Jesee Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Ty krásko, co jsi dělal??? Normálně jedu, najednou mi začal vibrovat volant, tak brzdim, zajíždim ke kraji a kolo jede dál......... Našel jsem jenom tři šrouby, tři byly vytržený skrz elektron a ve zbytku děr chyběl závit. Nikdo mi nedovede vysvětlit proč. No hlavně že se to nestalo v Německu na dálnici (180 km/h). A stélo to jenom 650€. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jesee Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 PS: Nevíte někdo o levým předním blatníku ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Normálně jedu, najednou mi začal vibrovat volant, tak brzdim, zajíždim ke kraji a kolo jede dál.........Našel jsem jenom tři šrouby, tři byly vytržený skrz elektron a ve zbytku děr chyběl závit. Nikdo mi nedovede vysvětlit proč. No hlavně že se to nestalo v Německu na dálnici (180 km/h). A stélo to jenom 650€. tak ve 180 by to asi bolelo. To musel někdo dotahnout elektron přes závit,aby se takhle odešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 To by vypadalo tak na dotahování někde v pneu servisu...už jsem viděl uteklá, ale povolená kola, ne takhle prorvaná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Tý vole, Oggy, tak co ta grilovačka? Koukej dát termín nebo mi zavolat, protože nebudu mít asi brzo internet a docela bych s váma všema zase pokecal naživo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Ty weo, Olo, Tebe jsem neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 To víš, moc práce, nějaký rodinný trable a tak,,,prostě život Co novýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Hele, teď si říkám, nebyl tenhle víkend ten co měla být ta chata?? Zdar prdi, tak už jsem tady. Mišule, kdyby jsi četl pořádně, tak pár příspěvků nad tebou jsem psal že bohužel mi dotoho vlezla zahraniční dovča. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 zdar flákači,po dovče odpočatej ale ještě rok bych byl klído doma,jsem tu prd se tu zase děje jen jedna akce z francie jináč nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Tý vole, Oggy, tak co ta grilovačka? Koukej dát termín nebo mi zavolat, protože nebudu mít asi brzo internet a docela bych s váma všema zase pokecal naživo Hele, srpen sice nevyšel, ale když bude pěkný září tak nevidim problém. Jenom jestli se tak rychle domluvíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 no problemo už se na vás těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 (editace) Když to tady tak vidim, tak nevim jestli jsem budu ještě vůbec koukat. Je to celkem ztráta času . Kdyby mě někdo nutně scháněl, tak mi brnkněte. Stěhuju se na Babetta forum, ladim moje nový přibližovadlo Čuss bus bambus Editováno: 28. Srpen 2008, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Nějak to poslední dobou flákám, nestíhám no Ale jinak vás všechny moc rád uvidím. jen řekněte kdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 kura oggy má recht,je to tu mrtví vy bando hééééle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Jestli nejakej sraz, tak ted v nejblizsi dobe!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Zdar prdi, tak už jsem tady. Mišule, kdyby jsi četl pořádně, tak pár příspěvků nad tebou jsem psal že bohužel mi dotoho vlezla zahraniční dovča. No jak jsem to jen mohl přehlédnout jsem si myslel, že při tom minimálním množství příspěvků tu stíhám vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 kura oggy má recht,je to tu mrtví vy bando hééééle Super to světýlko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Jestli nejakej sraz, tak ted v nejblizsi dobe!! Já v nejbližší době právě nebudu - svatby, poutě, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Snad se konečně nebudeš ženit? A pouť by jsme si mohli udělat taky, bude, nějaký cingrlátka taky uděláme a koláčky upeču (teda Alča) : a hudbu si pustíme z našich Okinek, tak se nevymlouvej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Já už mám jednu svatbu za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Jestli nejakej sraz, tak ted v nejblizsi dobe!! taky bych zajel někam na sraz, hoďtě někdo datum a místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Nějak to poslední dobou flákám, nestíhám no Ale jinak vás všechny moc rád uvidím. jen řekněte kdy. No né, ztracený syn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 No né, ztracený syn Jo, prdlajs, makám až se ze mě kouří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Kouří?? já slyšel jak se z tebe kouřilo, to byly svijany a ještě 11° a nic jsi nedělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Jo Svijany jsem měl jenom 3, po O, pak jsem přešel na vínko. To se zeptej Óni kolik jich měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.