mischicka Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 To jste klidně měli, nakonec jsem stejně z práce odjížděl až v 19:00, protože přišli kupci na modrou fábii, tak jsem tam s nima skejsnul a pak ještě za karosářem,byl jsem úplně urvanej.. Škoda,to jsem měl vědět a stavili jsme se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Tak jsem na fórum hodil fotky z Rallye Krumlov, založil jsem na to speciální téma, ať se kouknou i ti co z nějakého důvodu k Jihočechům nechodí Sem dám jen fotku pěkně neukázněných diváků :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 V pátek jsme se s bráchou, octaviaman a Miha 77 shodli na tom, že pokud chceme tu chatu, pokud teda majitel nezměnil názor, je třeba hodit konkrétní termín, max. dva a začít plánovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 V pátek jsme se s bráchou, octaviaman a Miha 77 shodli na tom, že pokud chceme tu chatu, pokud teda majitel nezměnil názor, je třeba hodit konkrétní termín, max. dva a začít plánovat ÓKÁ. Nechávám na tobě aby jsi domluvil termín. Pozjišťuj kdo jak může a já se podle toho zařídím. U mě s termínem problém neni, můžu prakticky kdykoli. Jenom doufám že mi po Vaší návštěvě nelehne chalupa popelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 ÓKÁ. Nechávám na tobě aby jsi domluvil termín. Pozjišťuj kdo jak může a já se podle toho zařídím. U mě s termínem problém neni, můžu prakticky kdykoli. Jenom doufám že mi po Vaší návštěvě nelehne chalupa popelem Na mě ne é, já nic, já muzikant Hele, nahoď dva tři termíny, uděláme anketku a bude, hm? PS: Jsme s bráchou vždycky měli blízko k hasičům, snad i někdo další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 napřed se domluvíme na měsíci. Květen už asi ne, ale kdyby jste měli všichni čas i teď v květnu tak neni problém. Možná bych to ale viděl na červen. V noci už bude teplo a až se budete válet spitý po dvoře, tak aby jste neměli omrzliny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Vysočina souhlasí, viděl bych to na červen, květen nestíháme, začátek července jsou ty svátky a to má nejspíš každý svoje, takže červen. A už to začíná, určitě nemůžu víkendy 16.-17. a 23.-24., jedeme na kola na Pálavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Ale už vím co budeme dělat, na zahrádce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Zdravicko, to je slovo do pranice Jsem pro cerven, prakticky kdykoli, protoze se dalsi veci budou odvijet od toho ze uz neco mam Jinak mam taky blizko k hasicum : 1.) bydlim velmi blizko krajske zakladny hasicu 2.) zachranka patri do IZS Takze s popelem neni problem ... a pohrebaci taky neco s popelem delaji a taky s nima zechranka spolupracuje Dneska jedu, zoufalej, uz do skoda servisu s autem, protoze nikdo nic nevi a ve skodovce by aspon vedet meli ... a porad se mi netociiiiii PS:chata je bez nebo s ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Kristovojatra ... ja zapomel na to DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 PS:chata je bez nebo s ? Dobrej dotaz...já osobně bych je bral, ale je to jen můj názor, zcela vyjímečně nemluvím ani za brudra, ale jen za sebe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 zachranka patri do IZS Dneska jedu, zoufalej, uz do skoda servisu s autem, protoze nikdo nic nevi a ve skodovce by aspon vedet meli ... a porad se mi netociiiiii Hele, teď mě napadlo, vy máte ty nové sanitky v EU designu? V pátek jsem jednu viděl na rallye, tak mě to napadlo.. A co vlastně řešíš s autem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Jestli si chcete vzít sebou Vaše tak samozřejmně můžete, je to jen na vás. Já manželku určitě neberu, to by nědělalo dobrotu. Večer sem nahodim nějaký ty termíny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Jestli si chcete vzít sebou Vaše tak samozřejmně můžete, je to jen na vás. Já manželku určitě neberu, to by nědělalo dobrotu. Večer sem nahodim nějaký ty termíny. Rozumím Já to doma taky ještě neřekl, takže z toho jde vycouvat oběma směry aneb přizpůsobím se většině! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Já jsem na tom časově taky dost špatně, když už mám volno, tak se najde zase práce třeba na chalupě. Navíc teď budu asi od pátku bez auta a nevim na jak dlouho, takže moje účast kdekoli je ohrožená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 zachranka patri do IZS Dneska jedu, zoufalej, uz do skoda servisu s autem, protoze nikdo nic nevi a ve skodovce by aspon vedet meli ... a porad se mi netociiiiii Hele, teď mě napadlo, vy máte ty nové sanitky v EU designu? V pátek jsem jednu viděl na rallye, tak mě to napadlo.. A co vlastně řešíš s autem? Jojo jednu mame v CB, jednu v Tabore, jednu Prachatice, jedna Pisek ... teda aspon si myslim. Jsou to neskutecny krabice ... FAMILI FROST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Jojo jednu mame v CB, jednu v Tabore, jednu Prachatice, jedna Pisek ... teda aspon si myslim. Jsou to neskutecny krabice ... FAMILI FROST Viděl jsem jí a četl o nich Jak se s tím jezdí? V Praze už používají podobné delší dobu, ale tam asi nejezdí tak rychle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Jinak s autem mam asi toto : diagnostika akcnich clenu klimatizace probehla, ale ventilatory na chladici se neroztoci ... ani jeden. Chyba jen klapky cerstveho vzduchu a jeste SPORADICKA = nevsimam si ji smile.gif (G65 uz zavadu neukaze) Jinak mi to na VAGu signalizuje sepnuti ventilatoru, ale ty se neroztoci --- problem mozna rele, nebo samotny ventilatory ... Dneska jedu do tejna k Novotnymu a bojim se kolik si za to rekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Já jsem na tom časově taky dost špatně, když už mám volno, tak se najde zase práce třeba na chalupě. Navíc teď budu asi od pátku bez auta a nevim na jak dlouho, takže moje účast kdekoli je ohrožená... Tě naložíme...normálně si koupíš lístek jako na MHD, dojdeš na zastávku, nasedneš a jedeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Jinak s autem mam asi toto :diagnostika akcnich clenu klimatizace probehla, ale ventilatory na chladici se neroztoci ... ani jeden. Chyba jen klapky cerstveho vzduchu a jeste SPORADICKA = nevsimam si ji smile.gif (G65 uz zavadu neukaze) Jinak mi to na VAGu signalizuje sepnuti ventilatoru, ale ty se neroztoci --- problem mozna rele, nebo samotny ventilatory ... Dneska jedu do tejna k Novotnymu a bojim se kolik si za to rekne Jo vlastně, to říkal Míra, už jsem si vzpomněl...Novotný moc kvalitní servis Když už budeš v Týně, stav se u řeky v některé z restaurací, ve čtvrtek jsme tam seděli a kdybych nemusel v pátek do práce, nevím jak by to skončilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Já jsem na tom časově taky dost špatně, když už mám volno, tak se najde zase práce třeba na chalupě. Navíc teď budu asi od pátku bez auta a nevim na jak dlouho, takže moje účast kdekoli je ohrožená... PS: Hlavně nejezdi na žádné motorce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Jinak s autem mam asi toto :diagnostika akcnich clenu klimatizace probehla, ale ventilatory na chladici se neroztoci ... ani jeden. Chyba jen klapky cerstveho vzduchu a jeste SPORADICKA = nevsimam si ji smile.gif (G65 uz zavadu neukaze) Jinak mi to na VAGu signalizuje sepnuti ventilatoru, ale ty se neroztoci --- problem mozna rele, nebo samotny ventilatory ... Dneska jedu do tejna k Novotnymu a bojim se kolik si za to rekne Jo vlastně, to říkal Míra, už jsem si vzpomněl...Novotný moc kvalitní servis Když už budeš v Týně, stav se u řeky v některé z restaurací, ve čtvrtek jsme tam seděli a kdybych nemusel v pátek do práce, nevím jak by to skončilo Ja jsem v Tejne jako doma ... pritekyne tam puvodne bydlela a jeji strejcek tam ma Jatky = maso = mnam!!! Bych mohl privezt nejaky vypeceny klobacky na chaticku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Tak dneska mi u Novotnyho rekli ... a co od nas vlastne chcete? Vzdyt vsechno vite ... je treba to rozebrat, tak na den prace, a hledat kabel a merit jestli neni KO ... fakt me pobavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Takze problem stale trva, ale jsem uz predbezne domluvenej s kamaradem ze skoly, ze se to pokusime v patek po praci vozkouset ... a doufam ze nepujdu domu z N. Hradu pesky Kolo mam taky rozebrane a nove dily ne a ne prijit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Tak dneska mi u Novotnyho rekli ... a co od nas vlastne chcete? Vzdyt vsechno vite ... je treba to rozebrat, tak na den prace, a hledat kabel a merit jestli neni KO ... fakt me pobavil No to je pěkný...a kolik si za to vzali prosím Tě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.