MAr(c)el Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Dobra otazka, bude tam gril, nebo aspon plaminek? Nebo si budem delat volska voka na motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Dobra otazka, bude tam gril, nebo aspon plaminek? Nebo si budem delat volska voka na motoru? Tak to abych šel vyčistit motor , to bude teda vo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Já beru Káťu, tak né že jí tam nějak sprasíte... jinak ten odjezd se přizpůsobím většině (ale radši bych jel sám, abych vám nedělal s feldou ostudu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 samozřejmně je tam gril. ste neviděli foto nebo co co si kdo přiveze, to si taky udělá a sežere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 (editace) Vyborne a odjezd zeda 15:30 odkud? Tak ja si vemu flak masa a sifon a Sasa demizon bileho Editováno: 6. Červen 2007, autor: MAr(c)el Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 já bych to viděl na odjezd v 15.30 od výstaviště jako minule. A jakej sifon vem si aspoň nějakou kuželku s vitamínem B12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Já beru Káťu, tak né že jí tam nějak sprasíte... jinak ten odjezd se přizpůsobím většině (ale radši bych jel sám, abych vám nedělal s feldou ostudu ) Sprasíme? Za co nás máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Já beru Káťu, tak né že jí tam nějak sprasíte... jinak ten odjezd se přizpůsobím většině (ale radši bych jel sám, abych vám nedělal s feldou ostudu ) Neser, jedeš s náma a hotovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Já beru Káťu, tak né že jí tam nějak sprasíte... jinak ten odjezd se přizpůsobím většině (ale radši bych jel sám, abych vám nedělal s feldou ostudu ) Neser, jedeš s náma a hotovka. Jo, nestyď se, není důvod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Má Peťa upect nějakou buchtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Má Peťa upect nějakou buchtu Nemůžu si pomoct, mi to připomělo jednu blbou hlášku kámošů... Když jsem začal studovat na vojáčka, jedna bývalá spolužačka z gymplu mě pod nabídkou vztahu se vším všudy lákala ať nechám školy a jdu si dosloužit rok vojny k nim do HavlBrodu, že prej mi každou neděli bude nosit buchtu a kámoš mi na to odpověděl, že tak tu svojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Má Peťa upect nějakou buchtu Nemůžu si pomoct, mi to připomělo jednu blbou hlášku kámošů... Když jsem začal studovat na vojáčka, jedna bývalá spolužačka z gymplu mě pod nabídkou vztahu se vším všudy lákala ať nechám školy a jdu si dosloužit rok vojny k nim do HavlBrodu, že prej mi každou neděli bude nosit buchtu a kámoš mi na to odpověděl, že tak tu svojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 tak v sobotu v 15:30 u výstaviště!!!!!!!! jedu jen já a můj lenoch tdi!!!!!! Olo zprasit Kátu????????nee!za co nás máš!nám bude stačit když ukáže pupík,plnění ti necháme neboj ale normal jedeš s námi v koloně pojedeme pomalu neboj. tak teda kuželky jo?ha,já myslel že miha bude ten oný pingl ..... tak ne no.takjá teda beru basu gamb. a tvrdý se taky nosí?????? miha:buchtunevím,záleží jakou,někdo sladkou já radši s vepřovým nebo s uzeným jiank se mnou nepočítejte. mám vzít ten oný dokumentátor jako posledně?si jo,přijde v hod,teda zas abych nepil co?ajajaj! Ludo:congratulacion to se musí zapít,zbytek dokonej sám. mischicko:proč výčitky?se nemáš za co stydět ani nic jiného,dělají to všichni tak co?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 octaviaman : a pro me bys mohl vzit ono pro mne dlouho ocekavane DVD Olo : za Feldu se nestyd, ja taky s jednou jezdim i kdyz v praci, ale jezdim ... mi TDIckari budem kvuli tobe, protoze te mame radi, vyuzivat otacek jen do 2000/minutu .... a to je ferova nabidka oggy : covece, sifon, na B12 by sice chut byla, ale budu v pracovni pohotovosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Každej něco má, tak žádná buchta nebude a máte to. Prej nejste schopný se domluvit, tak se nic nepeče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Olo, můžu ti půjčit Německý převozní čísla, sice neplatí, ale já na nich lítal asi 14 dní. Policajti to nepoznaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 octaviaman: já se taky hlásim o to DVD z Bechyně jináč moje ženuška prej v sobotu ráno napeče nějaký slaný věcičky k pivu a dá mi sebou i bábovku. Takže bude slaný i sladký k zakosnutí. Tvrdý já sebou neberu, po něm strašně řádim. Vemu si nějaký kuželky nějakou pepsi nebo něco takovýho a mám tam balík dobrý vody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 No tak to nemá chybu to slaný. Balík vody vezmu taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Když to tak čtu, tak si nic brát už nemusím všechno tam bude taky se hlásím o dvd z Bechyně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 To vypadá na solidní zvěřinec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Já tam žádný zvíře neberu, tak nevím co tady je za zvěřinec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 To nebude zvěřinec, ale opičinec, až tam budeme každej chodit s jednou opičkou na zádech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 To nebude zvěřinec, ale opičinec, až tam budeme každej chodit s jednou opičkou na zádech... Někdo možná i s více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 JO DVD JO?BEJCI!!!!!!!!!A CO TAKHLE ZAJET NA KÁVU CO??????JE ZA TĚŽKO CO??????? :D jedinej miha zajel,kluky z daleka to omlouvá :D miha,vyřid Petulce,že já se vyjádřil, my půjdeme do ZOO ?nebo jaký to zvěřinec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Jo a kdo pijete kafe a budete ho chtít tak si ho vemte sebou. Mi to nepijeme tak ho na chalupě ani nemáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.