Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dobra otazka, bude tam gril, nebo aspon plaminek? Nebo si budem delat volska voka na motoru? :palec2:

Dobra otazka, bude tam gril, nebo aspon plaminek? Nebo si budem delat volska voka na motoru? :palec2:

Tak to abych šel vyčistit motor lol , to bude teda vo :prc:

Já beru Káťu, tak né že jí tam nějak sprasíte... :prc: jinak ten odjezd se přizpůsobím většině (ale radši bych jel sám, abych vám nedělal s feldou ostudu :help: )

samozřejmně je tam gril. ste neviděli foto nebo co :) co si kdo přiveze, to si taky udělá a sežere :smich:

Vyborne a odjezd zeda 15:30 odkud?

Tak ja si vemu flak masa a sifon a Sasa demizon bileho :palec2:

Upraveno od MAr(c)el

já bych to viděl na odjezd v 15.30 od výstaviště jako minule. A jakej sifon :) vem si aspoň nějakou kuželku s vitamínem B12

Já beru Káťu, tak né že jí tam nějak sprasíte... :prc: jinak ten odjezd se přizpůsobím většině (ale radši bych jel sám, abych vám nedělal s feldou ostudu :help: )

Sprasíme? Za co nás máš :smich:

Neser, jedeš s náma a hotovka.

Neser, jedeš s náma a hotovka.

Jo, nestyď se, není důvod...

Má Peťa upect nějakou buchtu :o

Nemůžu si pomoct, mi to připomělo jednu blbou hlášku kámošů...

Když jsem začal studovat na vojáčka, jedna bývalá spolužačka z gymplu mě pod nabídkou vztahu se vším všudy lákala ať nechám školy a jdu si dosloužit rok vojny k nim do HavlBrodu, že prej mi každou neděli bude nosit buchtu a kámoš mi na to odpověděl, že tak tu svojí :smich:

Nemůžu si pomoct, mi to připomělo jednu blbou hlášku kámošů...

Když jsem začal studovat na vojáčka, jedna bývalá spolužačka z gymplu mě pod nabídkou vztahu se vším všudy lákala ať nechám školy a jdu si dosloužit rok vojny k nim do HavlBrodu, že prej mi každou neděli bude nosit buchtu a kámoš mi na to odpověděl, že tak tu svojí :smich:

:p

tak v sobotu v 15:30 u výstaviště!!!!!!!!

jedu jen já a můj lenoch tdi!!!!!!

Olo zprasit Kátu????????nee!za co nás máš!nám bude stačit když ukáže pupík,plnění ti necháme neboj :smich: ale normal jedeš s námi v koloně pojedeme pomalu neboj.

tak teda kuželky jo?ha,já myslel že miha bude ten oný pingl ..... :D tak ne no.takjá teda beru basu gamb. a tvrdý se taky nosí??????

miha:buchtunevím,záleží jakou,někdo sladkou já radši s vepřovým nebo s uzeným jiank se mnou nepočítejte.

mám vzít ten oný dokumentátor jako posledně?si jo,přijde v hod,teda zas abych nepil co?ajajaj!

Ludo:congratulacion :palec2: to se musí zapít,zbytek dokonej sám.

mischicko:proč výčitky?se nemáš za co stydět ani nic jiného,dělají to všichni tak co?!

octaviaman : a pro me bys mohl vzit ono pro mne dlouho ocekavane DVD :)

Olo : za Feldu se nestyd, ja taky s jednou jezdim i kdyz v praci, ale jezdim ... mi TDIckari budem kvuli tobe, protoze te mame radi, vyuzivat otacek jen do 2000/minutu .... a to je ferova nabidka :rtfm:

oggy : covece, sifon, na B12 by sice chut byla, ale budu v pracovni pohotovosti kol11

Každej něco má, tak žádná buchta nebude a máte to. Prej nejste schopný se domluvit, tak se nic nepeče :p

Olo, můžu ti půjčit Německý převozní čísla, sice neplatí, ale já na nich lítal asi 14 dní. Policajti to nepoznaji.

octaviaman: já se taky hlásim o to DVD z Bechyně :)

jináč moje ženuška prej v sobotu ráno napeče nějaký slaný věcičky k pivu a dá mi sebou i bábovku. Takže bude slaný i sladký k zakosnutí. Tvrdý já sebou neberu, po něm strašně řádim. Vemu si nějaký kuželky nějakou pepsi nebo něco takovýho a mám tam balík dobrý vody.

No tak to nemá chybu to slaný. Balík vody vezmu taky.

Když to tak čtu, tak si nic brát už nemusím :p:p všechno tam bude kol5

taky se hlásím o dvd z Bechyně... :palec2:

To vypadá na solidní zvěřinec :smich:

Já tam žádný zvíře neberu, tak nevím co tady je za zvěřinec. :)

To nebude zvěřinec, ale opičinec, až tam budeme každej chodit s jednou opičkou na zádech... :palec2::w00t1:kol11

To nebude zvěřinec, ale opičinec, až tam budeme každej chodit s jednou opičkou na zádech... :palec2::w00t1:kol11

Někdo možná i s více :smich:

JO DVD JO?BEJCI!!!!!!!!!A CO TAKHLE ZAJET NA KÁVU CO??????JE ZA TĚŽKO CO??????? :D :D :D

jedinej miha zajel,kluky z daleka to omlouvá :D :D

miha,vyřid Petulce,že já se vyjádřil,

my půjdeme do ZOO ?nebo jaký to zvěřinec?

Jo a kdo pijete kafe a budete ho chtít tak si ho vemte sebou. Mi to nepijeme tak ho na chalupě ani nemáme.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.