, 200817 r Nějak to poslední dobou flákám, nestíhám no Ale jinak vás všechny moc rád uvidím. jen řekněte kdy.
Srpen 30, 200817 r Zdar prdi, tak už jsem tady. Mišule, kdyby jsi četl pořádně, tak pár příspěvků nad tebou jsem psal že bohužel mi dotoho vlezla zahraniční dovča. No jak jsem to jen mohl přehlédnout jsem si myslel, že při tom minimálním množství příspěvků tu stíhám vše
Srpen 30, 200817 r Jestli nejakej sraz, tak ted v nejblizsi dobe!! Já v nejbližší době právě nebudu - svatby, poutě, atd.
Srpen 31, 200817 r Snad se konečně nebudeš ženit? A pouť by jsme si mohli udělat taky, bude, nějaký cingrlátka taky uděláme a koláčky upeču (teda Alča) : a hudbu si pustíme z našich Okinek, tak se nevymlouvej.
Srpen 31, 200817 r Jestli nejakej sraz, tak ted v nejblizsi dobe!! taky bych zajel někam na sraz, hoďtě někdo datum a místo
Září 1, 200817 r Nějak to poslední dobou flákám, nestíhám no Ale jinak vás všechny moc rád uvidím. jen řekněte kdy. No né, ztracený syn
Září 1, 200817 r Kouří?? já slyšel jak se z tebe kouřilo, to byly svijany a ještě 11° a nic jsi nedělal
Září 1, 200817 r Jo Svijany jsem měl jenom 3, po O, pak jsem přešel na vínko. To se zeptej Óni kolik jich měl.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.