Září 5, 200817 r Jedeš se podívat do velkoměsta? Teda, to abych natáhl červený koberec Tak jsem slyšel Standíku, že jsi nedobrzdil?. Jseš aspoň celej, když ne ten tranzit?
Září 5, 200817 r nazdárek chlapíci,tedy tady se to trochu pohlo,je vidět že je po dovolených jak se máte?já mám ted nucenou dovču,firmapro kterou pracujeme má finanční problémy tak ted neděláme a nevímeco s námi bude. Jo abych nezapomněl:nedávno jsem vás informoval o koupi 2DIN autorádia do mého miláčka,tentokráte vám musím oznámit že po dvou reklamacích radio vracím,nejsem spokojen s jeho zasekáváním.tak se porozhlížím po jiném.můžete radit!díky
Září 5, 200817 r Tak jsem slyšel Standíku, že jsi nedobrzdil?. Jseš aspoň celej, když ne ten tranzit? A já si z něj chtěl dělat legraci, že mu každý den kontroluju přítulkyni, tak to radši ne e... Se to ěnjak tenhle týden roztrhlo: Standis, vorlajz Se skoro bojím jet domů
Září 5, 200817 r Kuk, tak jsem bez internetu, pokud bude akce, zavolejte mi na číslo 773 47 57 67, protože služební mobil brzo udělá pápá
Září 5, 200817 r názdár Ondro,sis to nějak protáhnul v tý práci ne?sem myslel že si protáhneš dovču zařid si laskavě net domů a udělej sina nás víc času jo?
Září 5, 200817 r Tak jsem slyšel Standíku, že jsi nedobrzdil?. Jseš aspoň celej, když ne ten tranzit? Zdemar:Jsem, akorát mi dneska připadá, že mě nějak všechno bolí Mischicka: To klidně můžeš, aspoň tě pochválím, že mi na ní dáváš pozor. Je toho nějak moc, ale neboj se jezdit, to je jen náhoda, že jsme se s vorlíkem sešli Upraveno Září 5, 200817 r od Standis
Září 9, 200817 r octaviamane: zdarec kámo, slyšel jak mi hvízdaj starý bravurisky? :-D čeče máš to pěkný, nikdy bych neřekl že bude pěkně vypadat RS nárazník v bílé barvě
Září 9, 200817 r kluci zítra frčim do itálie s oktou, doufám že mi někde neklekne sfiňa :-/ držte palec
Září 10, 200816 r PS: A ve středu jdu ven se Zdeničkou No to je teda Třeba tě někde potkám (ostuda nebude neboj )
Září 10, 200816 r Klidne prijed do CB. Tak zase prd velebnosti, ve čtvrtek makáme celej den a noc a doufám že vůbec půjdu v pátek ráno domů.
Září 10, 200816 r No jo, když to chtěj najet, tak jim nic jinýho nezbývá. a konec odstávky se blíží. To už konečně začneme svítit??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.