Červen 6, 200718 r Dobra otazka, bude tam gril, nebo aspon plaminek? Nebo si budem delat volska voka na motoru?
Červen 6, 200718 r Dobra otazka, bude tam gril, nebo aspon plaminek? Nebo si budem delat volska voka na motoru? Tak to abych šel vyčistit motor , to bude teda vo
Červen 6, 200718 r Já beru Káťu, tak né že jí tam nějak sprasíte... jinak ten odjezd se přizpůsobím většině (ale radši bych jel sám, abych vám nedělal s feldou ostudu )
Červen 6, 200718 r samozřejmně je tam gril. ste neviděli foto nebo co co si kdo přiveze, to si taky udělá a sežere
Červen 6, 200718 r Vyborne a odjezd zeda 15:30 odkud? Tak ja si vemu flak masa a sifon a Sasa demizon bileho Upraveno Červen 6, 200718 r od MAr(c)el
Červen 6, 200718 r já bych to viděl na odjezd v 15.30 od výstaviště jako minule. A jakej sifon vem si aspoň nějakou kuželku s vitamínem B12
Červen 6, 200718 r Já beru Káťu, tak né že jí tam nějak sprasíte... jinak ten odjezd se přizpůsobím většině (ale radši bych jel sám, abych vám nedělal s feldou ostudu ) Sprasíme? Za co nás máš
Červen 6, 200718 r Já beru Káťu, tak né že jí tam nějak sprasíte... jinak ten odjezd se přizpůsobím většině (ale radši bych jel sám, abych vám nedělal s feldou ostudu ) Neser, jedeš s náma a hotovka.
Červen 6, 200718 r Já beru Káťu, tak né že jí tam nějak sprasíte... jinak ten odjezd se přizpůsobím většině (ale radši bych jel sám, abych vám nedělal s feldou ostudu ) Neser, jedeš s náma a hotovka. Jo, nestyď se, není důvod...
Červen 6, 200718 r Má Peťa upect nějakou buchtu Nemůžu si pomoct, mi to připomělo jednu blbou hlášku kámošů... Když jsem začal studovat na vojáčka, jedna bývalá spolužačka z gymplu mě pod nabídkou vztahu se vším všudy lákala ať nechám školy a jdu si dosloužit rok vojny k nim do HavlBrodu, že prej mi každou neděli bude nosit buchtu a kámoš mi na to odpověděl, že tak tu svojí
Červen 6, 200718 r Má Peťa upect nějakou buchtu Nemůžu si pomoct, mi to připomělo jednu blbou hlášku kámošů... Když jsem začal studovat na vojáčka, jedna bývalá spolužačka z gymplu mě pod nabídkou vztahu se vším všudy lákala ať nechám školy a jdu si dosloužit rok vojny k nim do HavlBrodu, že prej mi každou neděli bude nosit buchtu a kámoš mi na to odpověděl, že tak tu svojí
Červen 6, 200718 r tak v sobotu v 15:30 u výstaviště!!!!!!!! jedu jen já a můj lenoch tdi!!!!!! Olo zprasit Kátu????????nee!za co nás máš!nám bude stačit když ukáže pupík,plnění ti necháme neboj ale normal jedeš s námi v koloně pojedeme pomalu neboj. tak teda kuželky jo?ha,já myslel že miha bude ten oný pingl ..... tak ne no.takjá teda beru basu gamb. a tvrdý se taky nosí?????? miha:buchtunevím,záleží jakou,někdo sladkou já radši s vepřovým nebo s uzeným jiank se mnou nepočítejte. mám vzít ten oný dokumentátor jako posledně?si jo,přijde v hod,teda zas abych nepil co?ajajaj! Ludo:congratulacion to se musí zapít,zbytek dokonej sám. mischicko:proč výčitky?se nemáš za co stydět ani nic jiného,dělají to všichni tak co?!
Červen 7, 200718 r octaviaman : a pro me bys mohl vzit ono pro mne dlouho ocekavane DVD Olo : za Feldu se nestyd, ja taky s jednou jezdim i kdyz v praci, ale jezdim ... mi TDIckari budem kvuli tobe, protoze te mame radi, vyuzivat otacek jen do 2000/minutu .... a to je ferova nabidka oggy : covece, sifon, na B12 by sice chut byla, ale budu v pracovni pohotovosti
Červen 7, 200718 r Každej něco má, tak žádná buchta nebude a máte to. Prej nejste schopný se domluvit, tak se nic nepeče
Červen 7, 200718 r Olo, můžu ti půjčit Německý převozní čísla, sice neplatí, ale já na nich lítal asi 14 dní. Policajti to nepoznaji.
Červen 7, 200718 r octaviaman: já se taky hlásim o to DVD z Bechyně jináč moje ženuška prej v sobotu ráno napeče nějaký slaný věcičky k pivu a dá mi sebou i bábovku. Takže bude slaný i sladký k zakosnutí. Tvrdý já sebou neberu, po něm strašně řádim. Vemu si nějaký kuželky nějakou pepsi nebo něco takovýho a mám tam balík dobrý vody.
Červen 7, 200718 r Když to tak čtu, tak si nic brát už nemusím všechno tam bude taky se hlásím o dvd z Bechyně...
Červen 7, 200718 r To nebude zvěřinec, ale opičinec, až tam budeme každej chodit s jednou opičkou na zádech...
Červen 7, 200718 r To nebude zvěřinec, ale opičinec, až tam budeme každej chodit s jednou opičkou na zádech... Někdo možná i s více
Červen 7, 200718 r JO DVD JO?BEJCI!!!!!!!!!A CO TAKHLE ZAJET NA KÁVU CO??????JE ZA TĚŽKO CO??????? :D jedinej miha zajel,kluky z daleka to omlouvá :D miha,vyřid Petulce,že já se vyjádřil, my půjdeme do ZOO ?nebo jaký to zvěřinec?
Červen 8, 200718 r Jo a kdo pijete kafe a budete ho chtít tak si ho vemte sebou. Mi to nepijeme tak ho na chalupě ani nemáme.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.