octaviaman Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 (editace) Ve čtvrtek jsem byl v Budějkách, ale nikoho z Vás sem tam neviděl, jen spoustu super vyletněných děvčátek :p zdar, a v kolik?já byl do 18:30 v rachotě,ale kdybys měl dlouhou chvíli stačí brnknout a když to půjde zajdem někam na kafe,nejlépe někam na zahrádku a čučet u toho na ty vyletněný buchty,se divím že jsem se ještě nikde nevyboural Editováno: 27. Květen 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ve čtvrtek jsem byl v Budějkách, ale nikoho z Vás sem tam neviděl, jen spoustu super vyletněných děvčátek :p zdar, a v kolik?já byl do 18:30 v rachotě,ale kdybys měl dlouhou chvíli stačí brnknout a když to půjde zajdem někam na kafe,nejlépe někam na zahrádku a čučet u toho na ty vyletněný buchty,se divím že jsem se ještě nikde nevyboural Taky se divím Jo, byl jsem tam takhle na večer, a znova budu 7.5., kolem 19.30 počítám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 No kluci, tady to vážně vymírá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 neni čás. Makam jak mourovatej sem teď tejden na chalupě a jezdim každej den do práce na kole. 20 kiláčků tam a 20 zpátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 moc prace GO mojeho kolecka uz je skoro hotova, jen poladit hlavove slozeni brzdy a preharovacku a poradne zatizit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 neni čás. Makam jak mourovatej sem teď tejden na chalupě a jezdim každej den do práce na kole. 20 kiláčků tam a 20 zpátky. moc prace GO mojeho kolecka uz je skoro hotova, jen poladit hlavove slozeni brzdy a preharovacku a poradne zatizit ... Jedině cyklistika Vás omlouvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 neni čás. Makam jak mourovatej sem teď tejden na chalupě a jezdim každej den do práce na kole. 20 kiláčků tam a 20 zpátky. moc prace GO mojeho kolecka uz je skoro hotova, jen poladit hlavove slozeni brzdy a preharovacku a poradne zatizit ... Jedině cyklistika Vás omlouvá taky bych jezdil ale je zima tak příště čus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 taky bych jezdil ale je zima tak příště čus! Zima? Ty snad bydlíš na opačné polokouli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 taky bych jezdil ale je zima tak příště čus! Zima? Ty snad bydlíš na opačné polokouli ? no dnes už bylo lépe ale včera a předevčírem mi teplo nebylo.brekek,to radši vytáhnu mazlíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 no dnes už bylo lépe ale včera a předevčírem mi teplo nebylo.brekek,to radši vytáhnu mazlíka Jsem celý týden jezdil na kole do práce a včera a předvčerejšky mi taky úplně híc nebyl jak bylo kolem 10°C, pršelo a foukalo...ale co chceš v drese s kr. rukávem a nohavicí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Tak děcka. Grilovačka se blíží, tejden uteče jako voda. Chtělo by to možná začít už polehoučku plánovat, jako : kdy, jak, s kým, kde, proč atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Tak děcka. Grilovačka se blíží, tejden uteče jako voda. Chtělo by to možná začít už polehoučku plánovat, jako : kdy, jak, s kým, kde, proč atd. jasně!kdy?9.6.!jak?autem až na místo činu!s kým?no přece s vámi,jinak sám se svou octou!kde?to nám prozrad kde je místo činu!proč?si nás pozval na picí a demoliční derby!atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 proč?si nás pozval na picí a demoliční derby!atd. a sakra, začínám mít trochu strach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Jináč by to chtělo domluvit jestli se srazíme až tam, nebo někde v Budějkách a pojedeme společně. Kde ta vesnička středisková leží snad všichni místní ví, jestli néé tak tady jsou nějaký malůvky. Mapka vesnice neni zrovna aktuální, ale docela to jde. Parkování je přímo před chalupou a vejdou se tam i klidně 4 tatrovky. Takže jestli mischicka chce, tak může přijed služebákem Pitivo a jídlo si teda asi každej bere sám, nebo v případě potřeby točeného vitamínu B je hospoda cca. 20metrů vedle. Bohužel od loňska už není Budvárek, ale Gambrihnus a rádoby plzeňská 12ctka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 (editace) do pytlíka, chybička se vloudia. Na mapce si opravte termín na 9. - 10. 6. 2007 už sem dneska trošku přetaženej Editováno: 1. Červen 2007, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Jináč by to chtělo domluvit jestli se srazíme až tam, nebo někde v Budějkách a pojedeme společně. Kde ta vesnička středisková leží snad všichni místní ví, jestli néé tak tady jsou nějaký malůvky. Mapka vesnice neni zrovna aktuální, ale docela to jde. Parkování je přímo před chalupou a vejdou se tam i klidně 4 tatrovky. Takže jestli mischicka chce, tak může přijed služebákem Pitivo a jídlo si teda asi každej bere sám, nebo v případě potřeby točeného vitamínu B je hospoda cca. 20metrů vedle. Bohužel od loňska už není Budvárek, ale Gambrihnus a rádoby plzeňská 12ctka Hej, já myslel, že to je od Budějek na rakouskou stranu, ne na českou, tím líp:) Ségra zdárně odmaturovala, takže v pátek 8.6. máme menší rodinnou oslavu, ale udělám(e) všechno proto abychom dorazili. Ještě by to chtělo nějaký čas, my dorazit, pokud tedy, spíš odpoledne, a bez bab, jedna pojede do divadla a druhou necháme doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 No čas by to nějakej chtělo. Co třeba něco kolem 16.00 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 No čas by to nějakej chtělo. Co třeba něco kolem 16.00 ??? To by šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 No čas by to nějakej chtělo. Co třeba něco kolem 16.00 ??? to to to to by šlo!A kde je zbytek účastníků??????????????Někde se nám zatoulali!já tedy potvrzuji svou povinnou účast již dnes,ten datum mne zmátl ale vše je tedy vysvětleno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 psal sem kapucínovi a ten účast taky potvrdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 psal sem kapucínovi a ten účast taky potvrdil A co Olo a Miha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 psal sem kapucínovi a ten účast taky potvrdil A co Olo a Miha? Mirda psal už minulej tejden a vypadá to že pojede taky. Olo nevim, asi někde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 psal sem kapucínovi a ten účast taky potvrdil A co Olo a Miha? Mirda psal už minulej tejden a vypadá to že pojede taky. Olo nevim, asi někde To vypadá na solidní akcičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 psal sem kapucínovi a ten účast taky potvrdil A co Olo a Miha? Mirda psal už minulej tejden a vypadá to že pojede taky. Olo nevim, asi někde To vypadá na solidní akcičku snad jo,jsem zvědav!hlavně aby příští týden z toho nesešlo! jo a objednejte někdo solidní počasí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 snad jo,jsem zvědav!hlavně aby příští týden z toho nesešlo!jo a objednejte někdo solidní počasí! Jj, proto se radši moc netěším, to přináší smůlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.