Standis Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Já vím, jelikož je hodný kluk, tak jich měl jen pár. A že jsi přešel na vínko, to byl v noci pěknej řev, když mi na chvilku volal, ještě si počkám na fotky,abych se pěkně pokochal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Hele hošíci, když už jsem v Bech, neskočíme třeba zítra na pivo limo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Chlapečku já bych pro, ale jsem v Praglu, takže budeš muset jít s druhým hošíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 kura oggy má recht,je to tu mrtví vy bando hééééle Sefe hezky to mas, na co si to tedy nakonec napojil? Ja se taky musim pochlubit, dneska sem dovezl nové kolesa, takze bude upgrade z 9J16ET15 205/55/16 na 8J17ET35 225/40/17 ... Kdyz by ste ted potklaly mou oktu s podrazenyma nohama, tak se nic nedeje, jen je proste ted na plechackach 6J15ET43 195/65/15 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Chlapečku já bych pro, ale jsem v Praglu, takže budeš muset jít s druhým hošíkem Ten zase nic nepíše, tak jdu do kina a máte druhou šanci příští týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Žádný kino nebude, jdem na pivo. I když budeš muset jít potom asi pěšky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Ten zase nic nepíše, tak jdu do kina a máte druhou šanci příští týden To pujdes do kina na film nebo na pivo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 To by šlo taky, na pivo do kina. Aspoň bych to měl blíž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 jen tam by jsi si na pivu moc nepochutnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Zdendo už jsi si konečně založil téma o Satince?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 (editace) To už by mě mamina asi zabila. Editováno: 2. Září 2008, autor: zdemar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Neboj, Oňa by to třeba ukecal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Ale třeba se do toho pustím. Jak jsem Satinku "doupravoval". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 To už jsi měl právě mít založený dávno, nejlíp hned jak jsi jí dotáhl domu a dávat tam průběžne fotky a postřehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Jdu do kina na film, s kolegyní z práce a aby nebyli řeči, dojede i doli s Lúcou A s váma pokud chcete na pivo, tak možná čtvrtek, co? Ale nevím nevím, vážně musí být aspoň pěkně když mám jít takovej kus pěšky :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Doufám, že to nebude kolegyně Hanička, ale zase by potom mohli být zajímavý fotečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Ta je z Chrudimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 To neva, tu tady taky ještě nemáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 No ve čtvrtek jsem v Praze a nevím kdy se vrátím. Uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 klucí nevyzvedl by mi někdo v praze jednu věcičku od jednoho místního člena? Je to zesilovač na anténu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 No ve čtvrtek jsem v Praze a nevím kdy se vrátím. Uvidíme. V klidu, však nehoří, budu tu, myslím, i příští týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 klucí nevyzvedl by mi někdo v praze jednu věcičku od jednoho místního člena? Je to zesilovač na anténu. Já tam nebudu mít moc času jedu jen na otočku a musím se hned vracet, ale Standis by ti to mohl vzít, jestli teda pojede na So a Ne domů. Ale nevím jak ti to doveze do ČK. Musel by sis pro to zajet asi do Bechyně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 V klidu, však nehoří, budu tu, myslím, i příští týden. Tak to se musíme určo sejít. Nějak to dáme dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 (editace) klucí nevyzvedl by mi někdo v praze jednu věcičku od jednoho místního člena? Je to zesilovač na anténu. Já bych ti to klidně vyzvedl, ale jak píše Zdemar musel by jsi si pro to přijet, ale budu v Bechyni až v sobotu večer a to by ti už vyšlo levněji, nechat si to poslat Editováno: 3. Září 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 No ve čtvrtek jsem v Praze a nevím kdy se vrátím. Uvidíme. Jedeš se podívat do velkoměsta? Teda, to abych natáhl červený koberec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.