mischicka Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Ja jsem v Tejne jako doma ... pritekyne tam puvodne bydlela a jeji strejcek tam ma Jatky = maso = mnam!!! Bych mohl privezt nejaky vypeceny klobacky na chaticku Taky jsem měl jednu bejvalku z Týna, Helenka se jmenuje...teď má takové pěkné miminko, kdo ví čí je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Tak dneska mi u Novotnyho rekli ... a co od nas vlastne chcete? Vzdyt vsechno vite ... je treba to rozebrat, tak na den prace, a hledat kabel a merit jestli neni KO ... fakt me pobavil No to je pěkný...a kolik si za to vzali prosím Tě? Nic, to bylo ze znamosti ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Taky jsem měl jednu bejvalku z Týna, Helenka se jmenuje...teď má takové pěkné miminko, kdo ví čí je jejda malá mischicka že jo chlapi?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Sem dám jen fotku pěkně neukázněných diváků :smich: tééééééééééééééda!!!!!bych je hnal,bejci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Ale už vím co budeme dělat, na zahrádce tak tomu se říká :nos to sem po deseti a piš to hráběma! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 dodám fotky z druhého srazu fa-oc jč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 (editace) další: Editováno: 7. Květen 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 jinak chlapi děkuju že jste dorazili, s Mírou jste se setkali to je taky O.K.! a jak se vám líbili lancie??????????????? mě mooooooooooc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Vysočina souhlasí, viděl bych to na červen, květen nestíháme, začátek července jsou ty svátky a to má nejspíš každý svoje, takže červen.A už to začíná, určitě nemůžu víkendy 16.-17. a 23.-24., jedeme na kola na Pálavu... Tak nám to pěkně začíná. 2.-3. a 30.6.-1.7. to zase nemůžu já. Takže z toho mi logicky vychází jeden jedinej víkend v červnu a to je 9.-10. Pište kdo může a kdo ne, musíme to nějak domluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Ja jsem v Tejne jako doma ... pritekyne tam puvodne bydlela a jeji strejcek tam ma Jatky = maso = mnam!!! Bych mohl privezt nejaky vypeceny klobacky na chaticku No když se domluvíme na nějakým tom termínu, tak se určitě nějaký ty dobroty budou hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 9.- 10. cervna muzu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 9.- 10. cervna muzu ... no vida, první vlaštovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 (editace) zdarec tak toho 10 mohem aj ja jinak se to začíná opět pěkně nabíjet!kolem 12.6. očekávám Kabáty na výstavišti + Tlustou Bertu,leda by sme to spojili co vy na to?kulturní vyžití a pak se kulturně unavit u pivka!?jinak koncem června tj.29.6. nemohu to mě čeká Doga v Třinci,takže to soustředte všichni nejlépe na již daný termín O.K? jo a ještě k tomu rally-spíš k těm lanciím: Editováno: 8. Květen 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 HA! Kabaty beru taky ... :rock: :rock: :rock: :rock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 HA! Kabaty beru taky ... :rock: :rock: :rock: :rock: Ja na ně jdu taky. Už delší dobo marně hledám kde je předprodej lístků ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 jejda malá mischicka že jo chlapi?! Nono Pořídila s k ní pak narychlo i manžela takže žádné fópá nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 zdarectak toho 10 mohem aj ja jinak se to začíná opět pěkně nabíjet!kolem 12.6. očekávám Kabáty na výstavišti + Tlustou Bertu,leda by sme to spojili co vy na to?kulturní vyžití a pak se kulturně unavit u pivka!?jinak koncem června tj.29.6. nemohu to mě čeká Doga v Třinci,takže to soustředte všichni nejlépe na již daný termín O.K? jo a ještě k tomu rally-spíš k těm lanciím: Hustýýý, jsem si taky chtěl sednout a nejlépe se ještě svézt... Jinak 9.-10.6. zatím o ničem nevím, takže taky můžu, ale ještě to zkonzultuju s diářem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 no,to by šlo:9.-10.11.6. je mejdlo u oggyho,pak dopolední střízlivění dne 12.6. a ještě tentýž večer 12.6. razíme na Kabáty jinak to víš že jsem se chtěl taky svézt ale bohužel chlapci(dědové)jaksi pospíchali domů! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 jo,abych nezapomněl! VY LENOŠI LENOŠNÍ KOUKEJTE SE TAKY OZVAT ZASE JSME TU JEN 4! TAKŽE:LUDA,OLO,MIHA NÁSTUP A ŽÁDNÉ VÝMLUVY NEBO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 jo,abych nezapomněl! VY LENOŠI LENOŠNÍ KOUKEJTE SE TAKY OZVAT ZASE JSME TU JEN 4! TAKŽE:LUDA,OLO,MIHA NÁSTUP A ŽÁDNÉ VÝMLUVY NEBO Luďa byl 3 dny s novou přítulkou v Chebu, ještě ani není doma, prt. zapomněl odbočit a místo na Prahu jel na Louny :smich: Ne, vážně, není doma, ale ráno mu o tom řeknu, myslím, že nebude proti. A co ty přítulky, berem nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Na mě je tohle plánování moc brzo, budu vědět tak pár dní předem, jestli bude volno a navíc jsem od zítra nemobilní,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Na mě je tohle plánování moc brzo, budu vědět tak pár dní předem, jestli bude volno a navíc jsem od zítra nemobilní,,, Jak budeš jezdit, na kole nebo snad sockou? Lituju Tě, nedokážu si představit být bez auta nějakej delší čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 (editace) jo Luda ten se nezdá já teda bez maminy páč nebude hlídání a počítám že se tam bude pít, tak zřejmě i spát dnes jsem byl opět v merkury centru(na autobusáku) a konečně jsemsi lépe prohlédl tu octavii scout,no nevypadá to špatně a ani ta výbava,všiml jsem si ale že má drobet potrhaný vzorek na pneu tak asi tuším kdo jí testoval u porsche jinak jak jsi Olo daleko s tou opravou tý fábky?ho nějaký fotos!když jsi byl na dovče tak jsem byl u mehanika na kontrole s tím rozvodákem a prý je O.K. tak mám přijet po dalších 15 tis.km,ted je třeba už konečně vyřešit to turbo,výměnou podtlakových hadiček se to zlepšilo ale ne moc,no a po výměně těch silnějších mi to začalo opět čoudit tak je asi někde falešnej luft,vždy tak kolem těch 2,3 až 2,5 tis.otáček,mechanik říkal že je to v normě,mám prý být rád že nemám jeho PD. Editováno: 10. Květen 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Hej, tak jedete teda někdo na škodahome? Já právě vyrážím, tak kdyžtak navi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Hej, tak jedete teda někdo na škodahome? Já právě vyrážím, tak kdyžtak navi... Já určitě nejedu, Praha z ruky a práce na chalupě jak na kostele. Musim to ještě drobátko poladit na tu grilovačku. Se s tim teď budu dřít a vy mi to tam potom stejně rozmlátíte Tak nevim jestli se na ty úpravy radši nevyprdnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.